Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز پژوهش های مجلس در نشست مشترک با رؤسای مراکز تحقیقات استراتژیک کشور، پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم مشترک مراکز پژوهشی کشور را مطرح کرد.

به گزارش مشرق، اولین نشست مشترک مراکز تحقیقات استراتژیک کشور در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزارشد.

بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش های مجلس در این نشست پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم مشترک مراکز پژوهشی کشور را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف از تشکیل این کنسرسیوم بررسی مشترک چالش‌های کلان کشور توسط مراکز علمی قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و رسیدن به تصمیمی مشترک و اجماع سازی در مورد موضوعات حساس کشور است.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشترک برای اهم مسائل و چالش‌های اولویت‌دار کشور، هم‌افزایی ظرفیت‌ها، تبادل داده ها، اطلاعات و دانش‌های کاربردی، به اشتراک گذاری پژوهش‌ها و برگزاری نشست های مشترک را از محورهای همکاری مراکز تحقیقات استراتژیک در قالب این کنسرسیوم اعلام کرد.

نگاهداری تصریح کرد: اگر در قالب این کنسرسیوم بتوانیم با همت و مشارکت مراکز علمی قوای سه گانه اجماع سازی بین قوه ای ایجاد کنیم، به تصمیم گیری روسای قوا در اجلاس سران قوا و شوراهای عالی کمک شایانی خواهد بود.

در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام‌ هادی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با استقبال از تشکیل این کنسرسیوم آن را ایده مناسبی توصیف کرد و گفت: قوای ۳ گانه کشور تاکنون کار مشترک علمی و پژوهشی نداشته اند. وی پیشنهاد داد آغاز کار این کنسرسیوم با چند کار مشخص و دقیق باشد.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه همچنین پیشنهاد داد تفاهم نامه و سندمشترکی برای تعیین ابعاد همکاری تهیه و توسط طرفین امضا شود.

محمد صادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری هم از ایده تشکیل این کنسرسیوم استقبال کرد و گفت: در این کنسرسیوم مسائل اولویت دار کشور باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی همچنین از راه اندزی سامانه مدیریت دانش برای ارتباط با شبکه نخبگانی کشور در دولت خبر داد.

خیاطیان اتصال شبکه نخبگانی به مراکز تصمیم گیری نظام را هم از دغدغه های مهم مراکز پژوهشی عنوان کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مرکز پژوهشهای مجلس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری مرکز پژوهش های مجلس مجمع تشخیص مصلحت مراکز تحقیقات استراتژیک مرکز پژوهش های مجلس مشترک مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر

مرکز دفاع مدنی در غزه اعلام کرد از دبیرکل سازمان ملل درخواست کرده کمیته بین‌المللی مستقلی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه در مجتمع پزشکی ناصر، تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی در غزه گفت: ما از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستیم کمیته تحقیقات مستقلی را درباره کشتارهای جمعی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ویژه کشتارهای مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس تشکیل دهد.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: تیم‌های نجات تاکنون توانستند پیکر ۳۹۲ شهید را از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر بیرون بکشند که ۱۶۵ تن از آنها به سختی توسط خانواده‌ها و نزدیکانشان شناسایی شده‌اند. ۱۱۰ پیکر دیگر نیز از خارج ساختمان این مجتمع و در اطراف آن در غرب خان یونس بیرون کشیده شدند.

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ ابلاغیه را از شهروندان درباره مفقود شدن فرزندانشان در منطقه خان یونس دریافت کردیم.

جمعه دفاع مدنی غزه از پایان عملیات جستجو و بیرون کشیدن پیکر شهدا از گورهای جمعی مجتمع پزشکی ناصر بعد از حدود یک هفته خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفت آوریل بعد از چهار ماه از آغاز عملیات زمینی برای آزاد کردن اسرای خود از خان یونس عقب نشینی کرد.

محمود بصل گفت: عملیات جستجوی شهدا ۲۴ ساعته در سرتاسر نوار غزه ادامه دارد. ما با مشارکت وزارت بهداشت و خدمات پزشکی و طب جنایی تمام این جنایت‌ها را مستند کرده و اسناد و مدارک و تصاویر و ویدیوهای لازم برای کشف جنایت‌های رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی ناصر را در اختیار داریم. پیکرهایی که از این گورها بیرون کشیدیم نشان می‌دهد که دهان برخی از شهدا بسته شده بود و این رژیم برخی دیگر را برهنه کرده بود. بعضی از آنها دست و پایشان بسته شده و بعد در این گورها دفن شده بودند. پیکر شهدا نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر مرتکب جنایت‌های نسل کشی و ضد انسانی شده که ایجاب می‌کند یک کمیته بین‌المللی مستقل برای تحقیقات در این خصوص تشکیل شود. ما پیکر کودکان، سالمندان، زنان و جوانان را از این گورها بیرون کشیدیم. این نخستین جنایت در این نوع نبود بلکه ارتش رژیم اشغالگر چنین جنایت‌هایی را در تمام مناطق غزه انجام داده است. این جنایت‌ها در مجتمع الشفا، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و بیمارستان کمال عدوان در شمال نیز انجام شده است.

وی بر اهمیت تحقیقات درباره جنایت‌های بیمارستان ناصر و سلاح‌ها و مهماتی که در عملیات قتل فلسطینی‌ها استفاده شده، تاکید کرد و گفت: ما احتمال می‌دهیم که از مواد و تجهیزات ممنوعه بین‌المللی در جنگ اسرائیل استفاده شده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است