Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا قدیر عصر پنج‌شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در تالار کرامت استانداری قم اظهار داشت: تعداد بیماران بستری در استان طی یک هفته به ۱۴۵ و بیماران بدحال به ۳۰ و تعداد فوتی‌ها نیز به کمتر از ۲ تَن کاهش پیدا کرده که از میانگین کشوری پایین‌ تر است و تداوم این وضعیت، قم را وارد مناطق آبی کرونایی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال با بیان اینکه استقبال از واکسیناسیون در قم خوب نیست گفت: ۳۰ درصد از مردم استان، نخستین دُز واکسن کرونا را دریافت نکردند، که آمار بسیار بالایی است.

قدیر نرخ واکسیناسیون در قم را ۱۵ درصد پایین‌تر از میانگین کشوری ذکر کرد و گفت: قم از جمله مناطقی است که بیشترین استعداد را برای ورود به پیک ششم کرونا دارد.

 رئیس علوم پزشکی افزود: ۲۰ درصد از جمعیت واکسن نزده در قم، افرادی هستند که دچار تردید هستند و باید با روش‌های مختلف از جمله بسیج محلات، مدارس و شبکه آموزش دانش‌آموزی آنها را توجیه کنیم، تا آمار واکسیناسیون به بیش از ۸۰ درصد لازم برای ایمن‌سازی جامعه برسد.

وی با اشاره به تزریق دُز اول واکسن به ۶۹ درصد در استان گفت: ۴۹ درصد نیز هر ۲ دُز واکسن را دریافت کردند، که آمار خیلی جالبی نیست.

قدیر با اشاره به ایجاد ۱۲۰ مرکز واکسیناسیون در استان خاطرنشان کرد: بیشترین دسترسی به مراکز واکسیناسیون در کشور مربوط به قم است.

بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها بدون اِعمال محدودیت هوشمند اشتباه است

رئیس علوم پزشکی قم حرکت به سمت محدودیت هوشمند را ضروری خواند و یادآور شد: بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها بدون اِعمال محدودیت هوشمند اشتباه است.

وی همچنین تاکید کرد: نقطه آسیب پذیر قم در بحث کرونا، مدارس است و اگر وارد موج ششم شویم از این محل وارد شده‌ایم، از این رو باید فاصله‌گذاری، زدن ماسک و تهویه مناسب اجرا شود.

وی گفت: به دلیل نبودن تهویه مناسب در مدارس استان و باز بودن پنجره‌های کلاس‌های درس، عفونت‌های ویروسی غیر کرونا در قم افزایش پیدا کرده و بیش از ۷۰ تَن از کل بستری‌ها در بیمارستان‌های قم دچار این مشکل هستند.

رئیس علوم پزشکی قم با اشاره به مثبت شدن آزمایش آنفلوانزای فصلی اچ وان اِن وان در بیمارستان کودکان استان گفت: مطابق قانون اگر در یک کلاس نتیجه آزمایش یک دانش‌آموز مثبت شد باید آن کلاس تعطیل شود.

وی ادامه داد: همچنین اگر تعداد دانش‌آموزان کرونا مثبت در مدرسه زیاد بود، نیز کل مدرسه باید ۲ هفته تعطیل باشد.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار ارائه شده از سوی اداره‌کل آموزش و پرورش استان ۶۰ درصد دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال واکسن دریافت کردند گفت: بیش از ۸۹ درصد دانشجویان علوم پزشکی قم نیز واکسینه شدند، که جز بیشترین دریافت کنندگان واکسن به شمار می‌آیند.

رئیس علوم پزشکی قم در بخشی از سخنان خود با یادآوری اینکه معیار رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک بیماران بستری است گفت: چون در شهرستان‌های کهک و جعفرآباد استان بیمارستان و بیمار بستری کرونایی نداریم، در رنگ‌بندی قرار نمی‌گیرند.

رئیس سازمان نظام پزشکی قم نیز در این جلسه ضمن هشدار به برگزاری کلاس‌های آموزش پزشکی غیر مجاز در استان گفت: در این کلاس‌ها به افراد در چند ساعت آموزش نسخه نویسی داده می‌شود، و آنها این باور را پیدا می‌کنند که توانایی نوشتن نسخه و طبابت و درمان را پیدا کردند.

سید حسن عادلی با بیان اینکه چنین کلاس‌هایی ۲ آسیب جدی را به همراه دارد بیان کرد: نخستین آسیب متوجه سلامت مردم شده و دیگری نیز به اعتقادهایشان لطمه وارد می‌کند، چرا که برگزار کنندگان از باورهای مذهبی سوءاستفاده می‌کنند.

۲۳۵۲۳۵

کد خبر 1576764

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا رئیس علوم پزشکی علوم پزشکی قم کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه