Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خواستار مراقبت شدید در استان‌های دارای مرزهای زمینی، دریایی و هوایی برای جلوگیری از سویه جدید کرونا به کشور شد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در هشتاد و نهمین نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آخرین رنگ‌بندی اعلام‌شده وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹، شهرهای رامهرمز، شوشتر و دزفول در وضعیت زرد و ۲۴ شهرستان دیگر در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهر نارنجی و قرمزی در استان خوزستان نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در چند روز گذشته سازمان بهداشت جهانی در مورد سویه جدید و بسیار خطرناک کرونا هشدار داده است که قدرت انتقال آن ۱۰ برابر دلتا است بنابراین باید مرزها با شدت مراقبت شوند تا از ورود این سویه به استان‌های دارای مرزهای زمینی، دریایی و هوایی جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سوش دلتا از آفریقای جنوبی منتشر شد و همه دنیا را گرفتار کرد. این سویه نیز از آفریقای جنوبی است که تاکنون تنها کمتر از ۱۰۰ مورد از آن تایید شده است.

وی بیان کرد: این گونه تاکنون ۵۰ جهش پیدا کرده است که ۳۰ جهش از این تعداد روی اسپایک‌های ویروس بوده در حالی که میزان جهش دلتا محدود بوده است.

ابول‌نژادیان گفت: در کشورهای آفریقای جنوبی کمتر از ۲۲ درصد مردم واکسن دریافت کرده‌اند بنابراین امکان جهش ویروس زیاد است. هنوز نمی‌دانیم که این گونه، واکسن‌گریز است یا واکسن را دور می‌زند یا خیر.

وی با اشاره به تزریق ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن به خوزستانی‌ها، بیان کرد: ۲۰ درصد مردم خوزستان هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند. ۷۹.۲ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۷۵.۵ درصد جمعیت ۱۲ تا ۱۷ ساله‌ها نیز تنها یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند بنابراین با توجه به اینکه ۲۰ درصد مردم هنوز واکسنی دریافت نکرده‌اند و ۲۰ درصد دیگر نیز دوز دوم را تزریق نکرده‌اند، فرصت محدود است و باید سریعا مردم برای دریافت واکسن اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: کسانی که چهار ماه از تزریق دوز دوم‌شان گذشته است شامل دریافت‌کنندگان واکسن‌های سینوفارم و برکت، برای تزریق دوز سوم اقدام کنند.

وی تصریح کرد: اگر همان گونه که دلتا وارد کشور شد، این گونه نیز وارد کشور شود پیش‌بینی می‌شود در یک تا دو ماه آینده این سویه جدید نیز وارد کشور شود.

ابول‌نژادیان با بیان اینکه برخی کشورها مرزهای خود را به روی کشورهای آفریقای جنوبی بسته‌اند، افزود: در ایران هیچ پرواز مستقیمی به این کشورها نداریم اما با توجه به اینکه کشور امارات و برخی کشورهای دیگر به این کشورها پرواز دارند، نگرانی داریم از این طریق آلودگی ایجاد شود.

وی گفت: در مرزهای زمینی و دریایی خوزستان پایگاه انجام تست PCR مستقر است و باید مراقبت‌ها تشدید شود.

انتهای پیام    

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران ا میکرون آفریقای جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش