Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، شهید محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان، عصر جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹ در آبسرد دماوند به وسیله انفجار و شلیک، مورد سوءقصد قرار گرفت و ترور شد.

این دانشمند تمام عیار، دانش آموخته دانشگاه صنعتی اصفهان و از اساتید نامدار و سرآمد فیزیک دانشگاه امام حسین (ع) بود و در حوزه‌های دانش فیزیک و مهندسی هسته‌ای و فناوری‌های دفاعی مدیریت کارآمد و مجاهدانه در عرصه‌ی اجرایی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از فخری‌زاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی نام برده شده است. نام او تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی دو سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار می‌کرده است.

همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهید فخری‌زاده فیلسوف و دانشمند شهید کشورمان‌، روزنامه کیهان گفت‌وگویی با حامد فخری‌زاده فرزند این شهید والامقام انجام داده است که بخش‌های مهم ان در ادامه می‌آید.

پدرم همیشه خود را پرورش‌یافته مکتب امام خمینی(ره) می‌دانست

- مهم‌ترین موضوعی که پدر همیشه برای ما مطرح می‌کرد این بود که همیشه خودش را پرورش‌یافته مکتب حضرت امام خمینی(ره) می‌دانست.

- پدر می‌گفت من کتاب‌های امام(ره)را از قبل از انقلاب دستم گرفتم و آشنایی با امام و کتب امام، باعث شد تا به مسیر معرفت و به این مقام برسم.

کارهای علمی خود را مبتنی بر مبنای فلسفی عرفانی قرآنی انجام می‌داد

- پدر علاوه‌بر اینکه یک فیلسوف و یک عارف بود، یک مفسر قرآن بود که همه کارهای علمی خود را مبتنی بر مبنای فلسفی عرفانی قرآنی، انجام می‌داد که خیلی مسئله مهمی است.

- با اینکه در حال کار در حوزه‌های مختلف مرتبط با فیزیک هسته‌ای بود ولی از این علم زمینی، به خدا می‌رسید.

شهید فخری‌زاده عاشق نهج‌البلاغه بود

- شهید فخری‌زاده علاوه‌بر قرآن و تفسیر قرآن، عاشق نهج‌البلاغه بود. نه اینکه فقط بخواند بلکه به دید یک کتاب مرجع به آن نگاه می‌کرد که دائما یک انسان در مقاطع مختلف زندگی و مشکلات باید به آن مراجعه کند.

- از آن طرف، وارد موضوعات ادبی می‌شود و اشعار حافظ و مولانا را می‌خواند برای اینکه بتواند روح خودش را صیقل بدهد.

تعداد زیادی از نخبگان را به کشور بازگرداند

- یکی از دوستان و همکاران قدیمی سی ساله پدر، به ما می‌گفت شهید فخری‌زاده در طول این سی سال که او را می‌شناختم هیچ کار و پروژه‌ای را انجام نداد مگر اینکه برای اولین بار در کشور و حتی در بعضی موارد در دنیا بود.

- پدر همچنین تعداد زیادی از نخبگانی که قصد خروج از کشور را داشتند توانست منصرف کند که به خارج مهاجرت نکنند و در ایران فعالیت کنند. همچنین تعداد زیادی از نخبگانی که از کشور خارج شده بودند توانسته بود جذبشان کند و آنها را وارد کشور کند که کار بسیار بزرگی بود.

فعالیت‌های علمی شهید فخزی‌زاده

- یکی از حوزه‌های مهمی که پدر فعالیت می‌کردند در حوزه پزشکی بود که یکی از کوچکترین خروجی‌های آن، واکسن کرونا است. در حوزه تکنولوژی شما می‌بینید ایکس ری را تولید کرد و باعث شد ایران جزء پنج کشوری قرار بگیرد که این دانش را دارند. در حوزه فناوری‌های دفاعی، بنیانگذار توپ لیزری بودند. در حوزه الکترونیک هسته‌ای ایشان، تولیداتی می‌کنند که سازمان انرژی هسته‌ای بین‌المللی خواستار این تولیدات و محصولات می‌شوند.

- از سوی دیگر در حوزه فلسفه بقدری تبحر داشتند و صاحب‌اندیشه بودند که شما می‌بینید که دکتر خسروپناه، دکتر گلشنی یا دکتر رحیم پور ازغدی در مورد پدر صحبت می‌کنند به صراحت می‌گویند که ایشان در حوزه فلسفه کارهای بزرگی کرده است.

باید افراد یا گروه‌هایی که در این ۲۰ سال مقدمات ترور را فراهم کردند شناسایی بشوند

- اگرچه نحوه ترور ایشان مهم است اما از آن مهم‌تر این است که ابتدا باید افراد یا گروه‌هایی شناسایی بشوند که در این ۲۰ سال مقدمات ترور را فراهم کردند. یعنی از سال ۱۳۷۸ که اولین ترور پدر واقع شد و چندین بار این ترورها ادامه داشت تا ۷ آذر ۱۳۹۹ که باعث شد پدر به شهادت برسند باید به دقت بررسی شوند.

- جریانات سیاسی پیرامون شهید فخری‌زاده و صنعت هسته‌ای کشور باید به دقت مورد بررسی قرار بگیرد تا برسیم به عاملان و آمرانی که باعث ترور کسی می‌شوند که رژیم منحوس صهیونیستی و استکبار جهانی ۲۰ سال دنبال حذف آن بودند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید امام خمینی قرآن امام شهید فخری زاده تعداد زیادی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • معصومه حائری، عروس امام خمینی درگذشت
  • همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • عروس امام خمینی درگذشت؛ معصومه حائری که بود؟
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • (ویدئو) مسعود ده‌نمکی: پدرم می‌گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن