Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:50:55 GMT

وضعیت تعرفه‌های آب در دشتی عادلانه نیست

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۸۷۰۵

وضعیت تعرفه‌های آب در دشتی عادلانه نیست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهددوست در خطبه‌های امروز نماز جمعه خورموج با اشاره به یوم الله ۵ آذر سالروز تأسیس شجره طیبه بسیج، ویژگی‌های مهم بسیجیان را اخلاص در عمل، ولایت‌پذیری، نترسیدن، خستگی ناپذیری و صبر انقلابی بیان کرد و اظهار داشت: شجره طیبه بسیج در طول بیش از ۴ دهه برکات بسیاری برای انقلاب و ملت ایران داشته و در همه صحنه‌های مورد نیاز بسیجیان سلحشور مجاهدانه در کنار مردم حضور تأثیرگذاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دهم آذر سالروز شهادت عالم مجاهد آیت‌الله سید حسن مدرس و روز مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های شهید مدرس در کسوت نمایندگی، اهمیت به نقش و جایگاه مردم بود بگونه ای که همواره تصریح می‌کرد: «ما ولی نیستیم، وکیل هستیم و باید نظر موکلین خود را بدانیم…» لذا در حوادث سیاسی اجتماعی مردم را دخیل و شریک می‌دانست و آنقدر با مردم کوچه و خیابان راحت هم صحبت می‌شد که مورد اعتراض اطرافیانش قرار می‌گرفت.

حجت‌الاسلام زاهددوست تاکید کرد: نمایندگان انقلابی ما باید مدرس وار زندگی کنند و از مدرس درس مردم داری و همنشینی با مردم را فرا بگیرند. انتظار مردم این است که نمایندگانشان برای حضور در بین مردم وقت بیشتری بگذارند، به روستاهای محروم سرکشی کنند در جریان مشکلات مردم قرار بگیرند و با جدیت و شجاعت و پیگیر رفع مشکلاتشان باشند.

مدیریت شهری مردم‌دار باشد

وی با تبریک انتصاب شهردار جدید شهر خورموج افزود: امیدوارم از این فرصت برای خدمت به مردم و شهروندان نهایت استفاده صورت گیرد. مدیریت شهری باید با برنامه جلو برود. شورا و شهردار باید اهل برنامه باشند و نقشه راه چند ساله توسعه و پیشرفت شهر را به صورت دقیق و علمی مدون کنید و به آن برنامه پایبند باشید. نباید وقت شهرداری به روزمرگی سپری شود.

حجت‌الاسلام زاهددوست استفاده از نظر نخبگان، فرهیختگان و صاحبنظران برای توسعه و پیشرفت امورات شهری را ضروری دانست و افزود: مردم از مسائل جناحی و سیاسی خسته اند. شهرداری یک نهاد خدماتی اجتماعی و فرهنگی است مبادا آلوده به مسائل سیاسی و حاشیه‌ای شود.

امام جمعه شهرستان دشتی تاکید کرد: شهرداری تمام توانش را بر خدمت به مردم بگذارد، بنده هم از شهردار جدید حمایت می‌کنم به شرط اینکه مردم‌دار و در خدمت مردم باشد.

حجت‌الاسلام زاهددوست با تاکید بر اینکه تلاش کنید همواره در عین اینکه به قانون عمل می‌کنید رضایت مردم مراجعه کننده را هم جلب کنید افزود: فضای تکریم به ارباب رجوع نه در شعار بلکه در عمل در فضای کل شهرداری حاکم باشد از خود شهردار تا کارشناس و همه نیروهایی که با مردم ارتباط دارند باید تکریم به ارباب رجوع را یک اصل اساسی بدانند.

امام جمعه شهرستان دشتی افزود: نکند خدایی ناکرده شهرداری به این فکر باشد که مشکلات مالی خودش را از طریق دست درازی به جیب مردم تأمین کند.

وی اظهار داشت: اعضای شورا و شهرداری نباید اختلاف جدی داشته باشند دود اختلافات در فضای شورا و شهرداری مستقیم به چشم مردم می‌رود.

حجت‌الاسلام زاهددوست تاکید کرد باید از لحظه لحظه فرصت خدمتی که مردم به شما داده‌اند برای خدمت به خود مردم و شهروندان استفاده کنید.

امام جمعه شهرستان دشتی افزود: برای جذب سرمایه گذار داخلی و حتی سرمایه گذار خارجی هم برنامه داشته باشید چرا در این شرایط جذب سرمایه گذار یک مسئله لازم و مهمی است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتی افزود: توجه به مسائل فرهنگی و مذهبی و تعامل با نهادهای فرهنگی و حتی همکاری با مجموعه‌های فرهنگی مردمی هم از شهرداری مورد انتظار است که امیدوارم با همت شهردار جدید به بهترین وجه محقق شود.

لزوم بازنگری در قبض‌های آب

امام جمعه شهرستان دشتی در ادامه به ناراضی بودن مردم از قبض‌های نجومی آب اشاره کرد و افزود: این روند تصاعدی تعرفه مصرف آب عادلانه نیست و باید به صورت جدی رسیدگی شود.

حجت الاسلام زاهددوست بابیان اینکه هیچ‌کدام از استدلال‌های کارشناسان آب، نجومی بودن قبض‌های مردم را توجیه نمی‌کند، افزود: این وضعیت حق مردم نیست.

وی تاکید کرد: افراد کم درآمد را درک کنیم و به آنها توجه کنیم. گاهی شخص می‌گوید از هزینه درمان و سلامتی خود، زن و فرزندشان را قبض برق و آب پرداخت کرده است که این منصفانه نیست و انسان را متأثر می‌کند.

امام جمعه شهرستان دشتی خاطر نشان کرد: منازل مسکونی مردم در برخی روستاها را اقامتگاه غیر دائم تعریف کرده‌اند، این باید به صورت جدی بررسی شود که آیا باغ ویلا و تفریحگاه اقامتگاه غیر دائم است یا منزل مسکونی یک روستایی؟

وی افزود: گفته می‌شود برای برخی منازل خصوصاً در روستاها حتی قبض آب هم اصلاً صادر نمی‌شود بعد از اینکه چند دوره انباشته شد یکباره به اخطار و قطع آب اقدام می‌کنند که این نوعی فشار ناروا به مردم است و درست نیست.

کد خبر 5361198

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر دشتی خورموج هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر بسیج آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران گرگان واکسن کرونا بارش باران آلودگی هوا سنندج تبریز امام جمعه شهرستان دشتی حجت الاسلام زاهددوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است

معاون علمی رئیس جمهور معتقد است "مالکیت فکری" برای عدالت ضروری است. این نظام مالکیت فکری به پدیدآورندگان فناوری حق می‌دهد تا از دستاوردهای خود سود ببرند و در عین حال، دیگران نیز می‌توانند از این دستاوردها استفاده کنند. - اخبار اجتماعی -

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم پیرامون موضوع مالکیت فکری در ایران، به نقش دوگانه‌ فناوری در تشدید یا کاهش شکاف‌های طبقاتی  اشاره کرد و گفت: فناوری، همچون تیغی دو لبه، می‌تواند شکاف‌های طبقاتی را عمیق‌تر کند و یا در جهت عدالت و توسعه‌ آن به کار گرفته شود.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه، دسترسی به منابع علمی را به عنوان نمونه‌ای از این دوگانگی مطرح کرد و تصریح کرد: پیش از ظهور اینترنت، دسترسی به منابع علمی نظیر کتاب‌ها، مقالات و ... محدود به قشر خاصی از جامعه بود. این امر به دلیل هزینه‌ بالا و نیاز به ارتباطات و مجوزهای خاص، مانع از بهره‌مندی بسیاری از افراد از این منابع ارزشمند می‌شد اما امروز به واسطه فن‌آوری اینترنت، دسترسی همه مردم و فرصت دسترسی همه مردم برای رسیدن به یک اطلاعات، تقریباً فراهم است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما عدالت را ترویج فرصت‌های برابر برای تمام افراد جامعه در جهت کسب و کار و خلق ارزش می‌دانیم؛ اگر بتوانیم در هر زمینه‌ای فرصت‌های برابر را برای افراد فراهم کنیم، آنگاه می‌توانیم مدعی داشتن جامعه‌ای عدالت‌محور باشیم.

.

وی ادامه داد: هر فرد با توجه به توانایی‌ها و استعدادهای خود می‌تواند از این فرصت‌های برابر بهره‌مند شود. اینترنت نمونه بارز و زمینه‌ای عمومی برای بهره‌مندی یکسان همه افراد از فرصت‌ها است.

فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی پیش‌شرط اجرایی شدن "قانون مالکیت فکری" است

دهقانی اظهار کرد: در مقابل، همین فناوری اگر به مثابه ابزاری برای انحصار و سلطه به کار گرفته شود، می‌تواند به ابزار سیطره و قدرت تبدیل شود. بدین معنا که عده‌ای خاص در یک جامعه یا جامعه جهانی که از این ابزار برخوردار باشند، می‌توانند نسبت به سایرین برتری یافته و این امر مغایر با عدالت است.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به تمایز علم و فناوری، بر لزوم حمایت از حقوق پدیدآورندگان فناوری تأکید کرد. 

وی بیان کرد: ایجاد نظام مالکیت فکری کارآمد و تشویق فناوران به ثبت و عرضه دستاوردهای خود در قالب نظام‌مند و عادلانه، دو مزیت کلیدی دارد: فایده اول این است که ارزش‌های پدیدآورندگان یک اثر حفظ می‌شود و فایده دوم این است که جامعه مخاطب آن و جامعه یک کشور می‌تواند فرصت‌های خوبی برای دسترسی به آنچه که دیگران بدست آوردند داشته باشد.

دهقان بر اهمیت برقراری یک نظام مالکیت فکری عادلانه تأکید کرد و گفت: چنین سیستمی می‌تواند مشوقی برای پدیدآورندگان، به‌ویژه در حوزه فناوری، باشد تا در چارچوب این نظام فعالیت کنند. این امر نه تنها به حفظ ارزش‌ها و قدردانی از تلاش‌ها منجر می‌شود، بلکه زمینه را برای به اشتراک‌گذاری عادلانه این دستاوردها با سایر جوامع در یک نظام ارزشی عادلانه فراهم می‌کند.

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نظام مالکیت فکری بستری را فراهم می‌کند که 10 جامعه با یکدیگر همکاری کنند، دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند و از طریق یک سیستم ارزش‌گذاری عادلانه، از نوآوری‌ها و اختراعات یکدیگر بهره‌مند شوند.

دهقانی با تأکید بر اهمیت شکل‌گیری مباحث مالکیت فکری در کشور، خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی کل اکوسیستم شرکت‌های دانش‌بنیان شد.

وی تأکید کرد: این شرکت‌ها باید با سازوکارها و دستورالعمل‌های مربوطه آشنا شده و از آنها در جهت حفظ منافع خود استفاده کنند.

وی همچنین حضور فعال در نشست‌ها و مباحث تخصصی را برای ارائه نظرات و دیدگاه‌ها و در نهایت، شکل‌گیری نظامی پخته‌تر، کامل‌تر و بی‌نقص‌تر در حوزه مالکیت فکری را ضروری دانست.

دهقانی گفت: از همه شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه توسعه فن‌آوری دعوت می‌کنم که دراین نشست شرکت کنند و نظرات و نکات خود را مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • غصب کردن لانه سنجاب دشتی توسط جغدها + فیلم