Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهادی کشاورزی گفت: دستورالعمل‌هایی آماده شده است و الان پشتیبانی امور دام آمادگی خرید دام مازاد را با قیمت مصوب دارد.

به گزارش قدس آنلاین، سید جواد ساداتی نژاد،   وزیر جهاد کشاورزی صبح امروز در حاشیه بازدید از دامداری سبک ورامین، اظهار کرد: عشایر ما همیشه دام مازاد و حذفی داشتند، ‌ که یک بحث خرید را داشتند که پشتیانی امور دام  آن را خرید کند، دستورالعمل این آماده شده است و الان پشتیبانی امور دام آمادگی خرید دارد که طبیعتا دام مولد و آبستن طبق ضوابط دامپزشکی اجازه کشتار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای کوتاهی دست دلالان پشتیبانی امور دام با قیمت مصوب دام مازاد را از دامداران خریداری می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به دغدغه نهاده های دامی افزود: مطرح کردیم که شرکت پشتیبانی امور دام به طور مستقیم با عشایر قرار داد ببندد و نهاده به عشایر بدهد و بعد از فصل پروار عشایر بتواند تسویه کند یا اینکه دام پرورشی به خود امور پشتیبانی دام بدهد و آن بدهی را هم تسویه کند، همه دستورالعمل های آن تدوین شده که سازمان عشایر و شرکت پشتیبانی امور دام با مباشرت اتحادیه این کار را انجام می‌دهند.

ساداتی نژاد بیان کرد: عشایر ضامن تامین پروتئین کشور هستند یکی از ستون های امنیت غذایی هستند و اینکه یک مجموعه مستقلی برای مدیریت عشایر دیده شده به همین دلیل است و درک کامل عشایر و سختی آن برای همین موضوع است.

این مقام مسوول گفت: نگاه دولت نگاه به عشایر است و دستورالعمل های اجرایی داده شده و امید است کار به خوبی انجام شود، در بُعد اول هم اگر دام حذفی برای کشتار لازم است با رعایت ضوابط کار به سرانجام برسد و دلالان به میدان نیایند و خود عشایر بتوانند مستقیم با امور پشتیبانی دام کارشان را پیش ببرند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلات دامداران در خصوص ثبت واقعی دام عشایر در سامانه عشایری، گفت: متأسفانه عده ای به اسم عشایر از جهاد کشاورزی سهمیه می گیرند که بعد از آن در بازار به خود عشایر همان سهمیه را می فروشد که باید این مهم را با دقت بررسی کرد و از مدیر کل جهاد کشاورزی استان تهران میخواهم با مستندات و بازرسی که وجود دارد برای همیشه این موضوع را حل کند.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی دام مازاد پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی دام مازاد وزیر جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران