Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا تقوی شنبه شب اظهار داشت: شرکت گروه سرمایه گذاری کیش در سال۱۳۷۸ با هدف ایجاد بستر توسعه برای اجرای پروژه‌های زیربنایی و صنعتی بزرگ، برای توسعه اقتصادی و تجاری در جزیره کیش و همچنین در غرب استان هرمزگان و شرق استان بوشهر و جنوب استان فارس تشکیل شد.

وی افزود: بندر آفتاب در فاصله ۱۸کیلومتری از جزیره کیش و در بین روستاههای گرزه و کالت از توابع بخش شیبکوه شهرستان بندر لنگه در غرب استان هرمزگان، با مساحت ۵۰هکتار قرار دارد و به عنوان نزدیکترین نقطه به جزیره کیش شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقوی یادآور شد: همجواری این بندر با منطقه آزاد کیش و منطقه پارس جنوبی بر اهمیت اقتصادی آن افزوده  و یک اسکله تجاری به طول ۹۰متر، دو اسکله رورو با شیب متفاوت پهلوگیری از امکانات این بندر است.

وی گفت: بندر آفتاب اولین بندر ایران است که با سرمایه گذاری بخش کامل خصوصی ساخته شده و با اعمال مدیریت ویژه، سهولت و ارزانی خدمات را به شناورها و صاحبان کالا ارائه می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری بندر آفتاب افزود: بندر آفتاب در قلب خلیج فارس واقع شده و برای دسترسی به بنادر خلیج فارس و مراکز اقتصادی استان‌های بوشهر، هرمزگان و فارس دارای بهترین موقعیت جغرافیایی است.

تقوی با اشاره به اینکه بندر آفتاب از نظر موقعیت مکانی و بستر دریا امکان توسعه و تبدیل شدن به یک بندر تجاری، مسافری و تفریحی را دارا است گفت: بندر آفتاب دارای یکی از عمیق‌ترین حوضچه‌های آرامش برای پذیرش انواع شناورها در استان هرمزگان است.

وی  افزود: شهرک صنعتی آفتاب متعلق به گروه سرمایه گذاران کیش، با ۸۴هکتار زمین و در حال آماده سازی برای استفاده از کاربری‌های فرآوری محصوالت معدنی، بسته بندی مواد غذایی، مصالح ساختمانی، صنایع دریایی، محصوالت شیالتی و صنایع نفت و گاز است.

مدیر شرکت کشتی رانی بندر آفتاب نیز گفت: شرکت کشتیرانی آفتاب وابسته به گروه سرمایه گذاران کیش، دارای ۳فروند لندی کرافت بوده و روزانه با ۱۵سرویس، مبادرت به حمل خودروهای سبک و سنگین و انواع کال‌های مصرفی ساکنین و کال‌های سرمایه‌ای فعالین اقتصادی در جزیره می‌کند.

محمد لطفی زاده افزود: شناور مسافری تندرو با ظرفیت ۸۰نفر و روزانه ۲سفر بین جزیره کیش و بندر آفتاب اقدام به حمل مسافرین محترم در کمتر از نیم ساعت می‌کند.

وی اضافه کرد: معدن ژرف پی آفتاب وابسته به گروه سرمایه گذاران کیش، با تولید روزانه ۱۰۰۰تن شن و ماسه مرغوب و استاندارد و ارسال برای مصرف در پروژه‌های عمرانی جزیره کیش است.

یک ترمینال مسافری به وسعت  پنج هزار و ۲۰۰مترمربع، یک ترمینال کانتینری به ابعاد ۲۵۰ در ۲۵۰ متر و انبار سرپوشیده به وسعت پنج هزار و ۶۰۰ متر مربع، آب شیرین قابل دسترسی در بندر توسط لوله، مهمانسرا، تعمیرگاه و پارکینگ‌های کامیون و سواری، وی افزود، طول کانال 2 هزار  متر، عرض ۱۲۰متر و عمق آن هشت متر در حداقل جزر آب از دیگر بخش‌های این بندر است.

حوضچه با عمق ۵.۵ متر در حداقل جزر و به مساحت ۱۶هکتار قادر به پذیرش شناورهایی با آبخور پنج متر، اداره گمرک، اداره بنادر مستقر در بندر آفتاب، انبارهای روباز و سرپوشیده، نرخ ترجیحی و عوارض بندری و انبارها در مقایسه با بنادر همجوار نیز از دیگر امتیازات و ویژگی‌های این بندر است.

شرکت فناوری‌های بتنی بهده وابسته به گروه سرمایه گذاران کیش، در محدوده بندر آفتاب قرار دارد و تولید کننده انواع قطعات بتنی و پریورس، برای طرح‌های بندر آفتاب و تامین نیاز طرح‌های عمرانی در کیش است.

برچسب‌ها کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان بندر آفتاب جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه