Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: بیشتر موارد گزارش شده به اورژانس اجتماعی به‌دلیل نداشتن مهارت‌های ارتباطی کلامی درست بوده‌اند و این موضوع به همراه تاب‌آوری پایین فرد، بحرانی به نام خشونت خانگی را به وجود می‌آورد.

علی عرب‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: منع خشونت علیه زنان خانواده مهم‌ترین رکن ارتقا در جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است چراکه این امر و عدم کنترل آن باعث شیوع بیشتر آسیب اجتماعی در جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نباید از نقش آموزه‌های دینی در پیشگیری از خشونت علیه زنان، نقش فضاهای مجازی در ایجاد خشونت علیه زنان، نقش اعتیاد در ایجاد خشونت، نقش سازمان‌های مردم نهاد در حمایت از زنان خشونت دیده و تاثیر اقدامات اجتماع‌محور در کنترل و کاهش خشونت علیه زنان غافل شد.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌جنوبی با اشاره به اقدامات بهزیستی، گفت: خشونت‌های خانگی، اختلافات خانوادگی حاد، کودکان آزار دیده، همسران آزار دیده، کودکان خیابانی و کار و افراد مبتلاء به اختلال هویت جنسی از جمله گروه‌های هدف اورژانس اجتماعی است.

عرب نژاد ادامه داد: واحد مشاوره تلفنی بهزیستی از ساعت ۸ تا ۲۴ و در روزهای هفته به جز روزهای جمعه فعال است که شهروندان می‌توانند مشکلات خود را مطرح کنند تا پاسخ مناسب بگیرند.

وی بیان کرد: بیشتر موارد گزارش شده به این حوزه به‌دلیل نداشتن مهارت‌های ارتباطی کلامی درست بوده‌اند و این موضوع به همراه تاب‌آوری پایین فرد، بحرانی به نام خشونت خانگی را به وجود می‌آورد.

وی با تأکید بر این‌که علاوه بر اورژانس اجتماعی، پایگاه‌های خدمات اجتماعی محلات نیز راه‌اندازی شده‌اند، افزود: این امور و اقدامات تنها برای افزایش سلامت روانی فرد در جامعه انجام می‌شود تا فرد تاب آوری و مهارت کلامی خود را افزایش داده و در مواجهه با بحران‌ها از کوره در نرود.

این روانشناس با بیان اینکه امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا که حضور در اجتماع را کم‌رنگ تر کرده، جامعه بیشتر به سمت افسردگی پیش می‌رود، اظهار کرد: آمار اختلافات خانوادگی و استرس از ابتدای شروع کرونا نسبت به زمان مشابه در سال گذشته، افزایش داشته است.

عرب نژاد با بیان اینکه فرهنگ‌سازی و جلب نگاه مردم به سمت روان خود بسیار به درمان این امر کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: مردم باید وضعیت روحی خود را روزانه رصد کنند و همانگونه که با کوچک‌ترین درد جسمی به پزشک مراجعه می‌کنند برای درمان اختلالات روحی نیز به روانپزشک و مراکز اجتماعی مراجعه کنند تا حال خوب را به زندگی خود برگردانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خشونت زنان خشونت علیه زنان تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدم ربایی با چاشنی رمز ارز

سردار علی ولیپور گودرزی روز دوشنبه گفت: چندی قبل زن جوانی هراسان به اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ رفت و گفت، سه روز قبل از شهر خود به تهران آمدیم؛ همسرم که نیما نام دارد برای دیدار برادرش از خانه خارج شد، اما دیگر بازنگشت و تلفن همراهش خاموش شد؛ ساعتی پیش شماره ناشناسی به موبایلم زنگ زد و مدعی شد که همسرم را ربوده است و با تهدید به قتل او برای آزادی‌اش رمز ارز تتر به‌ارزش ۵۰۰ میلیارد ریال را درخواست کرد.

وی ادامه داد: تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی وارد عمل شدند و با اقدامات اطلاعاتی پی بردند که نیما قبل از اینکه به دیدار برادرش برود به‌خاطر اقدامات پزشکی به‌سمت بیمارستان رسول اکرم (ص) رفته بوده است که در آنجا تلفن همراهش خاموش می‌شود.

وی افزود: تیم جنایی در گام بعدی راهی محل موردنظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف بیمارستان متوجه شدند که سه مرد جوان با یک خودروی پژو۴۰۵ ناگهان جلوی پای نیما توقف کرده و با ضرب‌وشتم وی اقدام به آدم‌ربایی کرده‌اند که در ادامه هویت یکی از متهمان شناسایی شد.

سردار گودرزی ادامه داد: تحقیقات تکمیلی حکایت از آن داشت که نیما با آدم‌ربایان اختلافات گسترده مالی داشته است و آنها یک دوست مشترک دارند که از درگیری آنها خبر دارد از سوی دیگر اقدامات فنی مشخص کرد خودروی پژو۴۰۵ در محور خاش به زاهدان تردد کرده است.

وی عنوان کرد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات سراغ دوست مشترک نیما و آدم‌ربایان رفتند؛ او به تیم تحقیق گفت، نیما قرار بود برای برطرف کردن حل مشکلات مالی که با آدم‌ربایان داشت ۵۰۰ میلیارد ریال تتر به حساب آنها واریز کند، اما این کار را نکرد و زمانی که آن سه مرد جوان از دریافت پول ناامید شدند اقدام به آدم‌ربایی کردند.

وی افزود: در جریان تحقیقات جنایی هنگامی که متهمان متوجه شدند پلیس در یک‌قدمی بازداشت آنهاست گروگان را بدون دریافت پول آزاد کردند و هرکدام به‌سمتی متواری شدند که در ادامه نیما در سلامت کامل با اتوبوس میان‌شهری به تهران آمد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت یادآور شد: پس از آزاد شدن گروگان تحقیقات تیم کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ برای دستگیری سه مرد آدم‌ربا همچنان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • آدم ربایی با چاشنی رمز ارز
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد