Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدجواد ساداتی‌نژاد شامگاه جمعه در یادواره سرداران و ۶۷ شهید جهادگر شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و نطنز در دانشگاه کاشان با بیان اینکه بهره‌وری برای ارزان‌سازی غذا فقط با علم و فناوری انجام می‌شود، افزود: کاری که در دولت سیزدهم و وزارت جهاد کشاورزی برای تولید دنبال می‌شود افزایش بهره‌وری در تولید برای ارزان‌سازی غذاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی مسوولیت این وزارتخانه را تامین غذای سالم، کافی و عادلانه برای تمامی مردم بیان و اضافه کرد: تولید غذا به اندازه کفایت و دسترس مردم به آن با قیمت مناسب از جمله برنامه‌های جهادی وزارت جهاد کشاورزی است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تولید و قیمت ۲ مساله‌ و مشکل پیش روی این وزارتخانه دولت سیزدهم است، تصریح کرد: در مرحله نخست باید غذا، گوشت، مرغ، میوه، گندم، جو و ذرت تولید و تامین شود و پس از آن در مورد قیمت، تجارت، بازار و رفع دلال‌ها و واسطه‌ها، سخن گفت.

راه ارزان‌سازی غذا، حذف دلال‌ها و واسطه‌هاست 

ساداتی‌نژاد علت گرانی غذا در بازار را وجود دلال‌ها دانست و گفت: برای ارزان شدن غذا باید توزیع از حالت سنتی در بازار حذف تا دست واسطه‌ها و دلال‌ها قطع شود.

وی، یکی از راه‌های مهم برای ارزان‌سازی غذا را هوشمندسازی توزیع بیان و اضافه کرد: باید غذا از محل مزرعه، دامپروری و مرغداری به طور مستقیم به دست مصرف‌کننده برسد.

وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: این هوشمندسازی از نزدیک یک ماه به صورت آزمایشی در تهران وکرج در حال اجرا است، از هفته آینده نیز در اصفهان آغاز می‌شود و به سرتاسر کشور تعمیم داده خواهد شد تا غذا با حذف دلال‌ها، به دست مصرف کننده و یا مستقیم در فروشگاه‌ها به فروش برسد.

وی گفت: امروز غذا در ایران مورد تهدید دشمن نیز است؛ آمریکا ورود مرغ اجداد را به این کشور را تحریم کرد و نشان داد که دشمن در غذا هم با ما شوخی ندارد، دشمنی‌اش در غذا هم استمرار دارد و اگر ما در گذشته مرغ اجداد آرین نداشتیم به طور حتم مشکل‌های بسیاری در تامین غذا برای مردم کشور به وجود می‌آمد.

ساداتی‌نژاد تاکید کرد: امروز حوزه امنیت غذا یک قدرت مهم برای جمهوری اسلامی ایران است که امیدواریم با شعار همه با هم و باهمت کشاورزانی که بزرگترین سرمایه کشور هستند و با سخت کوشی و تلاش تامین شود.

وی ادامه داد: باید برای کشاورز به جای به کار بردن صفت‌هایی از واژه مظلوم و زحمتکش، انسان‌های شریف، خیر و نیکوکار استفاده شود، چرا که ۴۳ سال محصولات کشاورزی در کشور تولید کردند، خودشان دریافت قیمت محصول‌ها را انجام ندادند و همیشه محصول‌ها را زیر قیمت به بارار عرضه و غیرتمندانه تاکنون در تولید غذا برای مردم کشور، تلاش کردند.

وزیر جهاد کشاورزی از کشاورزان به عنوان سربازان نظام یاد کرد و گفت: امروز کشاورزان تولید کننده غذا در کشور هستند و غذایی که از سوی آنها تولید می‌شود هیچ تفاوتی با سلاح‌های نظامی ندارد.

وی با توجه به تحریم‌های ظالمانه دشمن، از کشاورزان و دامداران به دلیل تولید مواد غذایی قدردانی کرد و با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای توانمندی‌‎های بزرگی است، افزود: ایران جایگاه اقتدار غذایی را در جهان دارد اما امروز از آن برخودار نیست، امروز باید این ظرفیت تولید غذا که تولید قدرت در کشور است با تفکر و نگاه جهادی احیا شود.

موسسه رازی سال آینده ۱۰۰ میلیون دز واکسن کرونا تولید می‌کند 

ساداتی‌نژاد با اشاره به تحویل پنج میلیون دز واکسن کرونا با جدیدترین فناوری دنیا، تصریح کرد: سال آینده تولید و ساخت این واکسن‌ها در وزارت جهاد کشاورزی و موسسه رازی به ۱۰۰ میلیون دز می‌رسد.

به گفته وی، واکسن‌هایی که پیشتر تولید می‌شد از نسل کلاسیک و قدیمی‌تر ویروس کشته بودند اما کسی فکر نمی‌کرد در وزارت جهاد کشاورزی و از سوی فرزندان جهادگر واکسن کرونا با بزرگترین و جدیدترین و پیشرفته‌ترین فناروی دنیا که پروتئین نوترکیب است، ساخته شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در گذشته واکسن دام وارد کشور می‌شد، خاطر نشان کرد: امروز جهادگران کشاورزی تمامی واکسن‌های دامی و طیور را تولید می‌کنند.

جهادرگران دفاع مقدس، سنگرسازان بی‌سنگر

ساداتی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد شهیدان به خصوص شهدای جهادگر گفت: زوایای نوآورانه‌ای که فرزندان جهاد این سرسنگرسازان بی‌سنگر در دوران دفاع مقدس انجام دادند کمتر به آن پرداخته شده است، چرا کارشان از دیگر رزمندگان مهم‌تر و آن ساخت سنگر برای رزمندگان بود.

به گفته وی، برخی جلوه‌های نوآورانه جهادگران در تاریخ و از جمله ساخت پل روی رودخانه‌های وحشی برای نخستین بار انجام می‌شد و کارهای دیگیر که جهادگران در حوزه آبی و خاکی انجام دادند باید در کنار تمام رشادت‌هایی که انجام می‌دادند به صورت ویژه به آنها پرداخته شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: جهاد سازندگی نه تنها یک حرکت، بلکه یک رسم بزرگ و ماندگار در ایران بوده است و در تمام جهان مانند کاری که جهاد سازندگی انجام داد، کمتر نمونه‌ای وجود دارد.

وی با بیان اینکه نام کاشان همشیه جاودان خواهد ماند، گفت: جهادگران کاشان جایگاه ممتاز و مستقل را در پشتیبانی از جبهه‌های حق علیه باطل در دوران هشت سال دفاع مقدس داشتند، افرادی که هم‌پای دیگر رزمندگان اسلام جان خود را نثار کردند تا ایران برای همیشه سربلند بماند و وجبی از خاک کشور به دست دشمن داده نشود.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: امروز ایران هرچه دارد از برکت حضور شهیدان است و هر کاری هم انجام می‌دهیم، نمی‌توانیم ذره‌ای در مقابل بزرگی و عظمت شهدا دین خود را ادا کنیم.

وی، شعار همه با همِ جهاد سازندگی را یکی از جلوه‌های مهم جهاد سازندگی بیان کرد و گفت: رفع بسیاری از محرومیت‌ها که در روستاهای کشور، مدیون این شعار «همه با هم» در کنار هم برای رفع مشکلات و محرومیت‌ها بود.

لزروم احیای شعار همه با هم

ساداتی‌نژاد یکی از نیازهای مهم کشور را احیای شعار همه با هم در حوزه کشاورزی و سازندگی بیان و اضافه کرد: برای یک هدف هیچ مانعی در جلو راه جهادگر وجود ندارد، چرا که امروز به تفکر و رسم جهادی جهادگران که همیشه پرچم آنها در کشور سرافزار است، نیازمندیم.

وی تاکید کرد: اگر جهادگران نبودند، محرومیتی که نتیجه ۴۰ سال بی‌عدالتی در روستاهاست، رخت بر نمی‌بست، امروز برای احیای کشاورزی و امنیت غذایی کشور به همین تفکر، رسم، نگاه و شعار همه باهم در حوزه کشاروزی نیاز داریم.

به گفته وی، ظرفیت‌های بی‌نظیری از آن زمان تاکنون روی زمین مانده و این مسوولیت بزرگ، امروز بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته شده که با آن تفکر و تزریق از ریشه بتوان مسایل و مشکل‌های کشور را رفع کند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان نیز با اشاره به خدمات رزمندگان جهادگر در دفاع مقدس اظهار داشت: بهترین تعبیر برای رزمندگان جهادگر "سنگرسازان بی‌سنگر" است.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی همچنین بسیج را جزو زیباترین واژه‌ها در معارف دین و انقلاب و حتی افکار عمومی دانست و هم‌زمانی این یادواره و هفته بسیج را باید به فال نیک گرفت.

وی با بیان اینکه برخورد رزمندگان با اسرای عراقی نمونه اخلاق مداری است، افزود: دلیل این اخلاق‌مداری فرمانده این انقلاب اسوه اخلاق‌مداری بود و از این‌رو حرکات خلاف شان و شخصیت رزمندگان از آنان به دور بود.

یادواره سرداران و ۶۷ شهید کاشان، آران و بیدگل و نطنز جمعه شب با حضور مسوولان و خانواده‌های معظم شهیدان در تالار فیض دانشگاه کاشان برگزار شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دلالان امنیت غذایی کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دلالان امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی دلالان امنیت غذایی کاشان وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی شعار همه با هم جهاد سازندگی ساداتی نژاد برای ارزان دفاع مقدس دلال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان