Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:38:05 GMT

واردات؛ دغدغه اصلی تولیدکنندگان مازندران

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۹۵۳۸

واردات؛ دغدغه اصلی تولیدکنندگان مازندران

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت پردیس کشت افزا معتقد است، به علت تحریم ها، در بازرگانی و واردات کالاها مشکلات بسیار زیادی را شاهد هستیم و این مشکلات باعث می شود هم گاهی اوقات از زمان عقب می‌ماندیم و هم افزایش قیمت‌ها از کشورهایی که خرید انجام می شود را شاهد باشیم.

همایون شیخ در نمایشگاه ادوات کشاورزی نیاوران ساری در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه قدمت این شرکت چند سال است و محصول شرکت چیست، اظهار کرد: شرکت ما از سال ۱۳۸۵ تاسیس شده و دفتر مرکزی آن در تهران است و از زمان تاسیس تاکنون روی دستگاه‌های مختلف و تخصصی کشاورزی کار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۵ سال اخیر عمدتا روی دستگاه‌های مربوط به برنج و شالیزارها کار می‌کنیم و بر روی یک سری از ادوات باغبانی تمرکز بیشتری گذاشته ایم.

مدیرعامل شرکت پردیس کشت افزا در پاسخ به اینکه چه تعداد نیرو دارید، خاطرنشان کرد: در دفتر مرکزی با توجه به افراد فنی که حضور دارند، حدودا ۱۲ نفر و با نماینده های ما در استان های مختلف، بالغ بر ۴۰ نفرنماینده در استان های دیگر هستیم.

شیخ با اشاره به اینکه دفتر مرکزی در تهران است، ادامه داد: شرکت ما کار بازرگانی و واردات را به صورت عمده انجام می‌دهد و هم اخیرا وارد بحث مونتاژ ماشین‌آلات شده‌ایم به طوریکه مونتاژ انواع مختلفی از تیلرها را در ایران انجام می دهیم.

وی تصریح کرد: این مونتاژ به این صورت است که حداقل بین ۳۰ تا ۴۰ درصد در داخل تولید می‌شود و ما بقی هم از خارج وارد می شود.

مدیرعامل شرکت پردیس کشت افزا با اشاره به انواع محصولات تولیدی، اظهار کرد: محصولاتی که اکنون داریم دستگاه تیلر کشاورزی یا مینی تراکتور است با برند شرکت پردیس که در حقیقت از بهترین موتوری که در کشور چین وجود دارد با مارک گلدن بائو و گیربکس دانگ فنگ استفاده می کنیم که با توان ۱۲ اسب بخار در دو مدل استارتی و هندلی این دستگاه وارد و در داخل کشور مونتاژ شده و با تیراژ مناسب آماده واگذاری به کشاورزان و شالیکاران است.

شیخ در پاسخ به اینکه کشاورزان چطور می‌توانند دستگاه‌ها را تهیه کنند و آیا شرایط و تسهیلاتی برایشان فراهم است، گفت: شرکت خودمان تا جایی که بشود یک شرایط ۴ ماهه برای فروش دستگاه ها در نظر گرفته است.

وی گفت: دستگاه های ما گواهی آزمون مرکز مکانیزاسیون وزارت کشاورزی را دارا هستند که در سامانه مکانیزاسیون وزرات جهاد کشاورزی و در سامانه صمت هم قرار داشته و قیمت گذاری شده است؛ کشاورزان می‌توانند با مراجعه به بانک کشاورزی و دریافت پیش فاکتور از ما و یا از نمایندگان ما و ارائه به بانک از تسهیلاتی که برای این دستگاه‌ها توسط وزارت‌خانه قائل می شود استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت پردیس کشت افزا، ادامه داد: نرخ بهره‌ها با توجه به اعلام مرکز توسعه مکانیزاسیون ۱۵ درصد است.

شیخ در پاسخ به اینکه دغدغه اصلی شما به عنوان یک تولید کننده یا وارد کننده چه چیزی است، گفت: بزرگترین دغدغه ما بیشتر روی واردات است و البته بحث تولید هم همیشه مشکلات خاص خودش را دارد؛ به علت تحریم ها، در بازرگانی و واردات کالاها مشکلات بسیار زیادی را شاهد هستیم و این مشکلات باعث می شود هم گاهی اوقات از زمان عقب می‌ماندیم و هم افزایش قیمت‌ها از کشورهایی که خرید انجام می شود را شاهد باشیم. همچنین افزایش قیمت حمل، افزایش قیمت حمل خارجی و داخلی و تعرفه های گمرکی مشکلات زیادی وجود دارد که ما مشغول دست و پنجه گرم کردن با آن هستیم و مشکلات تولید هم که همیشه هست.

وی درباره نرخ ارز نیز گفت: در گذشته برای کشاورزان شرایطی قائل می شدند به عنوان مثال، در بخش برنج ارز با قیمت پایین تر تخصیص داده می شد، کشاورز می توانست دستگاه را ارزانتر خریداری کند اما الان دیگر ارز با قیمت پایین وجود ندارد و همه کشاورزان از جمله شالیکاران زحمتکش باید با قیمت ارز آزاد دستگاه‌ها را بخرند و همین باعث شده ماشین آلاتی که به دستشان می رسد حدودا قیمتشان چند برابر شده و این مهم در معیشت آنها تاثیر گذار بوده است.

این تولیدکننده خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم برنج مرغوب در کشور بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان در مغازه ها قیمت گذاری شده که همه این ها به قیمت ارز در کشور و مشکلات ناشی از آن بر می‌گردد.

مدیرعامل شرکت پردیس کشت افزا، گفت: امیدوارم بتوانیم مثل سال های گذشته در خدمت کشاورزان و باغداران گرامی باشیم و یک قدمی هر چند کوچک برای توسعه و پیشرفت مکانیزاسیون و کشاورزی برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ادوات کشاورزی استانی اقتصادی افزایش قیمت دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه ایران از واردات مرغ اجداد بی نیاز شد گفت: احیا سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر در راستای موارد سازی و افزایش تولید در حال انجام است - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد مرغ اجداد جوجه‌یک‌روزه از کشور‌های دیگر تامین می‌شد سازمان اقتصادی کوثر که مجری نگهداری و تولید آرین در کشور است اعلام کرد که ایران با دانش متخصصان از واردات اجداد از کشور‌های غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفت.

فخاری رئیس این سازمان حتی اعلام کرده است که ظرفیت صادرات به کشور‌های دوست دیگر فراهم شده است. ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری کرده است.

مالزی خریدار مرغ آرین ایران شد

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، بیان داشت: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

در سال 1400 بیش از 90 درصد بازار جوجه‌یک‌روزه کشور متعلق به سویه راس، آربوراکرز و کاپ بوده که از طریق واردات مرغ اجداد از دو شرکت بزرگ اصلاح نژادی آویاژن و کاپ تامین شده است.

نژاد مرغ ایرانی آرین یا همان لاین ایرانی پس از سال‌ها دوباره احیاء شده است، فعالان دامپروری بهره وری نژاد مرغ آرین را پایین می‌دانند، اما منتخصصان کشور می‌گویند که کار اصلاح نژادی پایان نیافته و ادامه دارد.

 ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به عنوان مجری مرغ لاین آرین در این ارتباط  اظهار داشت: واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی افزود: با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور بالا رفته است و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

فخاری ادامه داد: در راستای  به جریان انداختن اموال و دارایی‌های متروکه، راکد و یا بلااستفاده به نفع تولید، مولدسازی سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر، در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند