Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوبعلی نظری عصر جمعه در نشستی با اعضای تشکلهای بخش خصوصی حوزه دامداری و دامپروری خراسان رضوی در محل استانداری خراسان رضوی افزود: از سوی دیگر گرانی نهاده دامی و خوراک دام نیز بازگشت سرمایه در حوزه پرورش دام سبک و سنگین در استان را دشوار می کند.

وی اضافه  کرد: اصلاح نژاد با تغذیه علمی، افزایش بهره وری در خصوص پرورش دام سبک و سنگین و تولید گوشت قرمز، پرواربندی مطمئن و اقتصادی در صورتی که نقدینگی لازم توسط بانکها برای این بخش تامین شود می تواند اقتصادی شدن پرورش دام سبک و سنگین را در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی گفت: لازم است کارشناسان بخشهای مختلف دامداری و دامپروری در خصوص فرآیند پرورش دام سبک و سنگین و تولید و عرضه گوشت در استان آسیب شناسی کلی انجام دهند تا بتوان با روشهایی امنیت در این بخش را ارتقا داد.

نظری با توجه به شرایط به وجود آمده در حوزه تامین نهاده و خوراک دام افزود: لازم است با پیگیری دستگاه های اجرایی برای کوتاه مدت (۶ ماهه) نهاده دامی مورد نیاز توسط واردکنندگان به طور کامل تامین شود تا کارخانه های خوراک دام بتوانند خوراک مورد نیاز را برای انجام فرآیند صحیح پرورش دام سبک و سنگین و بهینه کردن آن در استان تامین کنند و بتوان نتیجه حاصل را بررسی و تصمیمات کاربردی را برای تداوم پرورش مطلوب دام در استان اتخاذ کرد.

در این نشست نمایندگان تشکلهای مختلف حوزه دامداری و دامپروری خراسان رضوی به بیان دیدگاه های خود در خصوص توسعه پرورش دام در استان پرداختند.

از مجموع ۱۴.۶ میلیون واحد دامی استان خراسان رضوی هفت میلیون راس دام سبک است و بیش از ۹۰ هزار نفر در استان خراسان رضوی فقط در بخش پرورش و تولیدات دام سبک استان اشتغال دارند.
 

برچسب‌ها مشهد استانداری خراسان رضوی دام و طيور نهاده های دامی یعقوبعلی نظری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد استانداری خراسان رضوی دام و طيور مشهد استانداری خراسان رضوی دام و طيور نهاده های دامی یعقوبعلی نظری پرورش دام سبک و سنگین خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند

هادی حقیقی مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی افزود: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، بیان کرد: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او تصریح کرد: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: سال گذشته حوزه مبادلات تجاری گمرکات خراسان رضوی با کشور‌های هدف خود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند