Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@23:17:28 GMT

درنگ در واکسیناسیون کرونا مرگ آفرین است

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۰۰۰۵

رئیس شبکه پزشکی مولکولی کشور گفت: تعلل و درنگ در تزریق واکسن کرونا و هرگونه سهل انگاری می‌تواند تهدید جدی برای سلامت شهروندان باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، زینلی عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران، درنگ در تزریق واکسن کرونا را جایز ندانست و از مردم تقاضا کرد که به هیچ وجه درباره تزریق واکسن تعلل نکرده و به برخی اظهارات بی پشتوانه علمی توجه نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نتایج بررسی‌ها و همچنین آمار و ارقام منتشره، نشان می‌دهد که تزریق واکسن کرونا در کاهش مرگ و میر و بستری در بخش‌های مراقبت ویژه نقش اصلی دارد. این آمار در ایران بسیار مشهود و هم مطالعات و مشاهدات دیگر کشور‌ها آن را نشان می‌دهد.

رئیس شبکه پزشکی مولکولی کشور با یادآوری اینکه عوارض بسیار کم تزریق واکسن کرونا قابل چشم پوشی است، اظهار داشت: مردم نگران عوارض اندک واکسن کرونا نباشند و اقدام به تزریق واکسن کنند، زیرا عوارض ابتلا بسیار شدیدتر و خطرناک است.

زینلی همچنین اظهار داشت: فواید تزریق واکسن کرونا به مراتب بیشتر از آسیب‌های آن است و در نتیجه مردم حتما واکسن بزنند و در این کار اصلا تعلل نکنند.

وی ادامه داد: کادر درمان اعم از پزشک و پرستار که در مواجهه مستقیم با این بیماری بودند، پس از تزریق ۲ دز اصلی کمتر دچار عوارض بیماری همچون بستری و مرگ و میر شدند و برخی از آن‌ها دز سوم واکسن کرونا را نیز دریافت کردند و بقیه هم در حال تزریق واکسن هستند. تا زمانی که این ویروس شایع است باید با تزریق واکسن یادآوری از خطرات مرگ و میر آن کاست.

رئیس انجمن بیوتکنولوژی ایران خاطرنشان کرد: کشور‌هایی مانند آلمان و انگلیس در ابتدای شیوع این همه گیری فوت شدگان فراوانی داشتند، اما پس از واکسینه شدن حداکثر جمعیت این کشور، فوت براثر کرونا باوجود مبتلایان بسیار زیاد جدید، کاهش چشمگیری یافته است.

وی تاکید کرد: می‌توان ادعا کرد که اگر واکسن کرونا جلوی ابتلا را نمی‌گیرد، ولی مرگ و میر را به شدت کاهش می‌دهد. به مفهومی دیگر ما هنوز غیر از رعایت پروتکل‌های بهداشتی راهی برای جلوگیری از گردش این ویروس بین مردم نداریم و با واکسینه شدن می‌توانیم از خطرات جانی آن به شدت کاست.

برخی‌ها از طریق مخالفت با تزریق واکسن کرونا به دنبال شهرت هستند

رئیس شبکه پزشکی مولکولی کشور افزود: به نظر می‌رسد برخی افراد با ابراز مخالفت تزریق واکسن کرونا می‌خواهند برای خود شهرت ایجاد کند. اغلب مخالفان با ادله‌های واهی و غیر مستند و غیر علمی، ظاهراً می‌خواهند به شهرت بیشتری برسند یا خود را مطرح کنند.

زینلی با بیان اینکه شنیدن منطق و بیان مخالفین، بی پایه و اساس بودن اظهارات آن‌ها را نشان می‌دهد، افزود: اینکه بیان کنیم از کجا معلوم است تزریق واکسن خطر نداشته باشد یا اینکه از طریق واکسن ماده بیولوژیک وارد بدن می‌شود، نشان می‌دهد که این افراد نمی‌دانند که بیش از ۷۰ سال است که واکسیناسیون علیه بسیاری از بیماران عفونی در دنیا و از جمله در ایران انجام می‌شود و تأثیر شگرف آن در کاهش مرگ و میر کودکان و به نسبت در بزرگسالان مشهود است.

وی ادامه داد: بیشتر افراد چندین واکسن را از بدو تولد تا چندین سالگی تزریق می‌کنند. کمتر کسی را می‌توان در کشور پیدا کرد که حداقل ۴ واکسن را تزریق نکرده باشد. پس به چه منطقی نزدن واکسن کرونا را توصیه می‌کنند و زدن آن را همراه خطرات احتمالی می‌دانند. آیا این افراد برای جان دیگران ارزشی قائل نیستند.

رئیس انجمن بیوتکنولوژی ایران تاکید کرد: مخالفان واکسیناسیون کرونا به گونه‌ای صحبت می‌کنند که انگار ضرر نزدن واکسن اندک و ضرر انجام این کار بسیار بالا است که این‌طور نیست.

زینلی تاکید کرد که همه واکسن‌ها قدری عوارض دارند که این موضوع درباره واکسن کرونا هم صدق پیدا می‌کند، به عبارتی مانند همه واکسن‌های قبلی که ماده بیولوژیک را وارد بدن می‌کند، یک سری عکس‌العمل در بدن ایجاد می‌کند و این واکسن هم عوارض مشابهی نیز برای افراد کمی خواهد داشت که در مقابل نفع آن بسیار اندک است.

آیا تزریق ماده بیولوژیک در غالب واکسن کرونا برای بدن مضر است؟

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تزریق ماده بیولوژیک در غالب واکسن کرونا برای بدن مضر است؟ گفت: همه واکسن‌هایی که تاکنون به انسان‌ها تزریق شده به عنوان تزریق ماده بیولوژیک به بدن است که نشان می‌دهد مزیت‌های فراوان آن در مقابل عوارض آن ناچیز است.

رئیس شبکه پزشکی مولکولی کشور ادامه داد: بعضی از آنتی بیوتیک‌ها هم ماده بیولوژیک هستند که در صورت نیاز به افراد تزریق می‌شود، استفاده مناسب و صحیح از این محصول تاکنون چه عوارض جدی به دنبال داشته است. عوامل پروتئینی و بیولوژیک زیادی در زندگی مصرف می‌شوند و خطری برای ما ندارند بلکه ضروری هم هستند.

زینلی افزود: بیان این مطلب که تزریق ماده بیولوژیک به بدن، می‌تواند آسیب و عوارض جدی ایجاد کند، به نظر می‌رسد فرافکنی در این زمینه است.

وی ادامه داد: اگر افرادی به میوه‌ای حساس باشند و با مصرف آن کهیر بزنند، قرار نیست ما مصرف آن میوه را برای تمام افراد منع کنیم یا آن را دور بریزیم تا هیچ‌کس از آن استفاده نکند.

این پژوهشگر با بیان اینکه همه عوامل عفونی که وارد بدن می‌شوند ماده بیولوژیک هستند و بدن یاد گرفته که برعلیه آن‌ها مقابله کند، ادامه داد: انسان‌ها طی میلیون‌ها سال توانستند از عفونت‌های ویروسی‌ها و میکروبی نجات پیدا کنند و به این مرحله برساند.

زینلی زدن واکسن را یک ضرورت ملی برای تداوم سلامتی مردم و برون رفت از وضعیت اقتصادی کشور حداقل آن بخش که مرتبط با کرونا است دانست. برچسب ها: واکسن ، تزریق ، رئیس شبکه مولکولی ، کرونا ، مرگ

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: واکسن تزریق کرونا مرگ تزریق واکسن کرونا نشان می دهد مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور