Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@12:32:22 GMT

هدف واقعی از معامله قرن چه بود؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۸۲۳۵

هدف واقعی از معامله قرن چه بود؟

رای الیوم در گزارشی آورده است: هدف توافقات عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی، مقیم ساختن میلیون‌ها نفر از یهودیان آمریکا و اروپا در کشورهای عربی است در همین چارچوب، تل آویو از حکومت‌های عربی خواسته است ۲۰۰ میلیارد دلار را به عنوان غرامت به یهودیان عرب آواره از برخی کشورهای عربی پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الکترونیکی رأی الیوم در مقاله‌ای به قلم «زهیر اندر اوس» با اشاره به این موضوع نوشت: سازمان «عدالت و توسعه حقوق بشر» اعلام کرد هدف واقعی معامله قرن که با نظارت آمریکا در حال اجرا است و همچنین توافقات عادی سازی روابط شمار زیادی از کشورهای عربی و تل آویو، فراهم کردن شرایط برای مقیم ساختن میلیون‌ها یهودی است که در آینده به علت پیامدهای ناشی از تغییرات آب و هوایی و ویرانی‌های احتمالی در آمریکا و اروپا، از آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا آواره شده و در کشورهای عربی مصر، عراق، سوریه، لبنان، مغرب، عربستان و امارات مقیم می‌شوند.

«زیدان القنائی» سخنگوی رسمی این سازمان و پژوهشگر سیاسی در بیانیه‌ای رسمی که امروز شنبه منتشر کرد، تأکید کرد: هدف توافقات عادی سازی روابط، مقیم ساختن میلیون‌ها یهودی آواره از آمریکا و اروپا در آینده و سرازیر شدن آنها به خاورمیانه و کشورهای عربی است که با تل آویو سازش کرده‌اند و علت این مهاجرت، تغییرات آب و هوایی و پیامدهای ناشی از آن در آمریکا و اروپا است.

وی افزود: حکومت‌های عربی پس از با توافق با آمریکا، بندهای مختلف معامله قرن را با هدف گشودن دروازه کشورهای عربی به روی یهودیان آواره از آمریکا و اروپا اجرا می‌کنند.

سازمان عدالت و توسعه حقوق بشر در عین حال افزود: اراضی فلسطینی گنجایش پذیرش موج‌های مهاجرت میلیون‌ها یهودی جدید را که در آینده از اروپا و آمریکا آواره می‌شوند، ندارد. بر همین اساس، آمریکا برای عقد توافقات جدید عادی سازی روابط با چند کشور عربی دیگر و فراهم کردن شرایط برای مقیم کردن یهودیان آواره در این کشورها، به معامله قرن متوسل شده است.

در ادامه مقاله رأی الیوم آمده است: با تداوم روند عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و شماری از کشورهای عربی و همزمان با افزایش شمار کشورهای عربی و اسلامیِ داوطلب پیوستن به روند عادی سازی روابط با تل آویو، بار دیگر مسئله یهودیان به صدر توجهات آمده است. یهودیانی که آژانس صهیونیسم آنان را پس از حادثه نکبت ملت فلسطین در سال ۱۹۴۸ به فلسطین منتقل کرد. این در حالی است که بار دیگر شاهد طرح درخواست رژیم اشغالگر از کشورهای عربی برای پرداخت غرامت به یهودیان منتقل شده به سرزمین‌های اشغالی هستیم، حال اینکه رژیم صهیونیستی به صورت رسمی و علنی مسئله آوارگان فلسطینی را که پس از حادثه نکبت، کوچانده و آواره یا کشته شده‌اند، نادیده می‌گیرد و آن را انکار می‌کند.

در این چارچوب، «ایدی کوهین» پژوهشگر سیاسی صهیونیست و عضو انجمن موسوم به یهودیان آواره شده از کشورهای عربی و اسلامی، از حکومت‌های عربی خواست ۲۰۰ میلیارد دلار را بابت غرامت به کسانی که یهودیان عرب آواره از برخی کشورهای عربی خواند، پرداخت کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: عادی سازی روابط کشورهای عربی آمریکا و اروپا کشورهای عربی معامله قرن میلیون ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی

به دنبال سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین در غرب به ویژه آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و فرانسه که از بعد از عملیات ۷ اکتبر حماس آغاز شد، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که نارضایتی از دموکراسی در اروپا رو به افزایش است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه یورو نیوز با استناد به نتیجه یک مطالعه جهانی نوشت که نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا درحال افزایش است چرا که حکومت‌ها نتوانستند انتظارات دموکراتیک شهروندان را برآورده کنند.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری 63 هزار نفر از 53 کشور جهان، از جمله 15 کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (57 درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

گزارش شورای اروپایی از نابرابری‌های اجتماعی در آلمان

علاوه بر سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین که در کشورهای بزرگ اروپایی صورت گرفته و همچنین جنبش اخیر دانشجویی که با برخورد خشن نیروهای امنیتی کشورهای غربی روبرو است، اعتراض‌های خود اروپایی هم در مورد افزایش قیمت‌ها، درخواست برای افزایش دستمزد و جنبش اعتراضی کشاورزان بی نتیجه بوده است.

پس از خروج از بحران کرونا و همچنین شروع جنگ اوکراین که با پیامدهای اقتصادی بزرگی برای اروپا همراه بود، مساله افزایش قیمت‌ها و کفاف ندادن دستمزدها موجب اعتراض مردم بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه شد.

در عمده اعتراض‌ها و درخواست‌هایی که معترضان مطرح می‌کردند (مانند مخالفت با افزایش سن بازنشستگی در فرانسه یا افزایش دستمزدها در انگلیس یا اعتراض کشاورزان به رقابت نابرابر با محصولات اوکراینی) عمدتا به نتیجه نمی‌رسید و این می‌تواند از جمله عوامل دلسرد کننده افراد در مورد دموکراسی حاکم در اتحادیه اروپا باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم جوان در آمریکا خواهان تغییر واقعی هستند
  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • رغبت کشورهای عربی نسبت به تشکیل گروه صلح‌بانان بین‌المللی برای غزه پساجنگ
  • امیرعبداللهیان: در مسیر بازگشت روابط عادی دیپلماتیک بین ایران و مصر هستیم
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • رقص چشم‌نواز حامد آهنگی با آهنگ عربی مقابل چشمان مردم +ویدئو
  • یهودیان پرچم اسرائیل را وسط آمریکا پاره کردند+ فیلم
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟