Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@11:02:10 GMT

«رنو ۴» در جشن تولد ۶۰ سالگی خود به پرواز درآمد!

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۶۷۹۶

«رنو ۴» در جشن تولد ۶۰ سالگی خود به پرواز درآمد!

شرکت خودروسازی "رنو" در سالروز تولد ۶۰ سالگی مدل معروف خود به نام "رنو ۴"، آن را سوار بر یک پهپاد کرد و در واقع نسخه‌ای پرنده از آن به نام "ایر ۴" (Air ۴) ساخت که می‌تواند تا ارتفاع ۷۰۰ متری اوج بگیرد و به سرعت ۹۳ کیلومتر در ساعت برسد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، مانند سایر خودروسازان، شرکت "رنو" نیز با مدل‌های قدیمی و نمادین خود با بازطراحی آن‌ها به عنوان یک خودروی برقی مدرن، خاطره بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون این شرکت با خودروی پرنده‌ای به نام "ایر ۴" یک نسخه واقعی و پرنده از مدل هاچ بک مشهور خود به نام "رنو ۴" ساخته است.

"رنو" با یک شرکت طراحی آمریکایی به نام "TheArsenale" همکاری کرد تا یک پهپاد با قابلیت حمل انسان بسازد که نسخه‌ای به روز شده از خودروی "رنو ۴" روی آن قرار داشته باشد.

"رنو" نوشت: "ایر ۴" نمادی از استقلال و آزادی است که از درک این موضوع که ترافیک در حال پیچیده شدن است، زندگی‌ها در حال تغییر هستند و جهان ما بدون مانع پیشرفت می‌کند، به وجود آمده است.

بدنه "ایر ۴" کاملاً از فیبر کربن ساخته شده است و دارای یک باتری ۲۲ هزار میلی آمپر ساعتی است که ۹۰ هزار میلی آمپر ساعت انرژی تولید می‌کند. نیروی رانش هر ملخ از این پهپاد نیز ۹۵ کیلوگرم است که در مجموع ظرفیت حمل بیش از ۳۸۰ کیلوگرمی را ارائه می‌دهد.

راننده این خودروی پرنده با بلند کردن تمام بدنه از پشت وارد آن می‌شود. "ایر ۴" می‌تواند با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت به هوا بلند شود و با سرعت ۹۳ کیلومتر در ساعت پرواز کند.

این خودروی پرنده برای مدت کوتاهی به پرواز درآمده، اما اکنون قرار است در سال ۲۰۲۲ در موزه "رنو" در پاریس و سایر نقاط جهان از جمله میامی، نیویورک و ماکائو به نمایش گذاشته شود.

"رنو ۴" که همچنین با نام "۴ L" یا در فرانسوی به نام "کواترل" (quatrelle) شناخته می‌شود، در سال ۱۹۶۱ با موتور ۶۰۳ سی‌سی به عنوان یک وسیله نقلیه بامزه و ارزان به بازار عرضه شد. بیش از هشت میلیون مدل از این خودرو طی ۳۰ سال در ۱۰۰ کشور دنیا به فروش رسید و آخرین نسخه آن در سال ۱۹۹۲ تولید شد.

اکنون "رنو" اعلام کرده است که قصد دارد این مدل را به اسم "Renault ۴ ever EV" در سال ۲۰۲۵ احیا کند، بنابراین "ایر ۴" ممکن است سرنخ‌هایی را از طراحی نهایی این مدل جدید در خود داشته باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خودروسازی رنو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • پرنده‌ای که تا ارتفاع بیش از ۱۱ هزار متری پرواز می‌کند
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • (ویدئو) جشن تولد ۴۱ سالگی افسانه پاکرو
  • عکس| استایل خاص نانسی عجرم در لس‌آنجلس
  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران