Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، وزیر دفاع ارمنستان در دیدار با مقامهای ارشد نظامی این کشور از تلاش برای افزایش قدرت نیروهای مسلح ارمنستان خبر داد.

به نوشته وبگاه «پان آرمنیان»، «سورن پاپیکیان» وزیر دفاع ارمنستان، روز شنبه رایزنی‌هایی با مقام‌های ارشد نظامی ارمنستان انجام داد و اظهار داشت که مقام‌ها مصمم هستند از هرگامی که برای افزایش توان رزمی نیروهای مسلح لازم باشد، حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاپیکیان بر تداوم و روند کارآمد اصلاحات بزرگی که در حال حاضر در ارتش ارمنستان در حال انجام است، تاکید کرد. وزیر دفاع ارمنستان در عین حال از فرماندهان نیروهای مسلح این کشور خواست تا تمام تلاش خود را برای حل مسائل انضباطی در نیروهای مسلح به کار گیرند.

وزیر دفاع  ارمنستان همچنین با تاکید بر اهمیت افزایش جذابیت خدمت در ارتش، ابراز اطمینان کرد که در آینده گام های مهمی در این راستا برداشته خواهد شد.

یک مقام ارشد حوزه تسلیحاتی روسیه به تازگی از تمایل  ارمنستان  در خرید بالگردهای رزمی پیشرفته از روسیه خبر داد. (جزئیات بیشتر)

پیشتر گزارش شده بود که ارتش جمهوری ارمنستان برای تقویت نیروی هوایی خود در حال رایزنی با مقامات روسیه برای خرید جنگنده چند منظوره است به طوری که «دیوید تونویان» وزیر دفاع سابق ارمنستان گفته بودکه مذاکراتی با روسها جهت خرید چند فروند جنگنده «سوخو-۳۰ اس ام» جدید در حال انجام است.

«ماریا وروبیووا» سخنگوی شرکت خدمات فدرال همکاری نظامی و فنی روسیه گفت، همکاری با شرکای ارمنستانی ادامه دارد وموضوع خرید هواپیمای نظامی با آنها مورد بحث قرار خواهد گرفت. ارتش ارمنستان سال 2019 چهار فروند از این نوع جنگنده را خریداری کرد. سوخو-۳۰ ام اس، جنگنده ای چند منظوره برای انجام انواع ماموریتها در وضعیت‌های  مختلف جوی است.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در  نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای«نیکل پاشینیان»، نخست وزیر ارمنستان، «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه  پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش آفرینی کرد.

این دو کشور در روزهای اخیر نیز مجددا با هم درگیر شدند که این غائله نیز با میانجیگری روسیه خاتمه یافت. ارتش جمهوری آذربایجان در جریان نبرد با طرف مقابل، برتری قابل توجهی داشت ، هرچند که پهپاهای ساخت ترکیه  پوشش هوایی مطلوبی را برای نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان در این درگیری فراهم آوردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1119911 برچسب‌ها ارمنستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارمنستان نیروهای مسلح وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ

همزمان با نزدیک شدن جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به توافق صلح، پرچم کشورهای روسیه و ترکیه از منطقه‌ای در قره باغ به نشانه خروج نیروهای حافظ صلح پایین آورده شد.

به گزارش مشرق،پس از آنکه نیروهای حافظ صلح روس به حضور چند ساله خود در منطقه قفقاز جنوبی پایان دادند، پرچم روسیه و ترکیه نیز دیروز جمعه به مناسبت بسته شدن مرکزی که برای نظارت بر آتش بس در قره باغ ایجاد شده بود، پایین آورده شد.

در نوامبر سال ۲۰۲۰ (آبان ۱۳۹۹) نزدیک به دو هزار نیروی حافظ صلح روسیه بر اساس توافقی با میانجیگری مسکو که به شش هفته درگیری میان نیروهای جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان پایان داد، به قره باغ اعزام شدند.

اما در سپتامبر سال گذشته جمهوری آذربایجان در نهایت قره باغ را با زور بازپس گرفت و باعث کوچ اجباری ۱۲۰ هزار ارمنی ساکن این منطقه شد.

پس از این رویداد، ارمنستان مسکو را به عدم حمایت از منافع ایروان متهم کرد؛ اتهامی که مسکو آن را رد کرد.

روسیه نیز که پیش از این قرار بود نیروهای حافظ صلح خود را تا سال ۲۰۲۵ در منطقه حفظ کند، در اوایل ماه جاری میلادی تصمیم به خروج آنها گرفت.

این نیروها شامل سربازانی از روسیه و ترکیه و همچنین جمهوری آذربایجان بودند که در شهر متروکه ای به نام آغ دام که از سال ۲۰۲۰ در کنترل باکو قرار دارد، مستقر شده بودند.

سرگئی ایستراکوف معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه پس از خروج نیروهای حافظ صلح روس از این منطقه، از دوستی میان سه کشور قدردانی کرد و گفت: اولویت حقوق بشردوستانه بین‌المللی این امکان را فراهم کرده تا عملیات زودتر از موعد تکمیل گردد.

در حال حاضر گفته می شود که جمهوری های ارمنستان و آذربایجان به سمت یک توافق صلح برای پایان مناقشه قره باغ گام برداشته اند.

یک منبع وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز در همین زمینه به رویترز گفت که آخرین گروه از نیروهای حافظ صلح قرار است در پایان ماه مه (۱۱ خرداد) منطقه را ترک کنند.

الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان نیز پیش از این در همین زمینه اظهار داشت: باکو ممکن است قبل از کنفرانس صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان (COP۲۹) که در ماه نوامبر (آبان) به میزبانی باکو برگزار می‌شود، توافقنامه صلح امضا کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • روسیه: ارتش اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • ۶۶ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «کراسنودار» روسیه منهدم شدند
  • روسیه: اوکراین حدود هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • شویگو: آمریکا برای تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه تلاش می کند
  • تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند
  • قرارداد ۶میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات آمریکا برای اوکراین