Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار ایالت نیویورک از اعلام آماده باش مقامات بهداشتی در این ایالت علیرغم عدم کشف هرگونه ابتلا به گونه جدید ویروس کرونا که «او میکرون» نامگذاری شده است خبر داد.

«کتی هاچول» گفت: کمیته بهداشتی ایالت نیویورک تا کنون به موردی از گونه جدید کرونا با نام «او میکرون» برخورد نکرده است اما ما در وضعیت آماده باش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ایالت نیویورک همچنین افزود که مقامات بهداشتی این ایالت به شکل تنگاتنگی با مقامات بهداشت ملی و بین المللی برای رهگیری شیوع این ویروس همکاری می کنند.

گفتنی است که سازمان بهداشت جهانی پیش از این با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که برای بررسی سویه جدید کرونا نشست اضطراری برگزار می‌کند.

یک مقام سازمان بهداشت جهانی در این خصوص اعلام کرد که هنوز اطلاعات زیادی درباره این سویه جدید کرونا وجود ندارد؛ اما آنچه اثبات شده، این است که این سویه دارای جهش‌های بسیار زیادی است.

این سویه جدید در بوتسوانا واقع در جنوب آفریقا پیدا شده و مواردی از آن در آفریقای جنوبی نیز مشاهده شده است.

دانشمندان آفریقای جنوبی در این خصوص اعلام کردند که ۳۰ جهش درتاج این نوع از ویروس کرونا انجام شده است.

شبکه تلویزیونی اِسکای نیوز ساعاتی پیش گزارش کرد که به دلیل شناسایی نوع جدیدی از ویروس کرونا به نام B.۱.۱.۵۲۹ که در انگلیس، آفریقای جنوبی و بوتسوانا مشاهده شده است، لندن ۶ کشور آفریقایی را در «فهرست قرمز» سفر قرار داد.

«ساجد جاوید» وزیر بهداشت انگلیس طی بیانیه‌ای در توییتر گفت: آژانس ایمنی بهداشت انگلیس در حال بررسی بیشتر این موضوع نیز است. داده‌های بیشتری مورد نیاز است اما اکنون در حال انجام اقداماتی هستیم.

«ساجد جاوید» با بیان اینکه ۶ کشور آفریقایی به لیست قرمز اضافه می‌شوند و پروازها از بعدازظهر فردا شنبه (به وقت محلی) به طور موقت متوقف می‌شوند اضافه کرد که مسافران انگلیس نیز باید قرنطینه شوند.

در پی این رخ داد؛ کشورهای ایتالیا و آلمان هم چنین تصمیمی را اتخاذ کردند.

کد خبر 5361425

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا نیویورک ایالات متحده امریکا عراق روسیه رژیم صهیونیستی ایران فلسطین سوریه اوکراین اتحادیه اروپا فرانسه مسکو افغانستان بلاروس مذاکرات وین ایالت نیویورک ویروس کرونا سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • ۱۰ کشته و مصدوم درپی سقوط مینی‌بوس به دره در باغملک
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکا که شاهد تظاهرات حمایت از فلسطین هستند
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند