Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالرضا شیخان در مورد آخرین وضعیت کارخانجات سیمان اظهار کرد: فاز قطع اول گاز کارخانجات سیمان از ۱۵ آبان ماه آغاز شد که از میان ۷۶ شرکت سیمان، گاز ۱۵ کارخانه در شمال و شرق کشور و همینطور آذربایجان قطع شد. در فاز دوم که از ۲۵ آبان ماه آغاز شد گاز ۲۴ کارخانه دیگر قطع شد. فاز سوم قطعی گاز هم از امروز آغاز می‌شود که طی آن گازرسانی به تنها ۱۶ شرکت ادامه می‌یابد و گاز باقی شرکت‌ها قطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی بخشی از کارخانجات تهران، البرز و برخی از کارخانجات جنوب کشور همچنان گاز خواهند داشت.

وی در پاسخ به این سوال که اولویت‌بندی قطعی گاز کارخانجات بر چه اساسی است، گفت: بخشی از این موضوع به مسائل تکنیکی مربوط می‌شود. فشار گازی که به شمال کشور می‌رسد کاهش پیدا می‌کند و قاعدتا باید برای این مناطق واردات از کشور‌های آن منطقه انجام شود که این واردات انجام نشد و در نتیجه کارخانجات این مناطق در اولویت اول قطعی گاز قرار گرفتند و اولویت‌بندی بعدی هم به شکل انجام شد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تصریح کرد: در صنعت سیمان زمان طراحی کارخانه، مخازن ذخیره مازوت را در کارخانه‌ها تعبیه کرده‌اند. ما امکان ذخیره‌سازی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیون لیتر مازوت را داریم که برای ۳۰ تا ۳۵ روز این صنعت جوابگو است. از ابتدای سال همه می‌دانند که گاز در زمستان قطع می‌شود، خواسته ما این بود؛ اجازه دهند که کارخانجات سیمان ذخیره‌سازی مازوت به صورت اعتباری را انجام دهند. همه این ذخایر هم توسط وزارت نفت یا شرکت پخش فرآورده‌های نفتی پلمپ شوند تا در زمانی قطعی گاز فک پلمپ شود.

وی افزود: در یکی دو ماه اخیر برای این موضوع اقدام شد، ولی چون نیروگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و کارخانجات فولاد هم همین مشکل را دارند، فشار مضاعفی به حمل و نقل و ترابری مازوت وارد می‌شود که باز اولویت‌بندی انجام می‌شود که اول مازوت برای نیروگاه‌ها و بعد برای کارخانجات صنعتی ارسال شود. با این حال بیشتر کارخانجات سیمان توانسته بودند که برای استفاده ۱۵ روز ذخیره‌سازی مازوت را انجام دهند، ولی برخی هم به علت سخت‌گیری‌ها نتوانستند. از زمان قطعی گاز، هر فازی که گاز آن قطع شده مازوت‌سوزی را شروع کرده است.

شیخان در مورد وضعیت صادرات سیمان خاطرنشان ساخت: در ۷ ماهه گذشته حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن صادرات سیمان و ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن نیز صادرات کلینکر داشتیم؛ بنابراین در ۷ ماه گذشته حدود ۷ میلیون تن صادرات سیمان و کلینکر کشور بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵ درصد کاهش را تجربه کرده که قیمت آن ۲۵ تا ۳۰ دلار است. کشور‌های هدف صادراتی ما نیز بیشتر کشور‌های حوزه خلیج فارس، حوزه آسیای میانه، عراق و افغانستان هستند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کارخانه سیمان گاز مازوت کارخانجات سیمان قطعی گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد

حسام قربانعلی، سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه عملیات اعزام زائران عمره که از روز سوم اردیبهشت آغاز شده بود با انجام ۲۲ پرواز به پایان رسید و از امروز ۱۳ اردیبهشت پروازهای بازگشت زائران عمره به کشور آغاز خواهد شد.

او اظهار کرد: عملیات اعزام زائران عمره پس از ۹ سال در قالب  توافق‌ بین جمهوری اسلامی ایران و دولت عربستان سعودی انجام شد و امروز پس از اعزام آخرین گروه زائران حج عمره عملیات بازگشت پس از ۱۰ روز  آغاز می شود.

قربانعلی  با بیان اینکه  بخش‌های مختلف هواپیمایی جمهوری اسلامی برای انجام مناسب این عملیات برنامه‌ریزی کردند گفت: از آنجا که با پایان عملیات حج مفرده، عملیات اعزام زائران حج تمتع نیز در پیش است، ما باید به گونه‌ای برنامه ریزی می‌کردیم که در زمان مربوط بتوانیم به بهترین شکل پاسخگوی زائران بیت‌الله الحرام باشیم. 

وی تاکید کرد: عملیات اعزام زائران عمره ۱۴۰۳ بامداد روز سوم اردیبهشت از فرودگاه امام خمینی (ره) آغاز شد و طبق هماهنگی با دیگر دستگاه‌های متولی مقرر شد با ۴۴ پرواز رفت و برگشت ۵ هزار و ۶۱۰ زائر اعزام شوند. 

وی یادآور شد: عملیات اعزام زائران عمره امسال از ۱۱ فرودگاه کشور شامل تهران، زاهدان، اهواز، تبریز، یزد، کرمان، بندرعباس، ساری، اصفهان و شیراز انجام شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آتش‌ سوزی در کارخانه صنایع نظامی در برلین آلمان
  • فیلم/ آتش‌سوزی در کارخانه صنایع نظامی «دیل» در برلین
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • آتش سوزی در کارخانه ایزوگام در جاده کلات
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد