Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، در بازار خرید و فروش خودرو چه خریدار و چه فروشنده، هر دو باید پس از معامله به دفاتر تعویض پلاک مراجعه کنند.

تا ۶ ماه پیش دفتر تعویض پلاک در شهر بشرویه فعال بود، اما به صرفه نبودن فعالیت آن برای بخش خصوصی سبب غیرفعال شدن این دفتر شد.

حالا غیرفعال شدن دفتر تعویض پلاک بشرویه سبب بروز مشکلاتی برای مردم این شهر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاملاتی که به خاطر نبود مرکز تعویض پلاک جوش نمی خورند

یکی از شهروندان بشرویه‌ای می‌گوید: برای رسمی شدن هر معامله‌ای در بازار خودرو نیاز است تا افراد به دفاتر تعویض پلاک بروند.

او ادامه می‌دهد: حال با توجه به تعطیل شدن دفتر تعویض پلاک در بشرویه، فعال شدن دوباره آن خواسته و مطالبه مردمان این شهر است.

بیشتر بخوانید

با خودروی پلاک مخدوش تردد کنید، جریمه می‌شوید

این شهروند بشرویه‌ای بیان می‌کند: به دلیل تعطیل بودن این دفتر، مشکلات عدیده‌ای به وجود آمده و افراد برای پلاک گذاری خودروهایشان باید تا یک ماه هم معطل بمانند.

او تصریح می‌کند: گاهی به دلیل وجود مشکل در تعویض پلاک خودروها، یک معامله از هم پاشیده می‌شود که نیازمند حمایت مسئولین از متولیان امر است.

بررسی شرایط متقاضیان برای راه اندازی دوباره دفتر تعویض پلاک

شاکری رئیس شورای اسلامی شهر بشرویه در این خصوص گفت: حدود ۱۵ سال است که در بشرویه دفتر تعویض پلاک فعال است.

او افزود: حال این دفتر به دلیل عدم صرفه اقتصادی برای بخش خصوصی غیرفعال شده است که باید قوانین و مقررات تسهیل شود تا دوباره این دفتر فعال شود.

شاکری عنوان کرد: شورای اسلامی شهر بشرویه اعلام آمادگی کرده است که آماده همکاری با افرادی است که دفتر تعویض پلاک خودرو در این شهر را فعال کنند و کار را به دست بگیرند.

چند نفر برای فعال کردن دفتر تعویض پلاک بشرویه اعلام آمادگی کرده اند که بررسی صلاحیت و شرایط آن‌ها در حال انجام است.

انتهای پیام/ س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر تعویض پلاک معامله خودرو دفتر تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • بازگشایی مسیر روستای خدا آفرید_ بشرویه
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تلاطم رودخانه علی سالار در بشرویه + فیلم
  • انسداد ۲ محور اصلی در خراسان جنوبی در اثر بارش شدید باران و سیلاب
  • طلا و جواهرات خود را با سلیقه خود سفارشی سازی کنید
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس