Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@10:42:30 GMT

کنشگری هوشمند راهکار مقابله با جنگ روایت‌ها

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۸۶۶۹

کنشگری هوشمند راهکار مقابله با جنگ روایت‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سید علیرضا آل داوود شامگاه چهارشنبه در نشست مجازی با اصحاب رسانه گیلان با موضوع نقش رسانه‌های داخلی در جنگ روایت‌ها با اشاره به شیوه دشمن در جنگ روایت‌ها که به صورت نامحسوس، مدت طولانی و در قالب‌های مختلف انجام می‌شود، اظهار کرد: روایت‌ها به دو بخش کلان روایت و خرده روایت تقسیم می‌شود و موضوع‌ها در قالب‌های مختلف به صورت مصداقی در قالب خرده روایت بیان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه خرده‌ روایت خود دارای دو مولفه قدرت توزیع و قدرت برانگیختگی است، گفت: خرده‌روایت‌ها، باید قدرت توزیع شوندگی داشته باشند و بعد از آن نیز قدرت برانگیختگی، لذا اگر در موضوعات، قبل از هر چیز کلان‌روایت نسازیم و خرده‌روایت نداشته باشیم نمی‌توان به مقابله پرداخت. 

پژوهشگر فضای مجازی کشور با تاکید بر اینکه با ساخت روایت اول در موضوعات، روایت درست در ذهن مخاطب ساخته می‌شود، افزود: تسلط بر حوزه‌شناختی و علوم داده‌ها نیز در ساخت روایت اول بسیار مهم است، اگر بخواهیم روایت اول را بسازیم باید به داده‌ها، تحلیل‌جامعه و ذائقه‌سازی مسلط باشیم. 

آل داوود با بیان اینکه اگر برای ساخت روایت اول، مسلط به ذائقه مخاطب و تحلیل جامعه نباشیم حتی در صورت ساخت روایت اول هم اثر بخش نخواهد بود، تصریح کرد: داده‌کاوی و علوم شناختی در جریان‌سازی و روایت‌سازی بسیار مهم است، با تسلط بر علوم شناختی می‌توان به سمت مقابله با جنگ روایت‌ها حرکت کرد که این مهم نیازمند کنشگری هوشمند و جنگ هوشمند است. 

این فعال رسانه‌ای و فضای مجازی با تاکید بر اینکه باید بتوانیم در مقابل جنگ روایت دشمن تولید محتوای موثر داشته باشیم تا در مسیر هدف گام برداریم، گفت: تولید محتوا آنقدر باید پربار باشد تا کنشگران رسانه‌ای خودشان به سراغ محتوا رغبت داشته‌ باشند و آن را منتشر کنند. 

وی با اشاره به جنگ روایت دشمن برابر نیروهای بسیجی و ساختار بسیج افزود: روایت‌ها در ابتدا درباره بسیج، تخریب و ترور شخصیت بود اما در بلند مدت، برد با بسیج بود چرا که روایت‌های بعدی را به درستی و هوشمندانه ساخته‌ایم اما در بحث مقابله باید هوشیار باشیم تا در پازل دشمن قرار نگیریم. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: روایت فضای مجازی جنگ جنگ روایت ها خرده روایت ساخت روایت اول جنگ روایت ها خرده روایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک‌ به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

به گزارش زومیت، بیش‌ از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط‌ به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آن‌ها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

Sekoia

بدافزارهای USBمحور قبلی معمولاً کشورهایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله‌ با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان