Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مرکز اتیسم میبد یکی از ۲ مرکز اتیسم دایر در سطح استان یزد در سال ۹۷ برای خدمت رسانی به کودکان اتیسم ساکن در شهرستانهای میبد و اردکان دایر شد و دارای اتاق‌های گفتار درمانی ، کار درمانی ، شنوایی سنجی و اتاق بازی است.

مسئولان شهری میبد و رییس اداره بهزیستی این شهرستان در آستانه روز جهانی معلولین (۱۲ آذر ماه)  با حضور در این مرکز مشکلات و نیازهای این واحد آموزشی و توانبخشی را بررسی و همکاری خود برای فراهم شدن فضا و امکانات مورد نیاز آن را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روانشناس مرکز اتیسم نیز توضیحاتی در امکانات مرکز، چگونگی کار با کودکان اتیسم و ارتقای توانمندیهای آنها و مشکلات و امکانات مورد نیاز این واحد درمانی آموزشی نظیر امکانات اتاق تاریک در سطحی بزرگتر و عوض کردن کف پوش‌ها ارایه داد.

کمک گرفتن از خیرین برای تامین فضای مورد نیاز و ساخت و ساز ساختمان مرکز و معرفی مرکز به مردم و خانواده‌های دارای فرزند اتیسم از موضوعاتی بود که در این برنامه بازدید مطرح شد.

روانشناس مرکز اتیسم میبد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سه نفر مربی و یک نفر گفتار درمان و یک نفر روانشناس به عنوان کادر علمی و توانبخشی و  یک نفر کادر خدمه در این مرکز مشغول ارایه خدمت به ۱۶ کودک اتیسم ثابت هستند.

سعیده اسلامی فر افزود:  ۱۶ کودک به طور ثابت و تعدادی هم به صورت موقت به مرکز مراجعه دارند و هر مربی در هر روز از ساعت هشت صبح تا ۱۳ عصر به ۲ تا سه کودک به صورت همزمان ارایه خدمت دارد.

وی مشکلات کودکان را خفیف تا شدید عنوان کرد و ادامه داد: درسطح شدید کودکان توان حرف زدن ندارند و نمی توانند حتی یک کلمه حرف بزنند ، بسیار بی قرار و مدام در حال جیغ زدن هستند ، کودکان در سطح بهتر می‌توانند چند کلمه حرف بزنند و چند نفر از کودکان زیاد مشکل گفتار ندارند و با این وجود جمله های خود را با پس و پیش کردن کلمات بیان می کنند.

این کارشناس ارشد بالینی در ادامه اظهار کرد: با تقسیم بندی برنامه‌ها ساعت اول هر روز با گفتار درمان به تقویت بیان و کلام کودکان پرداخته می‌شود، ساعت دوم برنامه روانشناسی در نظر گرفته شده که در ارتباط با آن هم به مربیان و هم خانواده ها برنامه داده شده تا در طول روز هم در منزل با فرزندان خود کار کنند.

وی ادامه داد: در ساعت روانشناسی بازیهای مختلف با بچه‌ها به خصوص کودکانی که مشکلات رفتاری بیشتری دارند ، انجام می شود و ساعت سوم نیز هر مربی با توجه به خلاقیت خودش  برنامه ای را با کودکان دارد و در ساعت آخر نیز زمانی که بچه ها خیلی خسته هستند ، ساعت بازی درمانی است و بچه ها روانه اتاق بازی شامل وسایل تاپ ، سرسره واستخر توپ می‌شوند.

اسلامی فر همچنین از«اتاق تاریک» یا «اتاق حس» نام برد و گفت: با استفاده از امکانات این اتاق از بین بردن مشکلات حسی و کم حسی کودکان ، کار درمانی ، ماساژحسی ، روشن کردن شمع و فوت کردن حباب برای تماس چشمی کودکان انجام می شود و بچه ها بسیار این محیط را دوست دارند.

وی با اشاره به کمبود امکانات اتاق تاریک مرکز گفت: پذیرش افراد دارای علایم ختلال اتیسم از سه سه سالگی تا ۱۸ سالگی در این مرکز انجام می شود و با پذیرش آنها به مرور با انجام تمرینات کار درمانی و گفتار درمانی و سایر خدمات وضعیت بچه ها از نظر گفتار و برقراری ارتباط و ناآرامی نکردن تغییر کرده  تا جایی که بعضی از آنها با توجه به پیشرفتی که کرده اند ، می‌توانند در مدارس عادی نیز به تحصیل بپردازند.

وی تصریح کرد: پیشرفت بچه‌ها بستگی به خود بچه ها و کار کردن با آنها دارد.

۲ هزار و ۲۷۲ نفر معلول زیر پوشش اداره بهزیستی شهرستان هستند و مرکز این شهرستان ۱۰۶ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها افراد دارای اتیسم میبد روز جهانی معلولان اردکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افراد دارای اتیسم میبد روز جهانی معلولان افراد دارای اتیسم میبد روز جهانی معلولان اردکان مرکز اتیسم بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • رزرو هتل میلان ویلا آیدا
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • رزرو هتل در آمستردام
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور