Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمن بعد از شکست در جنگ نظامی به تحریم و تحریف امید بسته و تلاش می‌کند با فشار اقتصادی و عملیات روانی و دروغ پردازی و شبهه افکنی، مردم و جوانان را مأیوس کند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست با اعضای شورای فرماندهی و مسئولان مرکز مقاومت بسیج قوه قضائیه با تبریک فرارسیدن هفته بسیج، فرهنگ بسیج را استقلال طلبی و عزت خواهی و ایستادگی در برابر مستکبران و زورگویان دانست و تأکید کرد: اگر فرهنگ بسیجی توسعه یابد، دست تطاول اجانب و بدخواهان از کشور و سر مردم کوتاه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه با بیان این که بسیجی هم پیشرو، هم پیش رونده و هم پیش برنده است و در فرهنگ بسیجی توقف معنا ندارد، اظهار داشت: بسیجی خود را محصور در زمان و مکان نمی‌بیند و می‌خواهد تمدن ناب اسلامی را در همه دنیا توسعه دهد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به حرکت بزرگ امام خمینی (ره) در ایجاد یک انقلاب جهانی در عصر حاضر، تصریح کرد: امام خمینی (ره) با همه وجود به میدان آمد و بدون داشتن منابع مالی و حزب و تشکیلات به معنای مصطلح آن توده مردم به خصوص کسانی که مورد ظلم و ستم قرار داشتند را به میدان آورد و مقابل شیطان بزرگ و دست پرورده اش ایستاد.

وی ادامه داد: خلف صالح حضرت امام هم امروز با همان عزم و اراده و با همان روحیه و بصیرت و با توکل به خدا در برابر مستکبران شرق و غرب ایستاده و بزرگ بسیجی مصلح عالم که همه منتظر او هستیم نیز می‌خواهد بساط ظلم و فساد را برچیند و دنیا را پر از عدل و داد کند.

رئیس دستگاه قضا جنگ امروز دشمن علیه نظام اسلامی و ملت ایران را جنگی تلفیقی توصیف کرد و گفت: دشمن بعد از شکست در جنگ نظامی به تحریم و تحریف امید بسته و تلاش می‌کند با فشار اقتصادی و عملیات روانی و دروغ پردازی و شبهه افکنی، مردم و جوانان را مأیوس کند. بسیج هم می‌تواند جنگ اقتصادی دشمن را خنثی کند و هم می‌تواند جنگ تحریف دشمن را خنثی کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای مقابله با توطئه‌های دشمن را نیازمند نگاه، اراده و روحیه بسیجی دانست و تأکید کرد: بسیج با اتکا و اتصال به خداوند کارهای بزرگ انجام می‌دهد.

رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: امروز ما در معرض تهدیدات قرار داریم، اما فرصت‌هایی هم داریم که بسیج می‌تواند تهدیدات را به فرصت تبدیل و از این فرصت‌ها به خوبی استفاده کند.

رئیس دستگاه قضا، رویکرد دولت مردمی و مجلس انقلابی و قوه قضاییه تحول خواه را از فرصت‌های موجود دانست و با اشاره به افزایش امید و اعتماد در جامعه، اظهار داشت: دولت ما دولتی انقلابی است و می‌خواهد واقعاً برای مردم کار کند و کشور را از جنبه‌های مختلف ارتقاء ببخشد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: دولت ما بحمدالله همه همت خود را برای خیرخواهی گذاشته و اراده خدایی و انگیزه الهی برای خدمت به مردم دارد و از دشمن نمی‌هراسد و در راستای اجرای منویات امام و راهبر و ولی خود با همه وجود به میدان آمده است و امیدواریم که انشاءالله هر روز پیروز و پیروزتر شود.

وی خاطر نشان کرد «مجلس هم امروز همین انگیزه را دارد و می‌خواهد انقلابی عمل کند» و ادامه داد: «در قوه قضاییه هم همکاران عزیز ما می‌خواهند اصلاح کنند و یک قوه قضاییه در تراز نظام اسلامی شکل بدهند که به دنبال اجرای بهتر عدالت و خدمت بهتر به مردم است».

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش به ذکر توصیه‌هایی به همکاران بسیجی دستگاه قضا پرداخت و پیشرو بودن را اولین ویژگی برای انجام مسئولیت و پیشبرد کارها دانست.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان این که برای خدمت و انجام کار نباید منتظر فرمان یا بسترسازی بود و نیروهای بسیجی باید با خط شکنی وارد میدان شوند، افزود: مگر حاج قاسم به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ بسیجی که دنیا به او افتخار می‌کند، منتظر بود تا به او میدان دهند که کاری را انجام بدهد؟

وی متذکر شد: حاج قاسم که منشاء بسیاری از توفیقات در منطقه بود، خودش پیشگام می‌شد و بقیه را هم با خود همراه می‌کرد و کارها را پیش می‌برد و رفتار او باید الگویی برای همه باشد.

رئیس عدلیه با اشاره به وسوسه‌های شیطان و شیطان صفتان برای گمراهی و انحراف انسان ها، صیانت از همکاران و پیشگیری از خطا و لغزش همکاران قضایی را از موضوعاتی دانست که همکاران بسیجی دستگاه قضا می‌توانند به آن اهتمام ویژه داشته باشند.

وی در ادامه تاکید کرد: برای از بین بردن لغزش‌ها در عدلیه نیاز به جلوگیری، آسیب شناسی و پیشگیری داریم شما هم راه حل ارائه کنید.

رئیس قوه قضاییه کار در دستگاه قضایی را سنگین و خطیر خواند و با بیان این که فرایندهای پیچیده، طولانی و پر هزینه قضایی و اداری بعضاً زمینه ساز فساد و نارضایتی مردم است، از نیروهای بسیجی قوه قضاییه خواست که به اصلاح و کوتاه شدن فرایندها کمک کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از مردم به عنوان سرمایه اصلی نظام و از کارکنان دستگاه قضا به عنوان سرمایه اصلی این نهاد یاد کرد و با تأکید بر لزوم توجه به انضباط اداری گفت: انضباط اداری در پیشرفت کارها سهم زیادی دارد و کم انضباطی به حسن انجام کار لطمه می‌زند.

وی بر همین اساس از نیروهای بسیج در قوه قضاییه کمک خواست تا نقش خود را در «حاکمیت انضباط اداری و سازمانی در عدلیه» به درستی ایفا کنند.

رئیس قوه قضاییه، خیرخواهی و دلسوزی برای مردم را از شاخصه‌های فرهنگ بسیج عنوان کرد و از نیروهای بسیجی در دستگاه قضا خواست که ضمن تقویت رابطه خود با او، نقدها و نظرات مشورتی و پیشنهادات خود را منعکس کنند و این نکته را نیز متذکر شد که اگر برخی نظرات و پیشنهادات آن‌ها به دلایلی عملیاتی نشد، خسته و مأیوس نشوند و مطمئن باشند به نظرات شان توجه و در حد مقدورات نیز اجرایی می‌شود.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، «عمرانی» فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه با اشاره به آمار ۱۵ هزار نفری بسیجیان دستگاه قضا در سراسر کشو افزود: قوه قضاییه در تهران ۹ حوزه، ۸۷ پایگاه و ۱۵ پایگاه مستقل بسیج دارد.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه با بیان اینکه نباید شرایط به گونه‌ای باشد که همکار اداری یا قضایی ما جواب سلام ارباب رجوع را ندهد، عنوان کرد: ما به عنوان بسیج قوه قضاییه در زمینه ارتقاء و افزایش تکریم ارباب رجوع در مراجع و محاکم قضایی، مسئولیت و وظیفه داریم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو قوه قضاییه بسیج قوه قضائیه حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رئیس قوه قضاییه قوه قضاییه نیروهای بسیج فرهنگ بسیج دستگاه قضا بسیج قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر چند که نمایندگان مجلس یازدهم پیش از رسیدن به مجلس، عملیاتی کردن «شفافیت» در مجلس را وعده می دادند، اما همین که پای‌شان به ساختمان هرمی شکل بهارستان رسید خلف وعده کردند و به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی منفی دادند.

بعد از رد طرح شفافیت آرا، بهارستانی‌ها به دنبال تصویب طرح «شفافیت قوای سه‌گانه» رفتند اما این طرح نیز با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد. ابتدا مجمع تشخیص زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد، نرفت و بعدتر مشخص شد دولت رئیسی هم حاضر به تن دادن به این شفافیت نیست. همین مخالفت ها نیز کار را به جایی رساند که بخش های ذیل شفافیت یکی بعد از دیگری مستثنی شدند و بنا بر برخی روایت ها چیز زیادی از آن شفافیت قوای سه گانه که مدنظر نمایندگان طراح بود، باقی نماند.

در جلسه امروز مجلس نیز برخی دیگر از ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه گانه مرتفع شد. در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به سراغ نمایندگان مجلس یازدهم رفت تا جزئیات ایرادات شورای نگهبان به این طرح را جویا شود.

شهریار حیدری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از ضرورت شفاف بودن قوای مقننه و قضائیه روایت کرد و گفت: «دولت، دستگاه قضائی و در کل قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.» این در حالی است که محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، از مستثنی شدن قوه قضائیه در طرح شفافیت قوای سه‌گانه خبر داد.

جامعه نیازمند شفافیت مالی قوای سه‌گانه است

شهریار حیدری، نماینده کرمانشاه‌، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه، بیان کرد: «در بحث شفاف‌سازی قوای سه‌گانه قرار بر این شد که رویکردها، عملکردها و اموال اشخاصی که در سطوح مختلف مدیریت هستند، شفاف باشد چرا که این مسئله نیازمند فضای فعلی جامعه ما است و انجام آن ضرورت دارد. این رویه در مجلس جاری و سازی است اما هنوز در قوه قضائیه و قوه مجریه اجرایی و عملیاتی نشده است.»

وی ادامه داد: «در این طرح تلاش شده که بقیه قوا همانند مجلس شفاف باشد، بخصوص آنکه اموال نمایندگان توسط دستگاه قضایی ثبت و ضبط می‌شود، اما دستگاه قضایی و اجرایی هم باید اینکار را انجام دهند و ایرادات مطرح شده برای شفاف‌تر شدن نهادها است.»

شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، در پاسخ به این سوال آیا شورای نگهبان مستثنی شدن وزرا و هیأت رئیسه مجلس را در طرح شفافیت قوای سه‌گانه تایید کرده است، گفت: «خیر، شورای نگهبان آن را تایید نکرده و نخواهد کرد،چرا که اگر روسای قوای سه‌گانه شفاف نباشند، بقیه نیز از آن تبعیت نخواهند کرد. شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود و الا قابل اجرا نیست.»

وی گفت: «من اعتقاد دارم که برخی طرح‌ها نیازمند شفاف شدن در مجلس هستند اما شفاف‌سازی برخی از آرا و طرح‌ها باعث تقلیل نمایندگان می‌شود و این یکی از ایراداتی است که در این طرح وجود دارد. من مشاهده کردم که در برخی از موارد نمایندگان به طرحی صرفا به خاطر آنکه باعث افزایش آراء یا کاهش آرا می‌شود، رأی می‌دهند. یک مقداری باید دست نمایندگان برای رأی دادن بازتر می‌شد تا بتوانند به صراحت به یک طرح یا لایحه رأی بدهند و اثرگذار باشند. دستگاه‌های دیگر قطع به یقین باید شفاف‌تر باشند چرا که اگر تخلفی در دستگاه‌های حوزه اجرایی و قوه مقننه است مشخص شود.

مجلس شفاف بود اگر...

حیدری گفت: دولت، دستگاه قضائی و قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت، خاطرنشان کرد: «طرح شفاف‌سازی برای اولین بار در این مجلس به تصویب رسید و نهایی شد. طرح شفاف‌سازی هم حسن‌هایی دارد و هم آسیب‌هایی، حسن این طرح این است وقتی به طرحی رأی داده می‌شود، شفاف است، اما معایب آن این است که زمانی که طرح یا لایحه‌ای به صحن می‌آید، نماینده‌ای ممکن است با آن موافق نباشد اما اگر ببیند سبب کاهش رأی می‌شود، ممکن است به آن رأی بدهد و قدرت اختیار را از مجلس گرفته شده است. اما اجرای این طرح برای قوه مجریه و قوه قضائیه ضرورت دارد.»

قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شد؟

از سوی دیگر محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه بیان کرد: «ایرادات حول استثنا کردن بعضی از دستگاه‌ها و افراد از مجموعه قانون شفافیت بود.»

وی در پاسخ به این سوال که چه نهادهایی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شدند، گفت: «باید مجموعه این‌ها را ببینید، نهادهایی مانند قوه‌قضائیه و دستگاه‌های دیگر.»

نماینده بافق و مهریز در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شده است، بیان کرد: «مواردی درباره مستثنی شدن قوه‌قضائیه و برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند مجمع تشخیص مطرح شد که باید بررسی شود.»

وی با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت گفت: «مجلس به آن شفافیت مالی که مردم انتظار داشتند، توجهی کرد و شفافیت آرا را هم به شکل ناتمام رها کرد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900986

دیگر خبرها

  • ‌سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • رئیس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است