Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر موهبتی با تأکید بر اهمیت تکریم کارکنان در ایجاد انگیزه برای آنان گفت: پس از برآورده شدن نیازهای اولیه معیشتی و رفاهی، تکریم و احترام تأثیر بسیار زیادی بر کارکنان می‌گذارد و یکی از راه‌های این تکریم باز کردن مسیر و فرایند ارتقای شغلی برای همکاران است. در این راستا باید این موضوع کاملاً شفاف باشد که برای به‌کارگیری نیروها عدالت، اصول و قواعدی حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این حس و پیام زمانی به مجموعه منتقل می‌شود که کارکنان مصادیق آن را در انتصابات ببینند و برای آنان ملموس باشد. البته در انتصابات به‌خصوص در حوزه استانی بعضاً موارد مختلفی دخیل هستند، از جمله اینکه انتصاب در استان‌ها بر اساس آئین‌نامه باید با هماهنگی استاندار و در سطح شهرستان با هماهنگی فرماندار صورت پذیرد. همچنین تعامل با بعضی دیگر از حوزه‌ها نیز برای انتصابات لازم است و در مجموع باید گفت تمام اختیارات در حیطه دستگاه‌ها نیست، اما همین‌که بخش عمده انتصابات بر اساس فرایندهای عادلانه و مشخص صورت پذیرد، می‌توان گفت قطعاً یک دستگاه در ایجاد حس تکریم در کارکنان موفق بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فراخوان مطرح‌شده در بنیاد شهید برای ارتقای شغلی گفت: در این فراخوان چهارچوب‌هایی تدارک دیده شده است، هر فرد می‌تواند درخواست ارتقاء به یک پست بالاتر را داشته باشد و مثلاً رئیس یک اداره باید برای سمت معاون مدیرکل اقدام کند. همچنین رشته تحصیلی باید با سمت درخواستی مرتبط باشد و موارد دیگری ازاین‌دست که بعضی از آن‌ها مصوبات دولت و بعضی نیز درون دستگاهی هستند.

موهبتی ادامه داد: در مرحله نخست از فراخوانی که به‌منظور ارتقای شغلی در بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شد، ۳۱۰۰ نفر از طریق سامانه «شمسا» که به همین منظور طراحی شده ثبت‌نام و اطلاعات خود را وارد کردند که از این تعداد درخواست ثبت‌نام ۲۰۹۳ نفر که اطلاعات خود را به صورت کامل وارد کرده بودند به‌صورت قطعی پذیرفته شد. همچنین حدود ۲۰۰ نفر از سوی اشخاص دیگر معرفی شده بودند که از طریق ارسال پیامک از ایشان خواسته شد در سامانه ثبت‌نام و در آزمون شرکت کنند. پس از بررسی درخواست‌های این ۲۰۹۳ نفر با فاکتورهایی مانند رعایت طبقه‌بندی مشاغل و مدرک مرتبط، در نهایت ۱۹۸۰ نفر تأیید شدند.

وی با اشاره به برگزاری نخستین مرحله آزمون برای این افراد گفت: این آزمون در هفته گذشته و به مدت ۳ روز از طریق سامانه شمسا برگزار شد. مدل و سبک سؤالات آزمون به‌گونه‌ای نبود که بتوان از شخص دیگری برای پاسخ دادن به آن کمک گرفت و جواب‌ها بر اساس روحیات افراد به دست می‌آمد که منجر به کشف استعداد فرد می‌شد و نتیجه آن نیز به‌صورت نمره و مردود و قبولی نبود. به‌عنوان‌مثال بر اساس سؤالات مشخص می‌شود که یک فرد دارای شخصیتی فعال و پر جنب‌وجوش است که می‌توان نتیجه گرفت این فرد برای نوعی از مشاغل که نیاز به فعالیت و به‌اصطلاح دوندگی دارند مناسب‌تر است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: مفاد این آزمون شامل آزمون رغبت شغلی با ۱۰۹ سؤال، آزمون شخصیت با ۲۵۸ سؤال و آزمون هوش هیجانی با ۹۲ سؤال بود. در مدت ۳ روز برگزاری این آزمون ۱۶۴۸ نفر در آن شرکت کردند که حدوداً ۶۹ درصد این افراد را آقایان و ۳۱ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. ۹۰ درصد افراد متقاضی از نیروهای داخل بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و ۱۰ درصد باقی‌مانده را افرادی تشکیل می‌دهند که کارمند دولت هستند و از سوی استانداری‌ها، نمایندگان مجلس و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده‌اند. اگر مقرر شود افرادی برای سمت‌های مدیریتی از خارج از سازمان نیز به مجموعه اضافه شوند حتماً باید در این آزمون شرکت کنند.

موهبتی با بیان اینکه اجرای این طرح منجر به تشکیل یک بانک جامع اطلاعاتی از افراد برای استفاده در سمت‌های مدیریتی می‌شود افزود: تمام انتصابات سازمانی از داخل همین بانک اطلاعاتی انجام می‌شود. همچنین عزیزانی که در آزمون شرکت می‌کنند کارنامه و مدرکی را دال بر گذراندن این آزمون دریافت می‌کنند. درصورتی‌که فرد شرایط مقبولی را کسب کرده باشد به «کانون ارزیابی» ارجاع می‌شود و در این کانون طی یک مصاحبه مدرکی را تحت عنوان «نیم‌رخ شایستگی» دریافت می‌کند که اعتبار آن ۲ سال است و اگر فرد در پستی گمارده شود این زمان به ۴ سال ارتقاء پیدا می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری مجدد آزمون مرحله نخست گفت: افرادی که شرایط احراز را در مرحله نخست کسب نکرده باشند می‌توانند تحت آموزش قرار گیرند و مجدداً در آزمون شرکت کنند. همچنین امکان شرکت در آزمون برای افرادی که پس از برگزاری نخستین مرحله از آزمون در سامانه ثبت‌نام کنند نیز وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه طبق دستور رئیس بنیاد شهید هرگونه انتصاب خارج از بانک اطلاعات مدیران شمسا در بنیاد ممنوع است، افزود: پس از انتخاب یک فرد برای انتصاب در سمت بالاتر سازوکاری برای آشنایی بیشتر با فضای آن پست در نظر گرفته شده که بر اساس آن فرد باید حداقل مدت ۲ هفته را در کنار فردی با سمت مشابه بگذراند تا از نزدیک با مقتضیات آن پست آشنا شود. همچنین آموزش‌های دیگری نیز در طول سال برای مدیران ارائه می‌شود تا نکات ضروری در حوزه‌های مدیریتی به مدیران آموزش داده شود.

موهبتی تأکید کرد: این فرایند شفاف انتصاب با تأکید شخص آقای قاضی‌زاده هاشمی پیگیری و اجرا می‌شود و علاوه بر داخل بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سازمان‌های تابعه نیز برقرار خواهد بود. البته باید توجه داشته باشیم که بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری برای ایثارگران، موضوع در اولویت قرار گرفتن ایثارگران معزز در انتصابات مدنظر قرار می‌گیرد. رویه این کار کاملاً علمی است و مشابه آن در بسیاری از سیستم‌های مدیریتی در دنیا اجرا می‌شود.

کد خبر 5360127 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری بنیاد شهید و امور ایثارگران طاهر موهبتی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی شهرداری تهران شورای شهر تهران هفته بسیج قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش شرکت مترو تهران پلیس راهور بازگشایی مدارس مترو علیرضا زاکانی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان تامین اجتماعی ترافیک طرح زمستانه پلیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آزمون شرکت ثبت نام بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • ممنوعیت رفت و آمد شبانه در تهران+ اطلاعیه
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است