Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس، مدعی شد که قطع برق، به ۳۲ واحد صنعتی و تولیدی در این استان خسارت‌هایی وارد کرده است که وزارت نیرو و توانیر باید پاسخگوی این زیان‌ها باشند.

جمال رازقی شنبه ۶ آذر در جلسه کمیسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی فارس که با موضوع برق و خاموشی‌های احتمالی برق در فصل زمستان و نحوه محاسبه تعرفه های برق در واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی استان فارس برگزار شد، بیان کرد: بر اساس قانون وزارت نیرو باید نسبت به جبران خسارت ناشی از قطعی برق به واحدهای تولیدی و صنعتی اقدام کند و ما در اتاق بازرگانی فارس میزان خسارات واحدهای صنعتی استان را احصاء و اعلام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال پیگیری خسارت واحدهای تولیدی استان، جوابیه به اتاق بازرگانی فارس ارسال شده که مطابق قانون نیست و همچنان در حال پیگیری این موضوع را از طریق شورای گفتگوی ملی و استان هستیم.

رازقی گفت: خاموشی های اعمال شده از سوی شرکت‌های توزیع برق شیراز، فارس و برق منطقه‌ای نامنظم و بی برنامه بوده و خسارت های بسیاری به واحدهای تولیدی و صنعتی استان تحمیل کرده که در صورت نتیجه نگرفتن از پیگیری اداری موضوع جبران خسارت، براساس ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار؛ چاره ای جز شکایت به دستگاه قضایی برای حمایت از تولید و جبران خسارت واحدها نداریم.

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی در حوزه برق را بارها اعلام کردیم اما نتیجه ای نداشته و گوش شنوایی نیست، اضافه کرد: در تابستان امسال ۳۲ واحد تولیدی صنعتی استان فارس به علت مسایل و مشکلات برق دجار مشکل شده و خسارات سنگینی به آنها وارد شده است.

وی ادامه داد: بی نظمی های مکرر و خارج از برنامه صنعتگران را کلافه و بخش تولید استان را دچار اختلال کرده و این درحالی است که طبق مصوبه شورای گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی جدول خاموشی‌ها باید به همه اعلام شود؛ اما شرکت برق منطقه‌ای فارس خود را ملزم به این اقدام نمی‌داند.

رازقی اضافه کرد: برخی از واحدها به ویژه در بخش صنایع غذایی و مواد لبنیاتی امکان لحاظ خاموشی ندارند اما مسئولان هیچ توجهی به مسایل بخش تولید ندارند و بدون اطلاع قبلی خاموشی های برق را اعمال می کنند و این درحالی است که برخی از صنایع نیز ساعت‌ها طول می کشد تا دستگاه ها و تجهیزات آنها به حرارت لازم برای تولید برسد.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه مسایلی مانند برق، سوخت و گاز ملی است، از وجود احتمال قطعی گاز و برق در زمستان پیش رو برای واحدهای بزرگ خبر داد و گفت: امید داریم در صورت اعمال قطعی گاز وضعیتی مانند قطعی بی نظم برق را شاهد نباشیم.

رازقی با بیان اینکه اتاق بازرگانی همواره مدافع بخش تولید و صنعت استان بوده است، گفت: به عنوان پارلمان بخش خصوصی استان مشکلات بخش صنعت و تولید استان را تا حصول نتیجه پیگیری می کنیم و موضوع خسارت های ناشی از خاموشی های برق وارد شده بر صنعت استان را دنبال می کنیم.

وی ادامه داد: با ارتباط با بخش دولتی در استان به دنبال رفع مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برای واحدهای صنعتی و جبران خسارت های آنها هستیم و تلاش می کنیم شرایط ثابتی برای فعالیت صنایع در فارس ایجاد شود.

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی برای زمستان خود آینده نگری کنند، افزود: در دولت جدید امیدهایی در دل مردم و بخش تولید ایجاد شده است که امیداوریم شاهد بهبود شرایط و رفع مشکلات برای صنعتگران و تولیدکنندگان باشیم.

در ادامه این جلسه که بیش از ۴ ساعت به طول انجامید واحدهای صنعتی خسارت دیده و نمایندگان برق استان و شیراز به بیان دیدگاه های خود و کارشناسی موضوع قطعی برق و خسارت های وارد شده بر واحدهای تولیدی و صنعتی استان پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت برق منطقه ای فارس اتاق بازرگانی فارس وزارت نيرو قطع برق شورای گفت وگوی دولت واحدهای تولیدی و صنعتی اتاق بازرگانی فارس واحدهای صنعتی جبران خسارت صنعتی استان خاموشی ها بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی

استاندار زنجان گفت: پاداش افزایش تولید به کارگران واحدهای تولیدی باید پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و در حقیقت کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند، اظهار کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل بی تدبیری سبب ادامه دار بودن مشکل کارگران می‌شود.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقه بندی مشاغل یکی از این موارد است که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستی آزمایی شود.

افشارچی بر لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بهره‌وری هم باید مورد توجه باشد و رویکرد ما این است هر واحدی که بتواند اتفاق خاصی را در حوزه بهره‌وری و توجه به کارگران رقم بزند، در اولویت گره گشایی از مشکلات و مسائل قرار داده شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه نباید سودآوری تولید از محل سوبسیدهای انرژی باشد، خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع باید از محل بهره‌وری رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم، اضافه کرد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل نبود تدبیر ادامه‌دار می‌شود.

کد خبر 750128

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود