Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر انجمن انبوه سازان استان اصفهان گفت: برای حل بحران بخش مسکن دولت باید دخالت درست و منطقی کند و ابزار محرک آن بخش خصوصی باشد، از سوی دیگر سیاست گذاری و نظارت ها باید درست باشد، اما اینکه دولت وارد ساخت مسکن شود و دخالت در ساخت کند به نوعی قدرت تصمیم گیری را از بخش خصوصی در حوزه مسکن می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد تولا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رکود تورمی حاکم بر بازار مسکن، اظهار کرد: امروز افزایش شدید قیمت ها در مصالح ساختمانی و دستمزدها موجب افزایش روزمره قیمت تمام شده یک واحد ساختمانی می شود، اگرچه قیمت برخی مصالح ساختمانی ثابت مانده، اما هزینه دستمزد کارگر بعضا به طور هفتگی تغییر می کند.

وی اما درباره طرح های دولت برای تحرک بازار مسکن، گفت: این طرح ها به سیاست گذاری دولت ها بر می گردد، همواره دولت ها در انتهای اقتدار خود یعنی پایان هشت سال دچار افزایش قیمت و تورم می شوند که یکی از الزامات و درخواست‌های مردم از دولت بعدی، کنترل قیمت هاست و همواره این موضوع را طی چند دوره گذشته بارها تجربه کرده ایم.

دبیر انجمن انبوه سازان استان اصفهان، ادامه داد: در این شرایط تنها راهکاری که برای کنترل قیمت ها به ذهن دولت ها می رسد، ایجاد رکود و سیاست های انقباضی است، اما اگر قرار است قیمت‌ها را به درستی کنترل کنیم، نیازمند تولید ثروت در بخش های مختلف اقتصاد هستیم.

وی با اعتقاد بر اینکه تزریق پول سالم در جامعه موجب رونق نسبی و بهبود قدرت خرید مردم می شود، گفت: این اتفاق به زودی رخ نخواهد داد و زمان بر است و دولت ها در ابتدای کار خود ناچار به اعمال سیاست های انقباضی هستند تا مقداری کنترل بر قیمت ها داشته باشند، اما بعد از مدتی این کنترل از دست خارج شده و فنر قیمت‌ها، رها می شود و تعادل تمام بازارها از جمله مسکن بر هم می خورد.

تولا درباره طرح جهش تولید مسکن، توضیح می دهد: اگرچه کشور نیازمند تولید مسکن است، اما باید تعداد واحدی که توان تولید آن را داریم را به صورت منطقی به مردم وعده دهیم، از سوی دیگر زمین ساخت این واحدها به درستی تامین شود، همچنین هزینه های تولید مسکن باید کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه سه مقوله زمین، هزینه های ساخت شامل مصالح ساختمانی و دستمزد و همچنین هزینه های اداری یک متر ساختمان، قیمت مسکن را مشخص می کند، اظهار کرد: در دو مورد می توان هزینه های تولید مسکن را کاهش دهیم، اما باید توجه کنیم که قیمت ساخت را نمی توان کاهش داد، چراکه امکان کاهش دستمزد کارگر، مصالح ساختمانی و ... وجود ندارد، اما اگر هزینه زمین صفر و یا نزدیک به صفر شود، هزینه های ساخت مسکن کاهش می یابد.

دبیر انجمن انبوه سازان استان اصفهان اضافه کرد: بخشی از هزینه های دولتی ساخت مسکن باید کاهش یابد که با کم شدن این هزینه ها درصد قابل توجهی از قیمت تمام شده مسکن کاهش می‌یابد و در نقطه مقابل نیز قدرت خرید مسکن مردم نیز باید افزایش یابد که این کار تنها از طریق تخصیص تسهیلات بانکی مهیا می شود.

وی تصریح کرد: اگر بخش مسکن به جریان افتد، علاوه بر صاحبخانه شدن افراد و حل بخشی از مشکل تامین مسکن، موضوع اشتغال در کشور نیز حل و رونق اقتصادی به کشور بر می گردد، چرا که رونق اقتصاد کشور به توسعه صنعت ساختمان و مسکن بر می گردد.

تولا با اشاره به بحرانی بودن شرایط مسکن در کشور، تاکید کرد: برای حل این بحران دولت باید دخالت کند، اما این دخالت باید درست و منطقی باشد و ابزار محرک آن بخش خصوصی باشد، از سوی دیگر سیاست گذاری و نظارت ها باید درست باشد، اما اینکه دولت وارد ساخت مسکن شود و دخالت در ساخت کند و به نوعی قدرت تصمیم گیری را از بخش خصوصی در حوزه مسکن می گیرد.

دبیر انجمن انبوه سازان استان اصفهان با تاکید بر اینکه آینده بازار مسکن بستگی به برنامه جدید دولت در اجرای طرح جهش ساخت مسکن دارد و اگر این طرح به درستی فعال و اجرا شود، موجب رونق بازار مسکن می شود، گفت: البته امروز صحبت از ورود شرکت های خارجی همچون ترکیه و چین برای ساخت این مسکن است، اما معتقدم ورود شرکت های خارجی به مقوله ساخت و ساز در کشور نمی تواند اتفاق خوبی در حوزه مسکن رقم بزند، چراکه سال ها برای صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر تلاش کرده ایم، اما با این تصمیم گویا قرار است شرایط برعکسی رقم بخورد و مهندسین و کارخانجات داخل، باید معطل بمانند تا یک شرکت خارجی در این طرح مسکن فعالیت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مسكن ساخت و ساز مصالح ساختماني مصالح ساختمانی بازار مسکن تولید مسکن ساخت مسکن بخش خصوصی هزینه ها دولت ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان