Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@03:51:26 GMT

چین عامل کمبود کالاها در سراسر جهان

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۸۳۱۸

چین عامل کمبود کالاها در سراسر جهان

به گزارش جماران، خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی نوشت:سیاست مقامات چین برای مبارزه با کرونا بیش از حد سخت گیرانه به نظر می رسد و باعث ایجاد اختلالات جدید در ارسال کالاها می شود که کمبود کالا ها در سراسر جهان را تشدید می کند.

 منظور مقررات جدید قرنطینه اجباری هفت هفته ای برای دریانوردان چینی بازگشته به کشور خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها باید سه هفته در خارج از کشور دو هفته در بندر ورودی و دو هفته دیگر در استان خود در قرنطینه باشند.

مدت‌هاست که این کشور تغییر خدمه کشتی‌های خارجی را ممنوع کرده اما حتی کشتی‌هایی که خدمه خود را عوض نکرده‌اند باید قبل از ورود به بندر چین دو هفته صبر کنند. مالکان کشتی ها ، مقامات بندری را به این دلیل سرزنش می کنند که دریانوردانی که نیاز به مراقبت های فوری پزشکی دارند نمی توانند آن را دریافت کنند. از جمله یکی از کشتی ها باید فوراً به کره جنوبی می رفت تا یکی از خدمه آن به دلیل آبسه دندان های خود به مطب دندانپزشک رسانده شود.

صاحبان کشتی به دلیل تاخیر در حمل و نقل و مشکلات خدمه، در حال تغییر مسیر های خود هستند. گای پلاتن، دبیرکل اتاق بین المللی کشتیرانی خاطرنشان کرد که مشکلات رو به افزایش بوده و اختلالات تمام عیاری را به وجود می آوردند.

اپراتورها از پکن می‌خواهند که محدودیت‌ها را کاهش دهد و دولت‌ها را به نشان دادن توجه ویژه به کشتی‌رانی و دریانوردان فرا می خوانند. در غیر این صورت، وضعیت اقتصادی در جهان ممکن است به طور قابل توجهی بدتر شود.

شرکت Euronav NV، یکی از بزرگترین صاحبان نفتکش های بزرگ در جهان، محاسبه کرده است که حدود 6 میلیون دلار برای رفع اختلالات عملیاتی ناشی از تغییر مسیرها، مشکل عدم تغییر خدمه، هزینه های سفر هزینه کرده است. این شرکت برای جبران زیان های خود مجبور به افزایش تعرفه حمل و نقل می شود. به طور کلی، در پایان هفته گذشته، نرخ حمل و نقل کانتینری از میانگین پنج سال منتهی به سال 2019 شش برابر بیشتر شده است.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا کرونا در جهان افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

او افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمرانی موجود است.

او افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران امتداد دارد که نیازمند مطالعات جدی است.

کد خبر 849383 برچسب‌ها منطقه ۳ ترافیک - شهری حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • اولمرت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد/ تهاجم به رفح تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا و سراسر جهان را تشدید می‌کند
  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • جنبش دانشجویی عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان