Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فرید نجفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: این موضوع، نکته بسیار مهمی است که هموطنان و محققان باید به آن توجه کافی داشته باشند.

وی، دستاوردهای سازندگان واکسن های ایرانی کرونا را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: این مجموعه ها موفق شدند واکسن های کرونا را در انواع مختلف، تولید کنند که نتایج فعالیت آنها بسیار امیدوار کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی بیان کرد: اقدام بعدی که پیش روی واکسن سازان ایرانی قرار دارد، قرار گرفتن واکسن های ایرانی در فهرست واکسن های مورد قبول سازمان جهانی بهداشت است.

وی با بیان اینکه لیست شدن واکسن های ایرانی در بین واکسن های مورد قبول سازمان جهانی بهداشت بسیار مهم است، خواستار تسریع این موضوع توسط سازندگان واکسن های داخلی شد.

نجفی تصریح کرد: هرچند این فرایند قدری زمان بر است و به عبارتی فرایند ثبت اطلاعات در سازمان بهداشت جهانی و اخذ مجوز از آنها قدری زمان بر و طولانی است، اما سازندگان واکسن های داخلی باید با جدیت بیشتری این موضوع را به سرانجام برسانند.

وی ادامه داد: برخی کشورها، زودتر این کار را آغاز کردند، این کشورها پروتکل های مربوطه را آماده کردند و توانستند مجوز اضطراری را از سامان بهداشت جهانی اخذ کنند.

معاون وزیر بهداشت افزود: انتظار عموم مردم، جامعه علمی کشور و مسئولان از سازندگان واکسن های ایرانی این است که این کار در اسرع وقت انجام شود و شاهد قرار گرفتن تولیدکنندگان ایرانی در فهرست مورد قبول سازمان بهداشت جهانی باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قرار نگرفتن واکسن های داخلی کرونا در فهرست سازمان بهداشت جهانی به منزله اثربخش نبودن آنها نیست. ایمنی زایی و اثربخشی واکسن های داخلی به تایید سازمان غذا و دارو رسیده و در مطالعات کارآزمایی بالینی هم اثبات شده است.  

برچسب‌ها کرونا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت واکسن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت واکسن کرونا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت واکسن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازندگان واکسن واکسن های ایرانی واکسن های داخلی بهداشت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور