Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر روابط بین‌الملل معتقد است که در مذاکرات ۱+۴، برای طرف مقابل هم اثبات شده است که فشار حداکثری و وضع تحریم‌های بی‌رویه، با شکست مواجه شده و این ایران است که دست بالا را در مذاکرات دارد.

به گزارش مشرق، مرتضی احمدی با اشاره به آغاز مذاکرات ۱+۴ به منظور لغو تحریم‌ها، اظهار داشت: از اساس، هدف از مذاکرات هسته‌ای طبق آن چیزی که دولت یازدهم و دوازدهم، دنبال می‌کرد و توسط مقامات نظام این اجازه به آن‌ها داده شد تا مذاکره کنند، هدف لغو تمامی تحریم‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که دولت نتوانست در مذاکرات به آنچه که می‌خواست دست پیدا کند، اهداف دیگری مثل اختلاف بین آمریکا و اروپا خیلی برجسته شد که به نحوی تغییر هدف مذاکرات بود.

این پژوهشگر روابط بین‌الملل اضافه کرد: چشم‌پوشی و ندیدن مشکلات و عیب‌ها، ضعف‌هایی بود که تیم مذاکره‌کننده در مذاکرات داشت. اما هدف از مذاکرات از همان ابتدا، لغو تحریم‌ها بود و اساساً برجام با این هدف منعقد شد و بنای آن این بود که فشار اقتصادی را از روی دوش مردم بردارد؛ اما متاسفانه آن نتیجه حاصل نشد.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور و وزیر امور خارجه مبنی بر دستیابی به نتایج ملموس در مذاکرات، گفت: منظور رئیس جمهور و وزیر امور خارجه از رسیدن به نتیجه ملموس، در واقع لغو تمامی تحریم‌هاست که باید اتفاق بیفتد. یک عضوی داریم که از برجام خارج شده و ادعا دارد که می‌خواهد به برجام برگردد. برای اثبات این ادعای خودش، باید حسن‌نیت نشان بدهد و تحریم‌های ظالمانه خودش را بردارد.

احمدی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که وقتی طرف مقابل یک اهرم فشاری پیدا می‌کند، معمولاً آن اهرم فشار را به راحتی کنار نمی‌گذارد، افزود: یعنی طرف مقابل به این راحتی امتیاز نخواهد داد. اما از طرفی برای طرف مقابل هم اثبات شده است که فشار حداکثری و وضع تحریم‌های بی‌رویه، با شکست مواجه شده و این ایران است که دست بالا را در مذاکرات دارد.

این پژوهشگر روابط بین‌الملل افزود: بنابراین آن‌ها چاره‌ای به جز کوتاه آمدن و امتیاز دادن، ندارند. اما سعی می‌کنند که توپ را در زمین ایران بیاندازند تا یک جو روانی ایجاد کنند که ما خواهان لغو تحریم‌ها بودیم، اما طرف ایرانی نخواست.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: در واقع در حال حاضر این ایران است که دست بالا را در مذاکرات را دارد. اما اینکه نتیجه مذاکرات به چه چیزی خواهد انجامید، باید شرایط را در آینده سنجید و نمی‌توان آن را پیش‌بینی کرد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو مذاکرات وین برجام ایران آمریکا دولت یازدهم مذاکرات هسته ای طرف مقابل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم

بن الطوق الماری ضمن استقبال از سرمایه گذاری در ایران گفت: روابط دو کشور باید در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات گفت: تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند؛ امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

وزیر اقتصاد امارات جلسه امروز را نشانی از عزم ایران و امارات برای توسعه روابط به همت دولت‌های دو کشور دانست و افزود: در ایام گذشته روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور به خوبی توسعه پیدا کرده بود، اما باید روابط در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند.

بن الطوق الماری تصریح کرد: کشور امارات در بین شرکای تجاری خود بعد از چین بالاترین میزان روابط تجاری را با ایران دارد که سال گذشته هم این میزان ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم تجارت و صادرات از امارات به ایران در سال گذشته به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است که نشان می‌دهد طرفین علاقه‌مند به توسعه روابط در تمامی حوزه‌ها هستند.

بن الطوق الماری گفت: تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند و امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟ | آخرین وضعیت مذاکرات
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • فلسفه نام‌گذاری ماه‌های شمسی چیست؟