Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شاخص سرانه فضاهای آموزشی استان با کشور فاصله دارد، گفت: ما کمترین سرانه فضاهای آموزشی را داریم و انتظار است با همراهی تمام فرمانداران، دستگاه های اجرایی و همکاری خیران میانگین فضاهای آموزشی استان را به میانگین کشوری برسانیم.

به گزارش ایسنا-  حسین مدرس خیابانی روز پنجشنبه در نشست بررسی آخرین وضعیت فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان افزود: افزایش نرخ رشد دانش آموزی در سیستان و بلوچستان مایه مباهات و افتخار است باید ظرفیت‌ها را درست کنیم و بودجه سال آینده نیز که بر اساس توسعه متوازن استان‌ها است و ما هم در این راستا حرکت می‌کنیم

استاندار بیان کرد: افزایش نرخ رشد دانش آموزی در این استان سبب نیازمندی به ساخت سالانه ۲هزار کلاس درس شده است که برای تحقق این امر می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در سه موضوع توسعه فضاهای آموزشی، بهداشتی و آبرسانی، علاوه‌بر ورود خیران باید به صورت ویژه آنها را دنبال کنیم.

وی با اشاره به پروژه‌های متعدد مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: اداره کل نوسازی مدارس پروژه های اولویت دار را اعلام کند تا در بر اساس نیازها در اولویت جهت تأمین اعتبار و اتمام پروژه قرار گیرد.

مدرس خیابانی گفت: مدرسه سازی و دسترسی دانش آموزان به مدارس، سبب جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان شده است.

رییس انجمن هاسب (همدلان آینده نگر سیستان و بلوچستان) نیز در این نشست افزود: سرانه فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان ۳.۳ مترمربع بوده در حالیکه این سرانه در بالاترین استان هشت مترمربع و بیشتر از آن است و این استان با میانگین کشور ۲.۵ مترمربع فاصله دارد.

محمدرضا واعظ مهدوی افزود: در سیستان و بلوچستان ۲ میلیون مترمربع کمبود فضای آموزشی داریم که برای احداث آن اعتباری افزونبر ۱۴۰ هزار میلیارد ریال نیاز است تا به میانگین کشوری برسیم.

وی ادامه داد: با ساخت یک‌هزار کلاس در سال در سیستان و بلوچستان فقط توانسته‌اند از کاهش سرانه فضای آموزشی از میزان فعلی جلوگیری کنند.

رییس انجمن هاسب گفت: اگر بخواهیم در سال آینده این سرانه را حفظ کنیم باید ۲ هزار کلاس در سیستان و بلوچستان بسازیم.

مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در استان با وجود تمام تلاش ها و فعالیت های گسترده تا رسیدن به میانگین کشوری فاصله ۲.۵ متری دارد.

رضا  سرحدی نیا با اشاره به اینکه در ۶ ماه امسال در سیستان و بلوچستان ۵۷۰ کلاس ساخته شده است، گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال یک‌هزار و ۱۰۰ کلاس درس با همراهی نهادهای انقلابی و خیران ساخته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سیستان و بلوچستان سرانه فضاهای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد