Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خسروی درباره نامه داوران لیگ برتری به رییس جمهور توضیحاتی داد

ماجرای نامه منتشر شده در فضای رسانه ای از سوی داوران لیگ برتری به رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک ابعاد تازه ای به خود گرفته است.

به گزارش طرفداری، انتشار نامه ای از سوی داوران شاغل در لیگ برتر خطاب به رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک مبنی بر تسهیل کردن ورود تجهیزات VAR به کشور ابعاد جالبی به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر برخی از کارشناسان داوری این نامه نمی تواند از جانب داوران باشد و معتقد هستند که اگر این نامه رسمی و درست بود امضای داوران باید در آن باشد. از سویی ظاهرا یکی از داوران بین المللی کشورمان با هماهنگی رئیس کمیته داوران این نامه را تهیه کرده و بعد از انتشار رسانه ای آن از داوران خواسته در صفحات اینستاگرامی آن را استوری کنند. 

خداداد افشاریان روز گذشته اعلام کرد باید این موضوع را بررسی کند و سپس در موردش حرف بزند. 

در همین رابطه علی خسروی که روز پنجشنبه در گفتگو با فارس اعلام کرد این نامه نمی تواند از جانب داوران باشد امروز از ابعاد تازه این ماجرا پرده برداشت.

داوران بین اللملی برای حضور در مسابقات جهانی باید آموزش ببینند

خسروی ابتدا گفت:

قبل از هر چیز بگویم که همه کشورها تجهیزات کمک داور ویدئویی را ندارند اما داوران بین المللی برای اینکه بتوانند در مسابقات آسیایی و جهانی قضاوت داشته باشد باید دوره کلاس های سیستم VAR را بگذرانند. با توجه به اینکه تجهیزات آن در ایران نیست این دوره کلاسها در ایران برگزار نمی شود و اگر هم بخواهند به خارج از کشور بروند هزینه زیادی دارد. این را از این جهات ابتدای حرفهایم زدم که بگویم این موضوع مربوط به داوران الیت ما می شود و داوران ملی در این زمینه مشکلی ندارند. 

در هر نامه ای باید اسامی امضا کننده مشخص باشد

داور اسبق کشورمان تصریح کرد:

اگر من روز گذشته گفتم داوری یعنی شجاعت به این خاطر نبود که بگویم داوران ما شجاع نیستند بلکه منظورم این بود اگر نامه ای رسمی است باید امضا کنندگان آن مشخص باشند. این نامه ای که در رسانه ها منتشر شده اولا که خیلی بلند بود و درثانی راهی که تصمیم گیران این موضوع انتخاب کردند اشتباه بود. آن داور بین اللملی که اقدام به تهیه این نامه کرده و سپس به سایر داوران زنگ زده تا متن نامه را در صفحات شخصی استوری کنند باید ابتدا با هماهنگی فدراسیون این نامه را در اختیار کمیته داوران می گذاشت و سپس فدراسیون این درخواست را به وزارت ورزش می داد. خود من قول می دادم اگر مسیر درستی انتخاب می شد با توجه به رفاقتی که سالهاست با حمید سجادی وزیر ورزش دارم خودم شخصا این نامه را به او می دادم.

داوران در کارهای مدیریتی ورود نکنند

خسروی افزود:

توصیه من به همه داوران عزیز این است که در کارهای مدیریتی ورود نکنند. اگر من گفتم این نامه مثل شبنامه های داوری است برای این است که مدتی است علیه داوران عزیز شب نامه هایی منتشر می شود. من با مسئولان مربوطه در این زمینه صحبت کردم و آنها در جریان این نامه بودند اما به خود این عزیزان هم گفتم کاش برای رسیدن به خواسته خود راهی دیگر را انتخاب می کردید. 

مگر در شرایط تحریم می توانیم VAR وارد کنیم؟

این ناظر داوری در مسابقات لیگ تصریح کرد:

موضوع مهم دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که ورود تجهیزات کمک داور ویدئویی مشکلاتی در کشور ما دارد. فیفا اعلام کرده 15 کشور می توانند این تجهیزات را در اختیار فدراسیون های عضوش قرار دهند که متاسفانه همه این کشورها به ایران تجهیزات نمی دهند چون ما در تحریم هستیم. بر فرض هم که آقای رئیسی نامه داوران را ببیند و فردا به آقای مخبر معاون خود دستور بدهد که برای هر ورزشگاهی که باید مجهز به این سیستم شود 10 میلیارد تومان اختصاص داده شود آیا ما می توانیم این تجهیزات را وارد کنیم؟ مگر مشکل آقای عزیزی خادم برای VAR پول است؟ اکنون فدراسیون های والیبال، تکواندو، کشتی .. باید از ابزار الکترونیکی استفاده کنند اما با توجه بها ین شرایط از تولیدات داخلی استفاده می کنند و بعد از اینکه مدتها با این روش کار را جلو بردند به آنها برای ورود تجهیزات خارجی کمک شد. 

خسروی افزود:

مثل این می ماند که ما در داخل کشورمان ماشین تولد می کنیم اما اکنون در شرایط تحریم که برخی قطعات را نداریم باید به فکر چاره باشیم. 

اساسنامه کمیته داوران در حال شکل گیری است

خسروی ادامه داد:

من می دانم که کمیته داوران مدتهاست که تشکیل جلسه نداده است چون طبق اساسنامه کیته داوران می تواند شامل 5 عضو در کنار رئیس و نایب رئیس باشد و به زودی هم اعضای کمیته داوران مشخص می شوند. به همین دلیل توصیه می کنم داوران همه تمرکز خود را روی داوری هایشان بگذارند و در کارهای مدیریتی وارد نشوند. من هیچ وقت نمی خواهم مقابل داوران باشم و اتفاقا با وجود هجمه هایی که از شب گذشته به من وارد شده باید بگویم من هم می گویم باید VAR وارد کشور شود اما هر چیزی را باید از راهش رفت و من از خبرگزاری فارس تشکر می کنم که در این زمینه روشن گری کرده است. بهترین منطق این بود که داوران بین اللملی روز شنبه در فدراسیون تشکیل جلسه می دادند و این خواسته خود را صورتجلسه می کردند و سپس نامه از طریق فدراسیون در اختیار وزارت ورزش قرار می گرفت. 

خسروی افزود:

اگر همان چند داور بین اللملی کشورمان هم این نامه را امضا می کردند کافی بود. ما دنبال درست شدن مسیر داوری هستیم. من توصیه ای به داور بین المللی که با سایرین تماس گرفته تا این نامه را استوری کنند این است که برای رسیدن به خواسته ها سایر داوران و همکاران خود را تحت فشار نگذاریم. برخی از داوران به دلیل رودربایستی مجبور شده اند که این نامه را استوری کنند و به همین دلیل باز تاکید می کنم که این روش درست نبود. 

اخبار داغ 

فیلم ادرار خانم خواننده روی طرفدارش در کنسرت! / زشت ترین اقدام در جهان! علی کریمی: VAR وارد ایران شده و غیر از خوبان عالم همه بی خبر هستیم عصبانیت سرمربی پورتو از مهدی طارمی اریک کانتونا: من سرمربی جدید منچستریونایتد هستم! (زیرنویس فارسی) فرانک لمپارد: در باشگاه چلسی به ورزشگاه تاتنهام، ورزشگاه 3 امتیازی می گفتند! (زیرنویس فارسی)

منبع: طرفداری

کلیدواژه: کارهای مدیریتی کمیته داوران بین اللملی داوران بین نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟

آفتاب‌‌نیوز :

پس از نشستن مصطفی آجورلو روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال نوبت به علی فتح‌الله‌زاده رسید و پس از مدتی دوباره او نیز از این سمت کنار رفت و جای خود را به حجت کریمی داد تا او هم بعد از دو ماه مجدداً پایه‌های صندلی‌اش را لغزان ببیند و بعد از نهایتاً سه ماه جای خود را به علی خطیر بدهد. حالا و در آستانه یک سالگی نشستن علی خطیر روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال بار دیگر خبر از تغییر و تحول روی صندلی مدیریت این باشگاه به گوش می‌رسد.

با این همه هنوز مشخص نیست چه کسی قرار است از سوی مالکان جدید باشگاه استقلال هدایت و مدیرعاملی باشگاه را در دست بگیرد و اعضای هیئت مدیره را چه کسی و چه کسانی تشکیل بدهند. اما خبرهای اولیه رسیده در این باره حاکی از آن است که باز هم باید شاهد تغییر و تحول در صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال باشیم و باز هم برای چندمین بار در طول یکی دو سال اخیر باید یک مدیر تازه وارد به استقلال بیاید و کار را در دست بگیرد چرا که گفته می‌شود مالکان جدید اعتقادی به مدیران فعلی نداشته و قصد دارند از افراد قوی در هیئت‌مدیره بهره ببرند تا در ازای هزینه هنگفت حداقل فصلی ۶۰۰ میلیارد تومانی‌شان، مدیرعاملی را در رأس کار داشته باشند که خروجی قابل توجهی برای پتروشیمی خلیج فارس و البته هواداران استقلال داشته باشد.

آنچه در طول این سال‌ها به تیم استقلال لطمه زده تفکرات مختلف و مدیریت‌های متنوع اقتصادی، نظامی، پارلمانی، ورزشی و غیره در راس این باشگاه بوده که هر زمان هم یکی از آنها داشته به ثبات و شرایط تثبیت شده دست پیدا می‌کرده به دلیلی از این سمت کنار رفته است.

قطعاً ادامه چنین وضعیتی لطمه اصلی‌اش را به پیکر اصلی باشگاه یعنی تیم بزرگسالان آن می‌زند که نتایجش از سوی میلیون‌ها هوادار دنبال می‌شود. انتظار از مالکان جدید باشگاه این است که هرچه زودتر و یکبار برای همیشه لااقل برای مدت زمانی ۵ ساله تکلیف این موضوع را روشن و نهایی کنند تا اینقدر شاهد جابجایی های مدیریتی و آمد و رفت افراد مختلف در بدنه باشگاه نباشیم. قرار است ظهر امروز در دیدار نمایندگان مالکان جدید دو باشگاه با وزیر ورزش و اقتصاد درباره تصمیمات در همین باره (انتخاب یا ادامه فعالیت مدیران دو باشگاه) صحبت شود. 

یادآور می شود؛ از سال ۱۳۹۸ تا کنون (پنج سال اخیر) صندلی مدیرعاملی باشگاه محل حضور سیدرضا افتخاری، امیرحسین فتحی، اسماعیل خلیل‌زاده، علی فتح‌الله‌زاده، احمد سعادتمند، احمد مددی، مصطفی آجورلو، علی فتح‌الله‌زاده (برای دومین بار)، حجت کریمی و علی خطیر بوده است.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • سرمربی سپاهان مسلمان شد
  • مورایس مسلمان شد
  • جام حذفی فوتبال / رستگاری ملوان در دقیقه ۱۱۹
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟