Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت تهران گفت: ثمره مدیریت ما باید ارتقا سرمایه و نیروی انسانی کشور باشد؛ هر تصمیمی که ثمره‌اش توسعه نیروی انسانی نباشد مردود است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌ نخست نماز جمعه امروز تهران (5 آذر 1400) که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به سخنان امام علی (ع) اظهار داشت: انتصاب مالک اشتر به مقام استانداری و مدیریت استان مهم مصر و تعریف وظایف روشن، بیانگر چند حقیقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست اینکه تحقق آرمان‌های الهی و حرکت در مسیر جامعه‌ای که قیام به قسط و عدالت می‌نماید، مرهون نظام‌سازی و شکل‌گیری نظام سیاسی برآمده از آموزه‌های دینی است. بدون شکل‌گیری یک نظام سیاسی مقتدر، کارآمد و با حضور و مشارکت آحاد جامعه و مبتنی بر مبانی روشن وحیانی راه برای شکل‌گیری جامعه‌ای که در انتظار انبیا الهی است، فراهم نخواهد شد.

وی ادامه داد: ثانیاً این نظام بر چند اصل استوار است. مهمترین اصل و زیرساخت نظام سیاسی، "شایسته‌سالاری" است. انتخاب مالک اشتر آن هم در جایگاهی که شخصیتی فرزانه و فرهیخته، توانا و باانگیزه به نام "محمد بن ابی‌بکر" قرار دارد، حکایت از این واقعیت می‌کند که در نگاه سیاسی و مدیریت امام علی (ع) انتخاب مدیران صالح، شایسته، ممتاز، پیشرو و پیشگام اولویت نخست است. همچنین این نظام باید بر چند قائده حرکت کند. نخست در دست داشتن یک برنامه مدون با تعریف اهداف کلان و ارائه نقشه راه برای دستیابی به اهداف تعریف شده است. دوم اینکه نظارت، پایش، ارزیابی مستمر برای فاصله نگرفتن از اهداف و نقشه راه تعریف شده و تعهد مدیران و مقامات مسئول صورت بگیرد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: نامه امام علی به مالک اشتر از نظر سند دارای جایگاه ارزشمندی است و از نظر سبک‌شناسی و درون‌مایه سخن نمی‌توان از شخصیتی به غیر از امام علی (ع) انتظار چنین چیزی داشت. این نامه با سه سند و سه سلسله حدیث نقل شده است. واژه‌های این کلام را باید مورد دقت قرار داد. مخاطب نیز به طور خصوص مسئولان کشور و مدیران ارشد، میانی و خرد در نظام جمهوری اسلامی هستند. آنگاه که مفاد این عهدنامه در جامعه ما تحقق پیدا کند، دولت اسلامی شکل خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد در ادامه گفت: این منشور باید قاعده حکمرانی در اندیشه سیاسی توحیدی نام گذاشت و نخستین سند مدونی است که از انبیا و اوصیا در دست ماست. امام علی دو هدف والا را از حکمرانی بیان می‌کنند که "توسعه انسانی" و "عمران و آبادانی" است. امام علی می‌فرمایند که هدف از شکل‌گیری نظام اسلامی توسعه انسانی، تعلیم، تربیت و پاسخ به همه نیازهای افراد جامعه است. در ادبیات سیاسی امروز پایه‌ای‌ترین شاخص تمدنی برای پایش نظام‌های سیاسی، تامین نیازهای انسانی متناسب با تغییرات جوامع و پیدایش نیازهای نوین و به روزرسانی پاسخ‌ها به آن نیازها می‌باشد.

وی اضافه کرد: در اندیشه سیاسی امیرالمومنین پاسخ به تمامی نیازها مطرح است و تنها منوط به نیازهای مادی نیست. یک نظام سیاسی اسلامی، نیازهای انسان را رصد می‌کند و در مسیر پاسخ درست به آن نیازها، گام‌های عالمانه، متقن و محکم برمی‌دارد. ثمره مدیریت ما باید ارتقا سرمایه و نیروی انسانی کشور باشد. هر تصمیمی که ثمره‌اش توسعه نیروی انسانی نباشد مردود است و هر حرکتی که با نگاه به این هدف والا برداشته نشود، با اندیشه امام فاصله دارد.

امام جمعه موقت تهران گفت: کشور اسلامی باید در مرز آبادانی و عمران حرکت کند. توسعه انسانی و عمران و آبادانی در دستور کار دولت‌های پیشروست، اما ایران اسلامی، نظام ولایی باید در مرز توسعه انسانی و آبادانی و عمران کشور قدم بردارد و برای این هدف والا برنامه‌ریزی کند. امام در این رابطه به دو ابزار اشاره می‌کند که یکی نظام تامین مالی دولت و دوم نظام دفاعی دولت است. این دو گوهر گران‌بها اگر در دست دولت و ملت نباشد، به هیچ یک از اهداف خود دست پیدا نخواهد کرد. بسیج ستون فقرات دنیای اسلام است. اقتدار امروز ایران و محور مقاومت، برآمده از اندیشه بسیج و استقامت نیروهای دفاعی است.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: امنیت مهمترین سرمایه برای ارتقای کشور است. هرچند با اهداف تعریف شده در منشور حکمرانی امام علی (ع) فاصله داریم، اما سرمایه گران‌بهای استقلال و امنیت در دنیایی که صاحبان قدرت برای خلق ناامنی تلاش می‌کنند، دستاورد نظام جمهوری اسلامی، شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و بسیجیان سلحشور است. این سرمایه گران‌بها را باید پاس داشت. در پرتو این‌ها می‌توان به توسعه انسانی و آبادانی و عمران دست یافت. نیروی دریایی راهبردی که اقتدار و عزت و دانش ملت ایران را در برابر جامعه جهانی به نمایش گذاشته است، دستاورد نظامی است که فرماندهی کل آن در دست شخصیتی است که آراسته به علم و عدالت است.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سید محمدحسن ابوترابی فرد نماز جمعه تهران سید محمدحسن ابوترابی فرد نماز جمعه تهران امام جمعه موقت تهران ابوترابی فرد نیروی انسانی توسعه انسانی حجت الاسلام نظام سیاسی امام علی شکل گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور، در دیدار رؤسای دفاتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان با اشاره به شهرت کرمان به "پایتخت مقاومت" به واسطه شهید سلیمانی تاکید کرد: عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی این استان نیز باید در شان این نام شکل بگیرد تا این معنای مهم تحقق یابد.

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور گفت: برای اینکه از فرصتی که حاج‌قاسم برای این خطه ایجاد کرده در جهت رشد اخلاقی و فکری و... استفاده شود نیاز به طراحی هوشمندانه و مبتکرانه و طرح‌های نو و خلاقانه است که روحانیت باید محور آن باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور در ادامه سخنانش با بیان اینکه عملیات شگفت‌انگیز، حیرت آور و مهم که به تعبیر سیاسیون و نیرو‌های تحلیل‌گر غربی معادلات جهانی را تغییر داد؛ تحت زعامت حکومت ولایت فقیه بود که ایران در حد یک ابرقدرت خود را نشان داد؛ افزود: این قدرت را اسلام و نیروی معنویت و ولایت فقیه به نظام داده و باعث افتخار است.

وی با تاکید بر اینکه این عملیات باید از ابعاد مختلف و با زبان گویا برای نسل نو بیان شود تا این نسل در جریان اتفاقات عظیم قرار بگیرد؛ متذکر شد: روحانیت نیز باید مجهز به اطلاعات و آگاهی و داشته‌های انقلاب باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور سپس در پاسخ به سوالی راجع به مسئله عفاف و حجاب در جامعه با این توضیح که باید سنجیده، با تدبیر و با برنامه در برخورد با پدیده طراحی شده دشمن عمل کرد؛ افزود: اندلسی کردن جوامع یکی از راهکار‌های جدی نظام استکبار برای از هم پاشیدن کشور‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه در مواجهه با پدیده بدحجابی نباید به برنامه فرهنگی و صرف تذکر اکتفا کرد؛ بیان داشت: ضرورت رعایت عفاف و حجاب هم شرعی و هم عقلی است و به لحاظ روانشناسی ثابت شده برای حفظ امنیت و سلامت جسمی و روحی زن، ضرورت دارد و به همین جهت در برخی جوامع زنان بعضاً مسلمان نیستند، اما پوشش اسلامی را انتخاب کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی به سمت حل مشکل رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها