Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی مناطق آزاد با بیان اینکه به دنبال ایجاد بورس بین الملل در مناطق آزاد هستیم تا کمکی به بورس شود، گفت: ساماندهی رمز ارزها را در مناطق آزاد طراحی کرده‌ایم، چرا که مناطق آزاد محل خوبی برای مدل‌سازی و پایلوت بودن است.

به گزارش ایرنا، سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین در حسینیه ائمه اطهار (ع) تهران، افزود: بعد از ۴۲ سال نواقص زیادی در کشور می‌بینیم و با آرمان‌های امام (ره) فاصله غیر قابل قبولی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مشکلات کشور را ناتوانی مدیران در اتخاذ تصمیم عنوان و اضافه کرد: توپ در زمین دیگری انداخته می‌شود ولی ما طرح جامعی را در مورد مناطق آزاد طراحی کرده‌ایم تا هر منطقه آزاد بسته به ظرفیت‌ها و امکاناتش فعالیت کند.

محمد یادآور شد: یکی از موضوعاتی که پیگیری و در کیش راه اندازی کردیم، سامانه شفافیت بود که ۱۶ خدمت را در یک سامانه گذاشتیم تا مردم ببینند و کسی نتواند تصمیمی در اتاق تاریک بگیرد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تاکید کرد: ایجاد هفت منطقه آزاد جدید که امسال ابلاغ شد، اشتباه بزرگی بود؛ چون ظرفیت مناطق آزاد فعلی هنوز بهره برداری نشده است و ولع ایجاد مناطق آزاد به کشور آسیب می‌زند.

وی ادامه داد: افتخارات زیادی هم ایجاد شده ولی باید همواره بدنبال حرکت از خوب به عالی باشیم، زیرا مردم از رضایتمندی قابل قبولی از مسئولین برخوردار نیستند. امروز از جمله معضلات کشور که حاصل بی تدبیری‌ها هست، این است که یکی از مریض ترین اقتصادهای دنیا را داریم و رشد نقدینگی و خلق پول وحشتناک است، ولی کنترل و مهارنقدینگی و تولید، باعث درمان این بیماری اقتصادی خواهد شد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد عنوان کرد: تولیدکننده‌ها از قوانین بی حساب و کتاب خون گریه می‌کنند و امروز یک جنگ اقتصادی داریم که نیازمند فرمانده اقتصادی است و هرکسی نباید تصمیم جزیره‌ای خود را بگیرد.

محمد با بیان اینکه مناطق آزاد در دنیا یکی از مراجع اصلی توسعه اقتصادی سرزمین‌های اصلی هستند و وظیفه این مناطق ایجاد فضای تولید و رونق کسب و کار بوده که بعد از جنگ جهانی دوم ایجاد شدند، اظهار داشت: امروز بخش عمده تجارت دنیا در مناطق آزاد کشورها شکل می‌گیرد و این فکر درستی برای حراست از صادرات و تولید است.

تولید یک درصد و سرمایه‌گذاری هفت درصد است

دبیر شورای عالی مناطق آزاد خاطر نشان کرد: ۷۹ مجوز منطقه آزاد در کشور صادر شده که ۳۲ منطقه فعال است ولی تنها ۲ درصد از صادرات غیرنفتی کشور از مناطق آزاد است و تولید در آنها یک درصد و سرمایه‌گذاری هفت درصد است.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد ما گرفتار مشکلات زیادی هستند که اولین مسله زیرساخت‌هاست، بیان کرد: بعد از گذشت ۳۹ سال هنوز کیش برق ندارد و ۲۲ هزار واحد خالی در کیش داریم که اگر در آن سکونت کنند با مشکل بزرگ برقی مواجه می‌شویم.

محمد ادامه داد: ایجاد هفت منطقه آزاد جدید که امسال ابلاغ شد، اشتباه بزرگی بود؛ چون ظرفیت مناطق آزاد فعلی هنوز بهره برداری نشده است و ولع ایجاد مناطق آزاد به کشور آسیب می‌زند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دبیر شورای عالی مناطق آزاد منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کارخانه ذوب آهن اسدآباد در کیلومتر ۴۵ جاده همدان - سنندج واقع شده است و کاهش محرومیت و صنعتی شدن استان، ایجاد تحول اقتصادی و اجتماعی در همدان و استان‌های مجاور، امکان ایجاد و توسعه صنایع آهن در منطقه و صرفه‌جویی ارزی، از جمله اهداف احداث این کارخانه است. 
طرح این واحد راکد در سال ۹۰ با تولید شمش چدن افتتاح و به بهره برداری رسید که بعد از  گذشت سه ماه به علت عدم صرفه اقتصادی  شمش چدن برای تغییر خط تولید طرح از شمش چدن به فرومنگنز و دیگر مشکلات تعطیل و راکد شد و در سال ۱۴۰۰ با واگذاری طرح به بخش خصوصی پس از ۱۰ سال غیر فعال بودن طرح فوق، قرار شد که احیاء و به چرخه تولید باز گردد، اما به گفته شهروند خبرنگار ما مردم منطقه همچنان منتظر بهره برداری این طرح برای اشتغال جوانان منطقه هستند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
سلام، اگه میشه یه پیگیری از ذوب آهن اسدآباد بکنید، که سه سال پیش هشت ونیم میلیون یورو پول گرفتن که شرکت راه اندازی کنن، ولی الان بعد سه سال ۲۵۰ نفر بیکار کردن، شرکت تعطیل است.

دیگر خبرها

  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • هشدار سعید محمد به مجلس دوازدهم
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات