Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزپلاس، اخیرا سازمان وزارت جهاد کشاورزی برای سامان دهی بازار دست به اقدامات قابل توجهی زده است. از تصمیم این وزارتخانه برای توزیع اینترنتی مرغ و تخم مرغ باقیمت مصوب گرفته تا افزایش سقف واردات مرغ برای جلوگیری از افزایش قیمت این کالای پرمصرف. البته که این‌ رویکرد توزیع اینترنتی صرفا به مرغ و تخم مرغ بسنده نشده و آقای وزیر قول توزیع شکر، روغن، برنج و مرغ گرم با نرخ تعزیراتی به صورت هوشمند اینترنتی درب منزل در کنار مرغ منجمد و تخم مرغ گرم را هم داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  البته که هدف از اجرای توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم مرغ  بازاررسانی و دسترسی مستقیم و بی واسطه شهروندان به محصولات تنظیم بازاری است .قطعا به طور قطع با اجرای این طرح، دست دلالان و واسطه گران از بازار این محصولات حذف خواهد شد.

اما تشریح آخرین وضعیت واردات کالاهای اساسی و تداوم  ارز ۴۲۰۰ تومانی برای ۴ قلم کالا تا اطلاع ثانوی نیز از دیگر سیاست وزارت جهاد کشاورزی است. درواقع با وجود حرف و حدیث ها برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی این وزارتخانه بر اختصاص این ارز برای واردات نهاده‌های دامی، روغن، گندم و دارو تاکید دارد.

باید تاکید داشت که اعلام رسمی قیمت کالاهای اساسی به مردم و تولید کننده  برای مدیریت و تنظیم بازار نیز از دیگر تلاش های مثبت این وازرتخانه است به هرحال اعلام قیمت مصوب هم موجب آرامش بازار می شود و هم  تخلفات احتمالی را کاهش می دهد.

اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی بویژه کمیسیون کشاورزی اقدامات انجام گرفته در وزارتخانه جهاد کشاورزی را مثبت قلمداد می کنند و از تعادل نسبی بازار به واسطه ی اعمال سیاست های مناسب جهت تامین کالاهای اساسی مردم سخن می گویند.

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس وزیر کشاورزی توزیع هوشمند مرغ منجمد و تخم مرغ جهاد کشاورزی تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک نسبت به سال های پیش گسترده بوده که این امر نیازمند بازار مناسب است.

به گفته او، بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام سبک ۷۲ میلیون راس و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که براین اساس کمبودی در عرضه گوشت نداریم.

پوریان از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات گوشت گرم در سایر استان ها توزیع می شود به طوریکه واردات به ۶۰۰ تن در روز می رسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود.

او با بیان اینکه واردات کماکان ادامه دارد، افزود: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، روند کاهشی به خود می گیرد و قیمت ها متعادل می‌شود.

پوریان گفت: عرضه گسترده دام زنده داخلی در نهایت منجر به دستیابی به قیمت واقعی گوشت قرمز تولید داخل می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی