Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به انتشار سویه جدید در کشورهای مختلف، خواستار تشدید مراقبت‌ها در مرزهای زمینی، هوایی و دریایی استان خوزستان شد.

ولی‌الله حیاتی در هشتاد و نهمین نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۶ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: سوش جدید موسوم به "اومیکرون" در کشورهای آفریقای جنوبی نمود پیدا کرده و در حال تسری به کشورهای دیگر  است بنابراین باید کنترل و مراقبت شدید از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر لزوم همکاری جمعیت هلال احمر به منظور کنترل مرزهای زمینی، افزود: فرمانداران خرمشهر و دشت آزادگان مراکز قرنطینه را در مرزهای زمینی آماده کنند. برابر ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا، متصدی این مراکز مشخص شده است. پروتکل‌های بهداشتی مرزها به فرمانداران ابلاغ شده است تا بر این اساس، مراقبت‌ها در مرزهای زمینی تشدید شوند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در بندهای استان خوزستان نیز باید در ۲۰ مایلی نرسیده به بندرگاه، از خدمه کشتی‌های ورودی به کشور تست گرفته شود. مراکز قرنطینه نیز در بنادر پیش‌بینی شود.

وی بیان کرد: با توجه به پرواز برخی مسافران از خوزستان به کشورهای عربی، باید از این مساله غافل نشویم و مراقبت‌ها در فرودگاه‌های خوزستان نیز تشدید شوند.

حیاتی با بیان اینکه نباید با افزایش بازگشایی‌ها در کشور دچار عادی‌انگاری شویم، گفت: از فرامانداران هویزه و شادگان بابت رسیدن به هدف‌گذاری واکسیناسیون، تشکر می‌کنم. هر چند شرایط سخت است اما فرمانداران دیگر نیز باید تلاش کنند تا پوشش واکسیناسیون به نورم قابل قبولی برسد تا در مقابل بیماری، ایمن شویم.

وی افزود: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دو شهر باغملک و رامهرمز پایین‌تر از حد انتظار بوده است که باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

انتهای پبام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران ا میکرون مرزهای زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • موافقت رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به «رفح»
  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • تداوم آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر