Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: باید الگوی مصرف آب کشاورزی در مناطق کم‌آب و دارای تنش آبی استان قزوین اصلاح شود و در این زمینه همه دستگاه‌ها از جمله سازمان جهاد کشاورزی و شرکت سهامی آب منطقه‌ای باید پای کار باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان بویین‌زهرا که با حضور روح‌الله عباسپور، نماینده آوج و بویین‌زهرا در مجلس برگزار شد، اظهار داشت: دولت مردمی سیزدهم برای تحقق شعار راهبردی ایران قوی به میدان آمده و به همین خاطر در نخستین گام شاهد ایجاد تغییرات ماهوی در لایحه بودجه سال 1401 هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعدیل و کاهش اعتبارات 9 هزار ردیف از بودجه سالانه کشور را از جمله مصادیق این تغییرات برشمرد و اضافه کرد: هدف دولت این است که توزیع بودجه برای ارتقای شاخص‌های عمومی منجر به رشد کلی اقتصاد کشور شود و به همین خاطر برای اولین بار در تاریخ بودجه‌نویسی کشور تخقق اولویت‌های بودجه به صورت هوشمند دنبال خواهد شد.

اعلایی برطرف کردن آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی را مهمترین رویکرد در تدوین بودجه سال آتی دانست و ادامه داد: اوضاع قزوین در حوزه اقتصاد و صنعت در مقایسه با دیگر نواحی کشور مناسب است؛ اما برای ارتقای بهره‌وری نیروی کار و سرمایه‌ در صنایع و کارخانجات و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تولید هنوز راه‌های زیادی را نرفته‌ایم.

لزوم استفاده از شرکت‌های دانش‌بینان برای مقابله با تنش آبی

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنانش به موضوع تنش آبی در استان قزوین اشاره کرد و گفت:‌ برای مصرف بهینه آب در حوزه کشاورزی باید بیشتر از علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور کمک بگیریم.

اعلایی افزود: باید موضوع مصرف بهینه منابع آبی را در دستور کار قرار دهیم؛ چرا که بسیاری از فعالیت‌های کشاورزی به ظاهر سودآور با درنظر گرفتن وضعیت مصرف و منابع محدود آب ارزش افزوده خود را از دست می‌دهند. بنابراین باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که همزمان با کسب درآمد منابع آبی هم به شکلی بهینه مصرف شوند.

ارزش افزوده اقتصاد خدمات در قزوین پایین است

وی ادامه داد: باید الگوی مصرف آب کشاورزی در مناطق کم‌آب و دارای تنش آبی استان قزوین اصلاح شود و در این زمینه همه دستگاه‌ها از جمله سازمان جهاد کشاورزی و شرکت سهامی آب منطقه‌ای باید پای کار باشند.

وی در ادامه به ظرفیت بالای قزوین در حوزه اشتغال‌زایی از خدمات اشاره کرد و یادآور شد:‌ میزان اشتغال حوزه خدمات در قزوین بالاست، اما ارزش افزوده در این حوزه بسیار پایین است که باید با یک برنامه‌ریزی جامع این معضل را برطرف کنیم.

امام جمعه قزوین: منابع آب زیرزمینی در حال اتمام استاستاندار قزوین: مدیریت مصرف آب کشاورزی در کمترین زمان اصلاح شودبحران آب در ایران | دشت قزوین در وحشت آبی / زنگ هشدار تنش آبی به صدا درآمد

افزایش راندمان اراضی کشاورزی بویین‌زهرا در اولویت باشد

فرماندار شهرستان بویین‌زهرا هم در این جلسه با اشاره به پیشینه دیرین این شهرستان در حوزه اقتصاد کشاورزی گفت: با توجه به اینکه زراعت و کشاورزی شغله آبا‌ و اجدادی اهالی و سکنه این شهرستان است، باید هر گونه طرح توسعه در این شهرستان با عنایت به این موضوع اتفاق بیفتد و به نظر می‌رسد افزایش راندمان اراضی کشاورزی این شهرستان باید در اولویت دولت قرار بگیرد.

مصطفی آقاعلی اضافه کرد: اگر ساخت سد مخزنی بالاخانلو به موقع به اتمام برسد، مشکل آب شرب اهالی روستاهای بویین‌زهرا رفع می‌شود. با این حال باید برای درست مصرف کردن آب این سد هم فکر جدی کنیم و به نظر می‌رسد در حال حاضر باید به فکر توسعه سامانه‌های آبیاری هوشمند و تحت فشار برای توزیع مناسب آب سد در میان اراضی کشاورزی باشیم.

وی با بیان اینکه مردم بویین‌زهرا از نبود عدالت در توزیع بودجه‌های اجتماعی و فرهنگی گلایه دارند، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری مردم بویین‌زهرا هم برای برگزاری جشنواره‌‌های فرهنگی و هنری استانی و ملی بهره گرفت. با این حال در بسیاری از مواقع دیدیم که مدیران چندان به این تمرکززدایی روی خوش نشان نمی‌دهند.

آقاعلی یادآور شد: با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت باید شهرک‌های صنعتی پیرامون این شهرستان توسعه یابد؛ چون موقع آن رسیده که بویین‌زهرا با تمام توان خود در حوزه جهش اقتصادی نقش‌آفرینی کند و در این زمینه به اعتماد مدیران ارشد استان نیاز داریم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احیای منابع زیرزمینی آب استانداری قزوین کشاورزی احیای منابع زیرزمینی آب استانداری قزوین کشاورزی مصرف آب کشاورزی استان قزوین بویین زهرا اصلاح شود تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • مصرف کولرها در ایران معادل مصرف برق کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا