Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-29@18:48:38 GMT

علائم کرونایی آفریقایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۲۴۳۱

کارشناسان انگلیسی زنگ خطر را در مورد این نوع جدید از کووید به صدا درآورده‌اند؛ گمان می‌رود سویه جدید کووید ۱۹ در بوتسوانا ظاهر شده و جهش یافته‌ترین نسخه ویروس تاکنون است. به گزارش جنوب نیوز، بررسی‌ها نشان می‌دهد شیوع نوع جدید کرونا با ۳۲ جهش نگران‌کننده، تکامل یافته‌ترین سویه کووید تاکنون است و می‌تواند بدتر از دلتا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد شیوع نوع جدید کرونا با نام علمی B.۱.۱.۵۲۹ که ۳۲ جهش وحشتناک دارد، تکامل یافته‌ترین سویه کووید تاکنون است و می‌تواند بدتر از دلتا باشد.

شیوع کرونا بوتسوانایی Nu نگرانی جوامع بشری و سازمان جهانی بهداشت را درپی داشته و تاکنون سه مورد از آن گزارش شده است. همچنین شش مورد دیگر در آفریقای جنوبی و یک مورد در هنگ کنگ نیز گزارش شده است.

اولین موارد این گونه در تاریخ ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان) و کشور بوتسوانا کشف و سه روز پس از آن اولین مورد در آفریقای جنوبی ثبت شد. مورد کشف شده در هنگ کنگ نیز به مردی ۳۶ ساله مربوط می‌شود که در گذشته به آفریقا جنوبی سفر کرده و چندین روز در آنجا اقامت داشته است.

به گفته کارشناسان، واریانت جدید دارای ۳۲ جهش است که بسیاری از آن‌ها نشان می‌دهد مقاومت بیشتری به واکسن دارد؛ دانشمندان نیز هشدار می‌دهند که این نوع ممکن است «تقریباً از هر چیز دیگری بدتر» باشد.

کارشناسان انگلیسی زنگ خطر را در مورد این نوع جدید از کووید به صدا درآورده‌اند؛ گمان می‌رود سویه جدید کووید ۱۹ در بوتسوانا ظاهر شده و جهش یافته‌ترین نسخه ویروس تاکنون است.

سازمان جهانی بهداشت امروز ۲۶ نوامبر، برای بررسی گونه جدید ویروس کرونا که به تازگی در جنوب آفریقا مشاهده شده، نشست اضطراری تشکیل می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: یافته ترین نوع جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • بازداشت ۸ هزار و ۵۰۵ فلسطینی در کرانه باختری طی ۲۰۶ روز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • عجیب ترین شیوه حمل بار با خودرو که تاکنون دیده اید‍! | ویدئو
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان