Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت ایمان‌طلب روز شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای احداث واحدهای فرآوری معدنی تسهیلات حمایتی پرداخت می‌کند.

وی افزود: در راستای سیاست‌های حمایتی وزارت صمت برای افزایش تولید و اشتغالزایی در بخش معادن و صنایع معدنی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطا می‌شود.

 معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: این تسهیلات در گذشته فقط برای توسعه و تجهیز واحدهای فرآوری معدنی بوده که با نظر معاونت امور معادن وزارت صمت پرداخت این تسهیلات برای ایجاد واحدهای فرآوری معدنی نیز صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: تسهیلات ایجاد، توسعه و تجهیز واحدهای فرآوری معدنی به مواد معدنی گروه یک از جمله شن، ماسه و خاک رس تعلق نمی‌گیرد.

ایمان‌طلب افزود: متقاضیان دریافت تسهیلات باید گزارش طرح توجیه فنی و اقتصادی و بیمه‌نامه اعتباری از سوی صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی را نیز ارائه کنند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت صنایع تبدیلی خراسان جنوبی مواد معدنی پرداخت تسهیلات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت صنایع تبدیلی خراسان جنوبی وزارت صنعت معدن و تجارت صنایع تبدیلی خراسان جنوبی مواد معدنی پرداخت تسهیلات واحدهای فرآوری معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در تولید خودروهای کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم، بلکه در تولید این خودروها نیازمند زمان و تامین هزینه‌ها هستیم.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیازهای فوری است، اما اگر از قبل این نیازها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی