Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر اهمیت اجرایی شدن سریع‌تر نسخه الکترونیک در کشور، گفت: درحال حاضر ۶۵ درصد از نسخ بیمه سلامت در کل کشور به صورت الکترونیکی صادر می‌شود؛ البته باید تاکید کرد که دانشگاه‌ها و مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت همکاری قابل قبولی داشتند که منجر به دستیابی به نتایج مناسبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمد مهدی ناصحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به یافته‌های سازمان بیمه سلامت ایران در بحث نسخه نویسی الکترونیکی، گفت: سازمان بیمه سلامت ایران با وجود تمام مشکلات موجود در ۱۸ ماه اخیر عزم جدی برای استقرار این موضوع و رفع موانع و مشکلات داشته است.

وی با اشاره به اینکه بدون کمترین حاشیه‌ای این مسئله مهم در تمام حوزه‌های خصوصی، دولتی و در برخی شهرها تمام الکترونیکی شده است، اظهار کرد: درحال حاضر ۶۵ درصد از نسخ بیمه سلامت در کل کشور به صورت الکترونیکی صادر می‌شود؛ البته باید تاکید کرد که دانشگاه‌ها و مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت همکاری قابل قبولی داشتند که منجر به دستیابی به نتایج مناسبی شده است.

وی با تاکید بر وجود عزم جدی بیمه سلامت با همکاری وزارت بهداشت و سایر بیمه‌ها در اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیکی، تصریح کرد: بدون تردید ادامه اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی نیازمند نوعی انعطاف است، لذا پیشنهاد شش ماه مطرح شد تا بتوان زمان‌بندی را در اجرای کامل این پروژه رعایت کرد. خوشبختانه بیمه سلامت به لحاظ وسعت، پیشرفت و دقت کار، سرآمد در نسخه نویسی الکترونیکی است، ضمن اینکه شرایط ذی نفعان و مردم نیز همیشه مدنظر قرار دارد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، تاکید کرد: حاشیه شهرها از نقاط مهمی در بحث سلامتی هستند که باید به آنها توجه کرد، زیرا امکانات قابل قبولی در این نقاط وجود ندارد. بیمه سلامت به مناطق حاشیه‌ای توجه ویژه داشته و بیمه همگانی را به صوت رایگان در اختیار این قشر قرار می‌دهد؛ بدون شک تمام عوامل اجتماعی موثر در بحث سلامت باید با دقت رصد شود.

وی در پایان، افزود: مناطق حاشیه‌ای باید شناسایی شده و امیدواریم در آینده نیز بتوان با کمک مراکز بهداشت و بسیج، قشر آسیب پذیر و نیازمند را رایگان تحت پوشش قرارداد، حتی پیشنهاد شده که بیمه آتیه سازان نیز در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيمه نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران نسخه نویسی الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه

امتداد - طبق گزارش بیمه مرکزی از عملکرد ۱۲ ماهه بازار بیمه در سال گذشته معادل ۷۹.۸ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده که سه رشته بیمه درمان، بدنه اتومبیل و شخص ثالث در صدر نسبت خسارات پرداختی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اخیرا آمار اولیه عملکرد بازار بیمه در سال ۱۴۰۲ را بر اساس ارقام خود اظهاری شرکت‌های بیمه در سامانه سنهاب منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی در سال ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۲۷۹ و ۱۶۲.۸ همت (هزار میلیارد تومان) بوده که در قیاس با مدت مشابه در سال گذشته آن یعنی (۱۴۰۱) به ترتیب ۵۹ و ۶۱.۴ درصد رشد داشته است.

صدور نزدیک به ۸۰ میلیون بیمه نامه

همچنین تعداد بیمه نامه صادر شده در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۹.۸ میلیون فقره بوده که در قیاس با مدت مشابه آن در سال قبل، ۷.۴ درصد رشد داشته است.

تعداد خسارات پرداختی در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

تعداد خسارت پرداختی بیمه در این گزارش ۷۴.۳ میلیون فقره ذکر شده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل خود ۶.۵ درصد افزایش را تجربه کرده است.

همچنین، میزان نسبت خسارت بازار با ۰.۹ واحد افزایش در مقایسه با سال قبل به ۵۸.۴ درصد رسیده است. البته در محاسبه این نسبت (خسارت)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.

نسبت خسارات کدام رشته‌های بیمه بیشتر است؟

بر اساس این گزارش، رشته درمان با ۷۳.۸ درصد، رشته بدنه اتومبیل با ۷۳.۵ درصد و رشته بیمه شخص ثالث-مازاد با ۷۰.۴ درصد، بالاترین سهم نسبت خسارت رشته‌های بیمه در بازار بیمه در قیاس با میانگین نسبت خسارت این بازار (۵۸.۴) به خود اختصاص داده‌اند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص