Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بعد از گذشت چهار سال از وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری در کرمانشاه کلا‌س‌های دانشگاه پیام‌نور دو شهرستان زلزله‌زده در کانکس برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، چهار سال از وقوع زلزله 7.3 ریشتری در استان می‌گذرد اما فرایند آموزش در دو مرکز پیام‌نور در شهرستان‌های ثلاث‌باباجانی و سرپل‌ذهاب هنوز در کانکس انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند تصور می‌شد که شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها فرصتی مغتنم برای بازسازی و فراهم کردن امکانات این دانشگاه‌ها باشد اما پیشرفت در این کارها در حد 50 درصد بیشتر نیست.

با این وجود این کلاس‌های کانکسی تا پیش از شیوع کرونا رونق بیشتری داشت و دانشجویان در این کلاس‌ها آموزش می‌دیدند اما اکنون کلاس‌ها برخط است و بیشتر فعالیت‌های اداری و انتخاب رشته در آن‌ها انجام می‌شود.

آثار زلزله در ‌سرپل‌ذهاب بعد از 4 سال/ پیامک‌های تهدیدآمیز بانک‌ها برای زلزله‌زدگان، ‌نمکی بر زخم تورم و گرانی استمعاون رئیس جمهور: ‌‌زلزله‌زدگان هرمزگان را در این شرایط سخت فراموش نمی‌کنیم/ بازسازی منازل ‌با جدیت دنبال می‌شود + فیلمبازدید معاون رئیس‌جمهور از مناطق زلزله‌زده بخش فین / عزم جدی دولت برای بازسازی منطقه + تصاویر

سعیدی‌پور رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه اظهار داشت: متأسفانه در اثر وقوع زلزله سال 96 ساختمان‌های دانشگاه تازه آباد ثلاث‌باباجانی و سرپل‌ذهاب تخریب شدند و بعد از مدتی از وقوع زلزله از طریق مدیریت بحران استانداری اعتباراتی برای بازسازی این دو مرکز تخصیص داده شد.

وی عنوان کرد: اما به دلیل جهش قیمت‌ها و نرخ تورم موفق به بازسازی این دو مرکز نشدیم و اکنون ساختمان سرپل‌ذهاب حدود 50 درصد و ساختمان تازه‌آباد ثلاث‌باباجانی 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سعیدی‌پور با بیان اینکه هنوز اعتباری برای بازسازی و تکمیل این ساختمان‌ها وجود ندارد گفت: کرونا فرصت استفاده از آموزش الکترونیک را ایجاد کرد و چون در هر دو شهرستان دوره کارشناسی ارشد وجود ندارد فعلا دوره‌های کارشناسی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: اما چنانچه در نیمسال‌های آینده کلاس‌ها یا امتحانات به صورت حضوری برگزار شود با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/832/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه زلزله کرمانشاه برای بازسازی وقوع زلزله سرپل ذهاب کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی

ایسنا/خراسان رضوی جشنواره ملی «تیتر ۱۳» به‌عنوان نقطه عطفی در زمینه رونق نشریات دانشجویی از فردا به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز می‌شود.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر ۱۳» است‌.

برای برگزاری این جشنواره در مرحله اول، فراخوانی منتشر شد و براساس آن دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شدند.

در اختتامیه جشنواره نیز که با حضور مسؤولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

همچنین براساس اخبار منتشرشده از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی، هر کدام از فعالان نشریات و تشکل‌ها که اولویت خود را حل مسائل دانشگاه قرار دهند، از حمایت ویژه این معاونت برخوردار خواهند شد. 

مهمترین کارکرد نشریات دانشجویی، آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است و فرصت تعامل دانشجویان با جامعه را فراهم می‌کند. بنابراین ضروری است دانشگاه‌ها از ظرفیت نشریات دانشجویی بهره کافی را ببرند. 

آن‌طور که برگزارکنندگان جشنواره «تیتر ۱۳» اعلام کرده‌اند، این جشنواره نقطه عطفی در نشریات دانشجویی ایجاد خواهد کرد و باعث می‌شود امسال، سال پررونقی در حوزه نشریات دانشجویی باشد. 

جشنواره ملی رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت‌ ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی