Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، متن سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نشست گروه چشم‌انداز راهبردی روسیه-جهان اسلام در جده به شرح زیر است:

با سلام و درود به شما سروران گرامی

در ابتدا تبریک می گویم که پرداختن به چنین موضوع مهمی که نقش سازنده ای در تحقق امنیت و صلح بین المللی دارد را برعهده گرفته اید و تشکر می کنم که این نشست مهم و ارزشمند که جهان اسلام بسیار بدان نیاز دارد و از ضرورتهای عالم بشریت است را برگزار کرده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تشکر می کنم از رئیس گروه چشم انداز استراتژیک روسیه در جمهوری تاتارستان و مسئولان کنفرانس در عربستان سعودی به خاطر برگزاری این کنفرانس و سازماندهی خوب آن؛ همچنین از اینکه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ایران را برای شرکت در این نشست دعوت کردید، قدردان هستیم.

تشکر ویژه داریم از دکتر علی القرنی و سید رمضان عبداللطیف از دست اندرکاران این نشست.

* واقعیت عرصه جهانی ایجاب می کند که همه تصمیم گیران سیاسی از همه طیف های فکری، علمی، رسانه ای و فنی برای خاموش کردن آتش جنگ های تجاوزکارانه و  فراهم کردن فضای صلح در جهان تلاش کنند که این نیاز به همکاری بین المللی خالصانه به دور از فضای فشار و تهدید و دخالت کسانی که برای شعله ور کردن آتش نزاع ها و جنگ ها در جهان تلاش می کنند، دارد. همه‌گیری کرونا، با تمام آسیب‌هایی که از خود برجای گذاشته است، می‌تواند درسی برای ضرورت همکاری جهت مقابله جهانی با تهدیدات فراگیر باشد.

* ریشه‌های تروریسم را تنها با خشکاندن منابع تغذیه آن از پول، سلاح و افکار افراطی عقب‌ افتاده می توان از بین برد و این امر مستلزم آگاهی همه جانبه ملت است تا فضا جهت گسترش این پدیده دردناک که هدف آن توهین به اسلام و مسلمین و شعارهای مقدس آنان است، برای دشمن فراهم نشود.

* ضرورت دارد مفهوم برادری اسلامی در بین مسلمانان کشورهای اسلامی و خارج آن، به عنوان فریضه ای که نسلها باید بر اساس آن تربیت شوند گسترش یابد، نوع تعامل و رفتارهای مترتب بر این مفهوم باید تبیین گردد و تأکید شود که این مفهوم جز با از میان برداشتن زنجیر دلها محقق نمی شود.  به عبارتی برادری با وجود زنجیرهای  طایفه ای، نژادپرستی و خودپرستی ممکن نیست. چنانکه آیه قرآن کریم می گوید:«ونزعنا مَا فِي صُدُورِهِم مِّنْ غِلٍّ إِخْوَانًا ».

* همچنین باید بر مسأله فلسطین به عنوان مسأله اصلی جهان اسلامی تمرکز کرده و تأکید کنیم که امنیت و صلح و ثبات در منطقه و بلکه در جهان جز با از بین رفتن کانونهای بحران در منطقه یعنی صهیونیست جهانی و غده سرطانی اسرائیل محقق نمی شود؛ اسرائیلی که مقادیر قابل توجهی از سلاحهای هسته ای دنیا را در اختیار دارد و به هیچ وجه به سازمانهای بین المللی اجازه بازرسی نمی دهد و این بارزترین مصداق تروریسم دولتی است.
 
* به منظور از بین بردن رنج و سختیها و کاهش آثار بحرانها بر میلیونها مسلمان به ویژه شرایط سخت مردم افغانستان، یمن و سوریه باید بر اهمیت همکاری اسلامی مشترک و هماهنگی در همه زمینه ها تأکید کنیم.همچنین باید به قضایای معاصر مشترک از جمله مسأله پناهندگان، بیکاری، مشکلات آب و انرژی و غذا و تغییر آب و هوایی و ... در جهان اهتمام ویژه داشته باشیم.

* ما  خواستار خروج نیروهای خارجی از خاورمیانه هستیم؛ ناوگان ها و پایگاه های نظامی مستقر در منطقه تنها  تشدید کانون های تنش و درگیری را به دنبال دارند و برای برقراری صلح و هماهنگی راهی جز از بین بردن این پایگاه های متخاصم وجود ندارد.


از حسن استماع شما بسیار سپاسگزارم
حمید شهریاری 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی 

16/جمادی الاولی/1443


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دبیرکل مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذر باش عصر جمعه در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های آذربایجان شرقی گفت: رئیس جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رفع نقاط حادثه خیز با کاهش تصادفات فوتی وجرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود تصریح کرد: صندوق تأمین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه خیز استفاده کند.

کد خبر 6089371

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • کنعانی: ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود