Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم مشترک مراکز پژوهشی کشور گفت: هدف از تشکیل این کنسرسیوم بررسی مشترک چالش‌های کلان کشور توسط مراکز علمی قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و رسیدن به تصمیمی مشترک و اجماع‌سازی در مورد موضوعات حساس کشور است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام به روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، اولین نشست مشترک مراکز تحقیقات استراتژیک کشور در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بابک نگاهداری در این نشست پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم مشترک مراکز پژوهشی کشور را مطرح کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: هدف از تشکیل این کنسرسیوم بررسی مشترک چالش‌های کلان کشور توسط مراکز علمی قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و رسیدن به تصمیمی مشترک و اجماع سازی در مورد موضوعات حساس کشور است.

وی برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشترک برای اهم مسائل و چالش‌های اولویت دار کشور، هم‌افزایی ظرفیت‌ها، تبادل داده‌ها، اطلاعات و دانش‌های کاربردی، به اشتراک‌گذاری پژوهش‌ها و برگزاری نشست‌های مشترک را از محور‌های همکاری مراکز تحقیقات استراتژیک در قالب این کنسرسیوم اعلام کرد. نگاهداری تصریح کرد: اگر در قالب این کنسرسیوم بتوانیم با همت و مشارکت مراکز علمی قوای سه گانه اجماع‌سازی بین قوه‌ای ایجاد کنیم، به تصمیم گیری روسای قوا در اجلاس سران قوا و شورا‌های عالی کمک شایانی خواهد بود.

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با استقبال از تشکیل این کنسرسیوم آن را ایده مناسبی توضیف کرد و گفت: قوای ۳ گانه کشور تاکنون کار مشترک علمی و پژوهشی نداشته اند.   وی پیشنهاد داد آغاز کار این کنسرسیوم با چند کار مشخص و دقیق باشد.   رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه همچنین پیشنهاد داد تفاهم‌نامه و سندمشترکی برای تعیین ابعاد همکاری تهیه و توسط طرفین امضا شود.

محمد صادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری هم از ایده تشکیل این کنسرسیوم استقبال کرد و گفت: در این کنسرسیوم مسائل اولویت‌دار کشور باید در دستور کار قرار بگیرد.   وی همچنین از راه‌اندزی سامانه مدیریت دانش برای ارتباط با شبکه نخبگانی کشور در دولت خبر داد.   خیاطیان اتصال شبکه نخبگانی به مراکز تصمیم‌گیری نظام را هم از دغدغه‌های مهم مراکز پژوهشی عنوان کرد.

یاسر برخورداری قائم مقام و معاون پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام هم ضمن استقبال از ایده تشکیل کنسریوم همکاری مشترک مراکز تحقیقاتی نظام از اهمیت بررسی مسائل کشور در این کنسرسیوم سخن گفت.   گفتنی است رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه و قائم مقام پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در این جلسه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: نگاهداری: مجلس یازدهم آماده همکاری گسترده با دولت آینده است   انتهای پیام/ برچسب ها: پژوهشگاه مجلس مجلس شورای اسلامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهشگاه مجلس مجلس شورای اسلامی رئیس مرکز پژوهش های مجلس مجمع تشخیص مصلحت نظام مراکز تحقیقات مشترک مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان