Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت سویه جدید ویروس کرونا را اومیکرون نامگذاری و سویه مورد نگرانی معرفی کرد.

خبرگزاری میزان - کشف سویه جدید و قابل انتقال‌تر ویروس کرونا توسط مقامات بهداشتی آفریقای جنوبی واکنش شدیدی را در سراسر جهان برانگیخته است و تعدادی از کشور‌ها ورود مسافران را از چندین کشور آفریقای جنوبی ممنوع کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «سی ان ان»، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد که سویه جدید ویروس کرونا، موسوم به B.۱.۱.۵۲۹ را به عنوان یک سویه نگران کننده به نام «اومیکرون» معرفی کرده است.


علاوه بر آفریقای جنوبی، سویه تازه شناسایی شده در بوتسوانا، هنگ کنگ، بلژیک و اراضی اشغالی نیز شناسایی شده است.


به نظر می‌رسد که این بیماری به سرعت در بخش‌هایی از آفریقای جنوبی در حال گسترش است و دانشمندان نگران هستند که تعداد غیرعادی بالای جهش‌های آن باعث انتقال بیشتر و فرار آن از سیستم ایمنی بدن شود.


مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری اعلام کرد که خطر بالا و بسیار زیاد وجود دارد که سویه جدید در اروپا گسترش یابد.


سازمان بهداشت جهانی گفت که این سویه دارای تعداد زیادی جهش است و شواهد اولیه حاکی از افزایش خطر ابتلا‌های جدید است.


با اعلام مقامات انگلیس، مسافرانی که از آفریقای جنوبی، نامیبیا، زیمبابوه، بوتسوانا، لسوتو و اسواتینی نمی‌توانند وارد این کشور شوند، مگر اینکه اتباع انگلیس یا مقیم این کشور باشند.

بیشتر بخوانید: شناسایی سویه جدید و نگران کننده ویروس کرونا در آفریقای جنوبی در مورد اثربخشی واکسن کرونا چه می‌دانیم؟

مقامات آمریکا نیز گفتند که پرواز‌های آفریقای جنوبی، بوتسوانا، زیمبابوه، نامیبیا، لسوتو، اسواتینی، موزامبیک و مالاوی از ورود به این کشور منع خواهند شد، که این اقدامات همانند اقدامات اتحادیه اروپا است.


کشور‌های اتحادیه اروپا و سوئیس نیز به طور موقت پرواز‌های ورودی و خروجی از برخی کشور‌های جنوب آفریقا را متوقف کرده اند.


روز جمعه، سازمان بهداشت جهانی گفت که تعداد موارد ابتلا به این سویه، که در ابتدا B.۱.۱.۵۲۹ نام داشت، تقریباً در تمام کشور‌های آفریقای جنوبی در حال افزایش است.


سازمان بهداشت عمومی سازمان ملل در بیانیه‌ای گفت «این سویه دارای تعداد زیادی جهش است که برخی از آن‌ها نگران کننده هستند.»


این سازمان گفت که درک تأثیر سویه جدید چند هفته طول می‌کشد و دانشمندان برای تعیین میزان انتقال پذیری آن تلاش می‌کنند.


علاوه بر انگلیس، آمریکا و اتحادیه اروپا، تعداد زیادی از کشور‌های دیگر، از جمله ژاپن، هند، برزیل و استرالیا نیز محدودیت‌هایی را در موضوع سفر‌های ورودی از کشور‌های آفریقا اعلام کرده اند.

در همین حال «کثی هاچول»، فرماندار نیویورک با انتشار بیانیه ای، به دلیل افزایش شیوع ویروس کرونا در این ایالت، وضعیت اضطراری اعلام کرد.

فرماندار نیویورک پیش از افزایش احتمالی مبتلایان به کووید-۱۹ در زمستان امسال، به دلیل گسترش سویه دلتا و سویه تازه شناسایی شده اومیکرون وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

این اعلامیه که از ۳ دسامبر (۱۲ آذر) اجرایی می‌شود، به مقامات این ایالت این امکان را می‌دهد که تجهیزات مبارزه با این بیماری را به کار گرفته و ظرفیت بیمارستان‌ها را افزایش دهد.

«هاچول» گفت «ما همچنان شاهد علائم هشداردهنده افزایش مبتلایان در زمستان آینده هستیم و این در حالی است که سویه جدید اومیکرون هنوز در ایالت نیویورک شناسایی نشده، اما در راه است.»


انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا آفریقای جنوبی ویروس کرونا سویه جدید کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار