Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، بزرگترین اقتصاد اروپا با موج تازه موارد ابتلا به کرونا دست به گریبان است و بنا بر اعلام انستیتو روبرت کخ، با احتساب ۳۵۱ مورد ابتلای جدید در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع فوتی های کرونا در این کشور به یکصد هزار و ۱۱۹ مورد رسیده است.

در حالی که موارد ابتلا رکورد بی سابقه ای را به ثبت رسانده و بخش های مراقبت های ویژه با بیماران پر شده است، بحران سلامت در آلمان چالشی فوری برای دولت ائتلافی جدید که قرار است کابینه را از آنگلا مرکل صدراعظم این کشور تحویل گیرد، به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرنوت مارکس رئیس انجمن میان رشته ای آلمان برای مراقبت های ویژه و پزشکی اورژانس گفت که ظرفیت برخی بیمارستان ها تکمیل شده و لازم است بیماران کرونایی به خارج از کشور منتقل شوند.

آلمان هفته گذشته محدودیت های کرونایی سخت تری را اعمال کرد که مردم را ملزم می کند برای استفاده از وسائط نقلیه عمومی و رفتن به محل کار، مدرک واکسیناسیون، بهبودی از بیماری کرونا یا تست منفی ویروس را ارائه دهند. برخی مناطقی که کرونا در آن به اوج رسیده است، فراتر از این موارد رفته و تعطیلی های جدیدی را اعمال کرده اند.

موج تازه کرونا در آلمان همچنین این مساله را مطرح کرده که این کشور از اتریش الگوبرداری و واکسیناسیون را برای همه شهروندان اجباری کند.

اولاف شولتس صدراعظم احتمالی بعدی آلمان ضمن حمایت از واکسیناسیون اجباری گفته است دولت جدید وی یک میلیارد یورو به عنوان پاداش برای کارکنان مراقبت های بهداشتی در خط مقدم همه گیری سرمایه گذاری می کند.

عامل موج چهارم شیوع ویروس کرونا در آلمان تا حدی به نرخ پایین واکسیناسیون در این کشور نسبت داده می شود. نرخ واکسیناسیون در آلمان حدود ۶۹ درصد است در حالی که در دیگر کشورهای اروپایی این رقم بالاتر است و این میزان در فرانسه ۷۵  درصد اعلام شده است.

همچنین آلمان در تدارک برای کمپینی جهت تزریق دُز تقویتی واکسن کووید است تا موج چهارم شیوع کنترل شود. بسیاری از بازارهای کریسمس معروف در این کشور از همین حالا لغو شده اند و افرادی که هنوز واکسن نزده اند، احتمالا با منع رفت و آمد روبه رو می شوند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • نرخ ارز امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نرخ ارز امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات