Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام فیلیپین با هدف احیای اقتصاد خود صورت می‌گیرد که خسارات مالی فراوانی را به دلیل شیوع بیماری کرونا متحمل شده است.

به گفته مقامات فیلیپپین، این کشور تصمیم دارد به صورت مرحله به مرحله اجازه ورود گردشگران واکسینه شده را صادر  کند.

بنابر اعلام وزارت امور خارجه فیلیپین، گردشگران واکسینه شده از کشورهایی مانند انگلیس، هند، اندونزی، ژاپن، مالزی، عربستان سعودی، سنگاپور، امارات متحده عربی و آمریکا اجازه ورود به فیلیپین را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلیپین که به دلیل جاذبه های توریستی فراوان یکی از مقاصد محبوب گردشگران به شمار می آید، از روزهای آغازین سال ۲۰۲۰ میلادی مرزهای خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا به روی گردشگران بسته است.

براساس  گزارش های منتشر شده ، در حال حاضر شماری از کشورها در جنوب شرق آسیا از جمله کامبوج، اندونزی، مالزی، سنگاپور، تایلند و ویتنام مرزهای خود را به روی گردشگران خارجی گشوده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا فیلیپین گردشگر خارجی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فیلیپین گردشگر خارجی ویروس کرونا فیلیپین گردشگر خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی

برخی پناهجویان افعان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی از پناهجویان افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغان بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از 10 سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

ضرب و شتم پناهجویان افغان در اندونزیرنج بسیار پناهجویان افغانستانی در ترکیه و اندونزیجان باختن صدها پناهجوی افغان در مسیر مهاجرت به دیگر کشورها

براساس آمارها، حدود 14 هزار پناهجو در اندونزی حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می‌دهند.

این پناهجویان به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونزی شده‌اند اما به دلیل برخی سیاست‌های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونزی متوقف مانده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد