Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه گروه علم و آموزش ایرنا از سازمان بهداشت جهانی، «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در سخنرانی افتتاحیه خود در یک نشست خبری در مورد همه گیری این ویروس در ژنو، گفت که واکسن های کرونا اثربخش هستند اما به طور کامل از انتقال ویروس جلوگیری نمی کنند.

وی گفت: در بسیاری از کشورها و جوامع، ما نگران احساس امنیت کاذبی هستیم مبنی بر اینکه واکسن ها به همه گیری پایان داده اند و افرادی که واکسینه می شوند نیازی به انجام اقدامات احتیاطی دیگری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: «اگر واکسینه شده باشید، خطر ابتلا به بیماری شدید و مرگ در شما بسیار کمتر است، اما همچنان در معرض خطر ابتلا به این ویروس و انتقال آن به دیگران هستید.».

وی افزود: این هشدار در حالی ارائه می شود که همه‌گیری در اروپا عمیق‌تر شده است؛ در این قاره ۶۰ درصد از مرگ و میرهای گزارش شده در هفته گذشته ناشی از کووید-۱۹ بوده است.

داده های سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد که بیش از ۵۳ درصد از اروپایی های واجد شرایط کاملا در برابر ویروس کرونا واکسینه شده با این حال مدیرکل سازمان جهانی بهداشت از آنها مصرانه می خواهد که تدابیر ایمنی را از جمله استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، پرهیز از ازدحام و ملاقات دیگران در فضاهای باز و یا در مکان هایی که تهویه مناسب دارند ، همچنان حفظ کنند.

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی گفت: در حالی که اروپا دوباره کانون همه‌گیری کرونا شده است، هیچ کشوری در منطقه از این تهدید در امان نیست. همه کشورها باید در حال حاضر ظرفیت های خود را برای مقابله با کرونا افزایش دهند تا اطمینان حاصل شود که اقدامات مناسب برای جلوگیری از بدترین عواقب هر گونه امواج آینده وجود دارد.

پیش از این سازمان جهانی بهداشت هشدار داده بود که  ۷۰۰ هزار اروپایی ممکن است در زمستان امسال بر اثر کووید جان خود را از دست بدهند.

مقامات سازمان جهانی بهداشت پیش بینی می کنند که در جریان موج چهارم وحشیانه کرونا، تعداد تلفات قاره اروپا تا ماه مارس از ۱.۵ میلیون نفر به ۲.۲ میلیون افزایش یابد.

این رقم شامل ۵۳ کشور در اروپا، از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بریتانیا، قزاقستان و روسیه است. اگر این پیش‌بینی درست باشد، این معنی برداشت می شود که با وجود واکسن‌هایی که در حال حاضر به طور گسترده در دسترس هستند، اروپا تنها وضعیت کمی بهتر از زمستان سال گذشته را پیش رو دارد.

اجساد ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در حال حاضر در بخش‌های بیمارستانی در رومانی «انباشته می‌شوند» بطوری که سردخانه اصلی بیمارستان بخارست اکنون تقریباً سه برابر بیش از ظرفیت اصلی پر است.

برچسب‌ها کرونا انگلیس سازمان جهانی بهداشت برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا انگلیس سازمان جهانی بهداشت کرونا انگلیس سازمان جهانی بهداشت برگزیدگان علم سازمان جهانی بهداشت سازمان بهداشت جهانی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است