Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل کارشناس و فعال حوزه کشاورزی گفت: باید تحقیقات کاربردی برای الگوی مکانیزه محصولات انجام شود.

پرویز مهدوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دستیابی به الگوی مکانیزه محصولات کشاورزی نیازمند پژوهش و تحقیقات موردی برای نوع خاک، نوع محصول، روش کشت و مواردی ازاین‌دست است.

وی با بیان اینکه توسعه مکانیزاسیون کشاورزی نیازمند اتخاذ تصمیمات علمی و عملی است، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی نمی‌توان نسخه واحدی برای کشاورزی یک شهر یا استان یا کشور پیچید زیرا نوع خاک، نوع آب، نوع بذر، کودهای مورداستفاده و موارد دیگر هرکدام متفاوت از مواد مشابه هستند بنابراین باید برای توسعه کشاورزی و افزایش راندمان باید مطالعه موردی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس و فعال حوزه کشاورزی افزود: کشاورزی در کشور و استان هنوز به‌نوعی به روش سنتی انجام می‌شود و از طرف دیگر کشاورزان و فعالان این حوزه خیلی کمتر از حد نرمال به علم روز مسلط هستند بنابراین باید به کشاورزان دوره‌های آموزش کوتاه‌مدت و کاربردی برگزار کرد.

مهدوی با بیان اینکه نباید روش سنتی بر کشاورزی حاکم باشد، اظهار کرد: در روش سنتی راندمان پایین است و از طرف دیگر درصد کمی از کشاورزان افراد تحصیل‌کرده یا دارای مطالعه در این زمینه هستند به همین دلیل معمولاً با تقلید از نسل‌های قبلی محصولاتی باارزش افزوده پایین تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه هنوز تعداد کثیری از کشاورزان فکر می‌کنند که تنها راه افزایش محصولات تولیدی استفاده از کود است، بیان کرد: استفاده بیش از حد از کود و مواد شیمیایی باروری زمین را کاهش می‌دهد و این تهدیدی برای کشاورزان است بنابراین آموزش آنها ضرورتی انکارناپذیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کشاورزی محصولات كشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد