Web Analytics Made Easy - Statcounter

عمیدالدین خطیبی روزشنبه در حاشیه نشست ستاد بررسی مسایل و مشکل بخش بهداشت و درمان

بافق در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح‌های اولویت دار نیمه تمام شامل ساخت بیمارستان ۹۶ تخت خوابی، تکمیل مرکز جامع سلامت، ساختمان اورژانس، آزمایشگاه مرکزی و خانه‌های بهداشت است.
وی اظهار کرد: با توجه به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه ها باید این مبلغ با کمک افراد خیر، فرمانداری ،وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: با توجه به اولویت بندی های انجام شده پروژه بیمارستان کنونی به دلیل نیاز مبرم به تعمیر، از جمله پروژه هایی است که در اولویت دستور کار قرار دارد.
به گفته وی، ساختمان بیمارستان ۹۶ تختخوابی بافق مشکلاتی دارد که با وعده‌های داده شده، تا آخر سال ۱۴۰۰ رفع  و آماده بهره برداری می‌شود. 
وی تصریح کرد: وجود متخصص رادیولوژی و تامین دستگاه  ام. آر. آی برای بافق در دست پیگیری است و همراه با تجهیز بیمارستان یادشده لوازم مورد نیاز هم نصب و راه اندازی می شود.
به گفته خطیبی از بین شهرستان‌های دور از مرکز استان یزد، بافق جز مناطق برخوردار از نظر متخصص محسوب می‌شود و این فراتر از دستورالعمل‌های بهداشت و درمان به شمار می رود.
بررسی مسایل بهداشت و درمان، میزان واکسیناسیون مردم ،رعایت موازین بهداشتی و زدن ماسک ، جلوگیری از ساده انگاری، برآوردن میزان اعتبار برای طرح های حوزه بهداشت و درمان و از این قبیل امور، مواردی بود که از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد و معاون وی در این نشست مطرح شد.


کار ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی بافق در سال ۱۳۹۴ با پیگیری فرماندار وقت ، در سایت بیمارستان کنونی در چهار طبقه با زیربنای ۱۱ هزار و ۷۵۰ مترمربع آغاز شد که تاکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 
 با راه اندازی بیمارستان یادشده علاوه بر مردم بافق ، اهالی شهرستان‌های بهاباد، کوهبنانِ کرمان و منطقه نوق از توابع شهرستان رفسنجان در فاصله نسبتا کم و زمان کوتاه از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند و شهر بافق به قطب گردشگری سلامت در جنوب شرق استان یزد تبدیل می شود.
بیمارستان فعلی بافق اواخر سال ۱۳۶۹با ۱۲ تخت بستری راه اندازی شد و بخش‌های مختلف جراحی، اطفال، زنان و زایمان، رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه ، آی.سی. یو، اورژانس و سی. سی. یو دارد .

این واحد درمانی از وجود بیشتر تخصص‌های حوزه پزشکی و درمانی به صورت تمام وقت و پاره وقت برخوردار است اما ظرفیت تخت‌ها برای بستری بیماران، کافی نیست ضمن اینکه به خاطر کمبود ظرفیت تخت و امکانات مرتبط، از وجود برخی تخصص‌های تمام وقت محروم و انجام بعضی اعمال جراحی مشکلاتی دارد.
مرکز شهرستان۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها ماسک ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه پروژه ساختمانی کمبود تخت بیمارستانی اعتبارات بافق بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه ماسک ویروس کرونا سازمان برنامه و بودجه پروژه ساختمانی کمبود تخت بیمارستانی اعتبارات بافق بهداشت و سلامت بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت

ایسنا/زنجان فرماندار زنجان گفت: با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری زنجان، پرویز خالقی به مناسبت هفته سلامت و در دیدار با کارکنان مرکز بهداشت شهرستان زنجان، عنوان کرد: همه‌ ما بایستی تلاش کنیم شعار پیشگیری بهتر از درمان را به منصه ظهور برسانیم، چرا که پیشگیری بسیار سهل‌تر و کم‌هزینه‌تر از درمان است. 

وی افزود: اگر بتوانیم امر پیشگیری را به خوبی مدیریت کنیم، درصد بالایی از بیماری‌ها و مشکلات بعدی دامن‌گیر افراد جامعه نخواهد شد.

خالقی با تأکید بر اهمیت تجهیز کردن خانه‌های بهداشت، افزود: اگر خانه‌های بهداشت مناطق کوچک و کمتر توسعه‌یافته نظیر روستاها مجهز و به‌روز باشند، شاهد کاهش مشکلات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خواهیم بود.

او گفت: این موضوع سبب رفع مشکلات بهداشتی و درمانی ساکنان این مناطق شده و موجبات آسودگی آنان را فراهم خواهد آورد و طبعاً با وجود خانه‌های بهداشت مجهز، می‌توانیم از تحمیل بسیاری از هزینه‌های جانبی به بیماران و نیز جامعه پیشگیری کنیم.

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به شأن و جایگاه والای فعالان حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد: حیطه‌ کاری بهداشت و درمان از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. از آن‌جایی‌که این حوزه کاری با جان و حیات انسان‌ها در ارتباط است، فعالان حوزه بهداشت و درمان بایستی نهایت دقت و ظرافت را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه