Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، صبح امروز در جریان دیدار با مدیرکل و کارکنان مدیریت بحران استان یزد با بیان این‌که کار در مدیریت بحران بسیار حساس و دارای دو بُعد پیشگیری و کاهش آسیب‌ها همچنین رسیدگی به افراد آسیب دیده از بلایای طبیعی است، اظهار کرد: در حوزه پیشگیری لازم است گروه‌های تخصصی برای پیش‌بینی حوادث احتمالی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: کار این گروه قبل از اینکه عملیاتی باشد، کار فکری، طراحی و برنامه ریزی است به عنوان نمونه در مناطق سیل‌خیز، باید نقاط حادثه‌خیز توسط این گروه متخصص، شناسایی و هشدارهای لازم به گروه‌های اجرایی داده شود.

ناصری با بیان اینکه برخی حوادث نظیر زلزله قابل پیش‌بینی نیست، افزود: بسیاری از حوادث از جمله سیلاب قابل پیش‌بینی است اما حتی برای حوادث غیرقابل پیش‌بینی نیز می توان به نحوی عمل کرد که در صورت وقوع حادثه، کمترین آسیب و تخریب اتفاق بیفتد.

امام جمعه یزد تاکید کرد: جلوگیری از ساخت و ساز روی گسل‌ها، جلوگیری از ساخت و ساز و ایجاد مانع در مسیر سیلاب و در حریم رودخانه‌ها و ... همه از مواردی است که باید با جدیت پیگیری و به دستگاه‌های اجرایی گوشزد شود.

وی عنوان کرد: جبران خسارت در شرایط کنونی بسیار دشوار است و هزینه های زیادی برای کشور دارد  بنابراین اگر جایی لازم است برای جلوگیری از بروز حادثه یا پیشگیری از تخریب‌ها، هزینه شود، به صرفه‌تر است و همواره پیشگیری از درمان کم هزینه‌تر است.

ناصری ادامه داد: یکی از نکات مهم در زمان بروز بحران، پیگیری و تداوم انجام امور است زیرا در بسیاری از موارد دیده شده که مسئولان، چند روز اول بروز حادثه همه در میدان حضور دارند اما پس از چند روز، همه چیز رها می شود که این امر، فعالیت‌های روزهای نخست را نیز هدر می دهد.

وی تاکید کرد: کارهای امدادی که در راستای رسیدگی به امور مردم و حفظ جان و مال مردم است، مورد رضایت خداوند است و افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند باید رضایت خداوند متعال را در همه حال مدنظر قرار دهند.

طرح بحران‌یار در یزد اجرا می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ستاد مدیریت بحران، هماهنگ کننده سایر دستگاه‌های امدادی، نظامی و اجرایی در مواقع بحران است، اظهار داشت: در طول سال برنامه های متعددی اجرا می شود و برای اینکه برنامه نظام مند داشته باشیم، در سال ۱۴۰۰ با رویکرد برنامه ریزی، آموزش و آمادگی فعالیت خود را آغاز کردیم.

احسان بالاکتفی ادامه داد: سعی در توانمندسازی تمام نیروهای مدیریت بحران استان را داریم و در همین راستا طرح بحران یار در استان به منظور استفاده از ظرفیت مردم، تشکل‌های مردم نهاد و جهادگران در مواقع بحران اجرا شد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد مدیریت بحران بحران نماینده ولی فقیه آیت الله ناصری خبرگزاری فارس استان یزد خبرهای یزد امام جمعه یزد اصفهان بلاتکیلفی بحران طبیعی هشدار مدیریت بحران پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان