Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@03:09:12 GMT

فیلم |دولت با FATF و برجام چه خواهد کرد؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۱۴۲۰

فیلم |دولت با FATF و برجام چه خواهد کرد؟

‍‍‍‍‍‍

یک اقتصاددان عضویت ایران در FATF را پیش شریطی برای نقش آفرینی و حضور بیشتری در اقتصاد جهانی دانست و پیرامون آن اظهار کرد: با توجه به توجه این نکته ایران ناچار به رعایت قوانین این سازمان است و در نتیجه عضویت در آن نیز یک امر کاملا روشن است.

 

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «حسین راغفر» اقتصاددان و استاد دانشگاه الزهرا در گفتگو با بازارنیوز در خصوص سرنوشت برجام و لوایح سه گانه FATF اظهار کرد: تصویب لوایح سه گانه FATF یک امر داخلی است اما باید این نکته را خاطر نشان ساخت که اگر جمهوری اسلامی ایران خواهان نقش آفرینی و حضور بیشتری در اقتصاد جهانی است، در نهایت ناچار به رعایت قوانینی است که سازمان مذکور مطرح کرده، در نتیجه عضویت در این سازمان یک امر کاملا روشن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این اقتصاددان با بیان این که درحال حاضر امیدی به همکاری‌های اقتصادی آمریکا و اتحادیه اروپایی با جمهوری اسلامی ایران ندارم ، تاکید کرد: با توجه به این موضوع ، درحال حاضر نکته مسلم این است دولت سیزدهم باید که در برهه زمانی فعلی، تمامی برنامه‌های اقتصادی خود را متمرکز برظرفیت و توانمندی‌های اقتصادی داخل کند.

 

وی متذکر شد: در صورت نهایی شدن نتایج نهایی مذاکره که منافع جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشته باشد، دولت می‌تواند توجه ویژه‌ای هم به  همکاری‌های بین الملل داشته باشد اما تا آن زمان عمده تمرکز دولت باید بر داخل باشد نه خارج از مرز‌های ایران.

 

مشروح این گفتگو را در کلیپ زیر مشاهده کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پایان پیام// 

  برچسب ها: دکتر حسین زاغفر ، اقتصاد ، دولت سیزدهم ، رئیسی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Pky

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اقتصاد دولت سیزدهم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است