Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  هر ساله با ورود به فصل سرما از سوی مسوولان و متولیان بخش های ذیربط نکات ایمنی به شهروندان در ارتباط با نحوه صحیح استفاده از وسایل گازسوز گوشزد می شود اما متاسفانه عده ای این مسایل را نادیده می گیرند و منجر به برو مشکلات فراوانی از جمله فوت برخی ها می‌شود.

استفاده از وسایل گازسوز به تناسب سرمای هر منطقه از نیمه دوم سال آغاز می شود و در استان کرمانشاه نیز مشترکان گاز از اوایل آبان ماه اقدام به راه اندازی سیستم های گرمایشی به خصوص بخاری می کنند که متاسفانه در روزهای اخیر ۲ نفر بر اثر مسمومیت ناشی از گاز منواکسیدکربن فوت کردند و چهار نفر نیز مسموم و راهی بیمارستان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاز طبیعی (CH۴) سمی نبوده و عارضه خاصی را در بدن انسان ایجاد نمی‌کند اما اولاٌ در آتش سوزی و انفجار می‌تواند نقش اصلی را ایفا کند ثانیاٌ در صورتی که وجود CH۴ موجب خروج و کمبود اکسیژن گردد، خطرات جدی کمبود اکسیژن را بوجود خواهد آورد.

گاز منواکسیدکربن در اثر احتراق ناقص سوخت های فسیلی از جمله گاز طبیعی بوجود می‌آید. این گاز CO) بی رنگ، بدون بو و بی مزه است و به همین دلیل به سادگی با حواس انسانی قابل تشخیص نیست از این گاز به عنوان یک خفه کننده شیمیایی نیز نام برده می‌شود که بسیار سمی و کشنده و خطرناک است و حتی در مقادیر بسیار جزیی باعث مرگ انسان می شود.  

یکی از راه‌های تولید منواکسیدکربن(CO) در منزل، احتراق ناقص سیستم های گرمایش و پخت و پز است. انسان برای تنفس نیاز به اکسیژن دارد و در صورت وجود منواکسیدکربن (گاز سمی ناشی از احتراق ناقص وسائل گازسوز) در محیط زندگی، انسان مسموم می‌شود و در واقع حمل اکسیژن توسط خون مختل شده و اکسیژن به بافت های بدن نرسیده و انسان دچار خفگی و در نهایت مرگ می‌شود.

علائم و نشانه های فیزیولوژی منواکسیدکربن(CO) برانسان بستگی به میزان غلظت منواکسیدکربن در خون دارد. هر چه مقدار(CO) در خون بیشتر باشد، خطری که انسان را تهدید می‌کند نیز بیشتر می‌شود.

منواکسیدکربن(CO) در غلظت پایین باعث خواب آلودگی، گیجی، خستگی، سردرد، سرگیجه، ضعف و بیحالی، حالت تهوع و گاهی استفراغ می‌شود و در غلظت‌های بالاتر باعث خفگی و در نهایت مرگ خواهد شد.

فوت ۱۰ نفر به علت مسمومیت با گاز منو کسیدکربن

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بخشی از فوتی‌های امسال تاکنون براثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن بوده‌اند، گفت: در هشت ماه سپری شده از سال جاری ۵۷ هم استانی بر اثر سوختگی، غرق شدگی و گاز منوکسیدکربن جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۱۰ نفر به دلیل مسمومیت با گاز منواکسیدکربن فوت کردند.

دکتر «سلیم خانی» افزود: امسال آمار اجساد معاینه شده در مراکز پزشکی قانونی استان کرمانشاه با تشخیص علت مرگ مسمومیت با گاز منواکسیدکربن ۱۰ نفر (۶ زن و چهار مرد) بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که تعداد متوفیان ۱۳ نفر (۲ زن و ۱۱ مرد) بود،  کاهش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه اظهار کرد: گاز منواکسیدکربن با نام «قاتل بی صدا» شناخته می‌شود، که باید با اقدامات پیشگیرانه خود را در مقابل آن مصون بداریم.

خانی یادآور شد: مسمومیت با این گاز علائمی مانند سردرد، گیجی، خواب آلودگی، باریک بینی، تهوع، شکم درد، احساس زخم در گلو، سرفه خشک و کبودی لب و ناخن ها و در خردسالان بیشتر درگیری دستگاه گوارش را به همراه دارد که پس از دقایقی باعث مسمومیت و در نهایت مرگ می شود که به «مرگ خاموش»  لقب گرفته است.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به راه کارهایی برای در امان ماندن از خطرات ناشی از این گاز، ادامه داد: استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، دقت و توجه به داغ بودن و سلامت دودکش که اگر سرد باشد دلیل بر خارج نشدن گازهای سمی است، رنگ شعله وسایل گرمایشی باید آبی باشد، وجود تهویه مناسب در منزل برای ورود و خروج کافی هوا، عدم نصب آبگرمکن در حمام، حداقل فاصله یک متری انتهای دودکش از سطح بام و دیوار جانبی بام، استفاده از کلاهک مخصوص به شکل H، عدم استفاده از وسایل گرمایشی فاقد دودکش باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اقداماتی که باید با فرد مسموم صورت بگیرد را شرح داد و افزود: فرد مسموم را از محیط آلوده به هوای آزاد منتقل کنید که مهم ترین اقدام محسوب می شود، یقیه پیراهن و کمربند و لباس های تنگ را باز کنید، اکسیژن دهی به فرد مسموم در صورت امکان، باز نگه داشتن راه های هوایی و تماس با اورژانس ۱۱۵ از جمله راهکارهای مورد استفاده است.

نکات ایمنی در مورد استفاده از بخاری های گاز سوز

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا با اشاره به سرد شدن تدریجی هوا و استفاده از وسایل گازسوز توسط مشترکان گاز طبیعی خواستار رعایت نکات ایمنی در استفاده از این دستگاه ها شد و از مشترکان خواست به توصیه های کارشناسان شرکت گاز مبنی بر نحوه صحیح راه اندازی دستگاه های گازسوز توجه جدی کنند.

«سیروس شهبازی» افزود: با سردشدن هوا اولین اقدام در تمام خانه ها آماده کردن بخاری جهت تأمین گرماست اما قبل از اینکه بخاری های گازی خود را روشن کنید به این نکات ذیل دقیقاً توجه کنید تا بتوانید علاوه برخانه گرم، آسایش و راحتی خیال هم داشته باشید.

او یادآوری کرد یکی از نکات اساسی این است که همیشه اجازه بدهید هوای کافی برای تنفس شما و جهت سوختن بخاری گازسوز به اتاق برسد. وجود روزنه های زیر دربها برای این منظور مفید است بنابراین روزنه های زیر دربها را با اشیایی همچون پارچه، پتو و سایر موارد مسدود نکنید.

این کارشناس مسوول شرکت گاز استان کرمانشاه در ادامه گفت: از صحیح سوختن گاز و سلامت بخاری بوسیله افراد ذیصلاح مطمئن شوید و همچنین از سلامت دودکش مربوط به بخاری اطمینان حاصل کنید.

شهبازی با تاکید بر اینکه از تبدیل بخاری و سایر وسایلی که با سوختهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند به وسایل گازسوز جدا باید خودداری کرد، افزود: هر بخاری و یا سایر وسایل گاز سوز باید به یک دودکش مجزا و مجهز به کلاهک متصل باشد.

وی یادآوری کرد در صورتیکه احساس کردید سوخت بخاری ناقص بوده و یا با شعله آبی نمی سوزد به آن بی‌تفاوت نمانید، ممکن است این نقص ناشی از نرسیدن هوای کافی به بخاری باشد و باید دقت نمایید بخاری بایستی همواره با شعله آبی بسوزد.

دودکش‌ها و نکات ایمنی در خصوص آنها

وسایل گازسوز نیز همانند سایر وسایل مشابه جهت روشن شدن و سوختن مناسب نیاز به هوا دارند و تنها راه ارتباطی آنها با فضای خارج از ساختمان از طریق دودکش است.

کارشناس و مسوول روابط عمومی شرکت گاز استان کرمانشاه نیز در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: گاز گرفتگی از جمله حوادثی است که معمولا در اثرفقدان دودکش مناسب برای وسایل گازسوز به خصوص بخاری و آبگرمکن و عدم تهویه کافی در فضای اتاق روی می دهد.

«محمدرضا الیاس‌پور» افزود: سوختن ناقص گاز و تجمع گازهای مسموم کننده و یا حتی کمبود اکسیژن سبب مسمومیت افرادی که در چنین فضایی تنفس می کنند شده و ممکن است به مرگ آنها منتهی شود بنابراین برای جلوگیری از خطرات ناشی از سوختن ناقص وسایل گازسوز و گازگرفتگی باید به نکات ایمنی توجه جدی شود.

او به مشترکان گاز طبیعی توصیه کرد که هر وسیله گاز سوز باید دارای یک دودکش استاندارد و مجزا و مجهز به کلاهک باشد،   همواره محل اتصال دودکش به وسایل گازسوز را بازرسی و از آببندی و ثبات آنها اطمینان حاصل نمایید.

این کارشناس شرکت گاز استان کرمانشاه در ادامه گفت: مسدود شدن دودکش سبب سوخت ناقص و ایجاد گازهای خطرناک و مسموم کننده و برگشت چنین گازهایی به داخل فضای زندگی گردیده و باعث گاز گرفتگی و مرگ می شود.

الیاس پور افزود: دودکش وسایل گاز سوز در محل عبور از شیشه های پنجره نباید مستقیماً با شیشه در تماس باشد زیرا در چنین صورتی امکان شکستن شیشه در اثر حرارت و لق شدن و افتادن دودکش وجود دارد. در صورتیکه دودکش از پنجره به بیرون هدایت شده است باید دارای حداقل یک متر ارتفاع عمودی از محل خروج از پنجره باشد.

او همچنین تاکید کرد هر چند وقت یکبار کلاهک دودکش های وسایل گازسوز را بازرسی و چنانچه کلاهک افتاده باشد آنرا در محل خود نصب کنید. کلاهک علاوه بر اینکه از نفوذ باران و برف و افتادن سایر اشیا به داخل دودکش جلوگیری می کند، در منظم سوختن وسیله گازسوز نیز موثر است. ضمناً از فشردن بیش از اندازه کلاهک که باعث تغییر حالت و گرفتگی منافذ خروج گازهای دودکش می شود نیز خودداری کنید.

وی هنچنین توصیه کرد: از قراردادن خروجی دودکش به صورت افقی با کلاهک و یا بدون کلاهک در زیر سقف و بالکن جداً خودداری کنید، دودکش در داخل دیوار و خارج‌ آن و محل‌ اتصال به‌وسیله گازسوز بایستی کاملاً آب بندی باشد،  هر درز کوچکی می‌تواند باعث خروج گازهای حاصل از احتراق و حادثه گردد.  به ‌هیچ عنوان دودکش وسایل‌گازسوز و هواکش فن را از یک ‌لوله یا کانال مشترک عبور ندهید.

آزمایش دودکش

این کارشناس شرکت گاز کرمانشاه در بخش پایانی توصیه های خود گفت: برای اطمینان از صحت عملکرد دودکش سه آزمایش آسان ذیل را می‌توان انجام داد.

الیاس پور افزود: ساده‌ترین آزمایش هر دودکش دست‌زدن و لمس آن است. سردی دودکش نشانه عدم عبور گازهای سمی حاصل از احتراق وسیله گازسوز و زنگ خطری برای شما می‌باشد. وقتی وسیله گازسوز کارمی کند بایستی دودکش داغ باشد و نوک انگشتان داغی آنرا حس کند.

وی ادامه داد: آزمایش بعدی استفاده از شمع و یا شعله کبریت در محل دریچه و مبدأ دودکش در اتاق محل مصرف است. با قرار دادن کبریت روشن در ابتدای دریچه بایستی شعله به سمت داخل دودکش کشیده شود. این موضوع نشانه کـارکردن و مکش مناسب دودکش و در صورتیکه تغییری در شعله ایجـاد نشود نشان دهنده عدم مکش مناسب دودکش است.

الیاس پور تاکید کرد: هنگام خرید و یا اجاره خانه و قبل از وصل وسایل گازسوز به دودکش، مسیر دودکش‌ها را بایک وزنه و طناب محکم از پشت‌بام تا محل دریچه و مبدأدودکش کنترل نمائید تا از بازبودن آن کاملاً مطمئن شوید.

وی از مشترکان گاز طبیعی خواست با رعایت این نکات و توجه به توصیه های کارشناسان شرکت گاز، مانع از مسمومیت با گاز منواکسید کربن شوند و با امنیت و آرامش از وسایل گازسوز استفاده کنند.

استان کرمانشاه ۶۴۷ هزار مشترک خانگی، صنعتی و تجاری دارد. در حال حاضر،  ۹۹ درصد جمعیت شهری با گازرسانی به ۲۹ شهر استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو > پیشگیری از مسمومیت دی اکسید کربن سازمان پزشکی قانونی کشور گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دی اکسید کربن سازمان پزشکی قانونی کشور دی اکسید کربن سازمان پزشکی قانونی کشور گاز شرکت گاز استان کرمانشاه گاز منواکسیدکربن استفاده از وسایل وسایل گازسوز مسمومیت با گاز وسیله گازسوز پزشکی قانونی مشترکان گاز نکات ایمنی گاز طبیعی وسیله گاز گاز سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!

خبرگزاری علم‌وفناوی آنا- هدا عربشاهی: استفان هاوکینگ، اخترفیزیکدان و ریاضیدان انگلیسی که بیش‌از هرچیز به‌دلیل مطالعاتش درباره سیاهچاله‌ها شناخته می‌شد، از اواخر میان‌سالی به‌طرز روبه‌رشدی برای برقراری ارتباط با دیگران با مشکل مواجه شد. آتروفی عضلانی نخاعی پیشرونده، بیماری حادی که در سن ۲۱ سالگی به او حمله‌ور شد علاوه‌بر فلجی ماهیچه‌های مورد نیاز برای راه‌رفتن و نوشتن، به‌تدریج عضلاتی را که در صحبت‌کردن نقش دارند درگیر کرد به‌طوری‌که او سال‌ها فقط با انقباض ماهیچه‌های گونه و انتقال این حرکات ازطریق حسگرهای فروسرخ به رایانه، توان نوشتن و صحبت‌کردن داشت. اما زمانی‌که او به سن ۷۱ سالگی رسید، قدرت ماهیچه‌های گونه‌اش هم به مرور تحلیل رفت و به‌این‌ترتیب، یکی از پویاترین ذهن‌های علم قادر بود فقط یک کلمه در دقیقه بنویسد. ازاین‌رو، سال ۲۰۱۳ شرکت آمریکایی اینتل، پیشگام در فناوری‌های تراشه و سامانه‌های رابط کاربری، دستگاه جدیدی ساخت که به این دانشمند اجازه می‌داد هر ۶۰ ثانیه ۵ تا ۱۰ کلمه بنویسد و حرف بزند. این سامانه که برپایه فناوری تشخیص چهره بود نه‌فقط حرکات عضلات گونه، که حرکات دهان و ابروها را هم ثبت می‌کرد و به‌این‌ترتیب، هاوکینگ می‌توانست از آن برای انتخاب حروف روی صفحه نمایشگر رایانه، نوشتن واژه‌ها و عبارات و تبدیل آنها به صدای الکترونیکی استفاده کند. اگر امروز این فیزیکدان انگلیسی زنده بود شاید می‌توانست به استفاده از نمونه‌های اولیه‌ دستگاه‌هایی که به مدد هوش‌مصنوعی افکار را می‌خوانند و آنها را به کلمات تبدیل می‌کنند برای برقراری ارتباط با سرعتی بیشتر امیدوار باشد.

هوش‌مصنوعی سکوت ذهن را می‌شکند

از سال ۲۰۱۹ گروهی از دانشمندان دانشگاه کلمبیا در کانادا به سرپرستی پژوهشگر ایرانی، نیما مسگرانی، با کمک هوش‌مصنوعی گام‌های رو به جلویی را برای تحقق رویای امکان تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار برمی‌دارند. به اعتقاد این دانشوران، آنچه که درحال‌حاضر قدم‌های نخستین خودش را می‌پیماید ظرف یک‌دهه آینده به واقعیتی دردسترس تبدیل خواهد شد. تیم نیما مسگرانی مشغول توسعه الگوریتمی است که بااستفاده از هوش‌مصنوعی و استفاده از دستگاه الکتروانسفالوگرام قادر است سیگنال‌های مغز را به کلمات گفتاری تبدیل کند.

همچنین یک‌سال پیش‌از آغاز این پروژه، یعنی سال ۲۰۱۸، گروهی از دانشمندان علوم اعصاب دانشگاه تورنتو، سامانه‌ای را توسعه دادند که امکان بازآفرینی تصویر ذهنی را روی صفحه نمایشگر میسر می‌کرد. این سامانه زمانی مفید است که شخصی بخواهد چهره‌ای را تشخیص دهد که در ذهنش واضح است، اما قادر به توصیف آن برای کارشناسان تشخیص چهره یا کشیدن آن روی کاغذ نیست و با کمک این سامانه و به لطف اسکن افکار، بازنمایی آن چهره امکان‌پذیر می‌شود. آزمایش این پژوهشگران، نمونه‌ای از افرادی را شامل می‌شد که عکسی از صورت انسانی به آنها نشان داده شده بود و هنگام انجام الکتروآنسفالوگرام آنها باید درباره تک‌تک جزییات چهره فردی که تصویرش را دیده بودند فکر می‌کردند و هم‌زمان، دستگاه ثمره آن افکار را روی صفحه نمایشگر می‌کشید و بازنمایی می‌کرد. درنهایت چهره شخص در عکس به‌طور کامل روی نمایشگر ظاهر می‌شد.

اما نیما مسگرانی، سرپرست گروه پژوهشگران دانشگاه کلمبیا در این تحقیقات بر ابزار خاصی به‌نام «ووُکدر» به‌معنی «رمزگذار صوت» تکیه کرد. این دستگاه قادر است هر سیگنال صوتی را به‌صورت کدهایی رمزگذاری کند. الگوریتم‌هایی با قابلیت یادگیری جملات و داستان‌های کوتاه و بازتولید کلمات و گفتارهای خاص در این دستگاه نصب شده‌اند. این همان فناوری است که به سامانه دستیار صوتی الکسا محصول آمازون و سیری محصول اپل اجازه می‌دهد که به سوال‌های کاربران پاسخ صحیح ارائه دهند. این مطالعه داده‌هایی را از پنج بیمار مبتلا به صرع در‌حالی‌که تحت جراحی مغز و اعصاب بودند جمع‌آوری کرد. در مغز این بیماران یک سری الکترود کاشته شده بود که به دانشوران اجازه ‌داد همان‌طورکه بیماران به داستان‌هایی که چهار نفر مختلف تعریف می‌کردند گوش می‌دادند اندازه‌گیری‌های الکتروکورتیکوگرافی جامعی انجام دهند. هر ضبط عصبی حداکثر ۳۰ دقیقه طول کشید.

پس‌از جمع‌آوری داده‌ها، دستگاه رمزگذار صوتی امواج مغزی تولیدشده در قشر شنوایی را خواند و از آنها برای تبدیل آنچه که مغز شنیده بود به گفتار استفاده کرد. سپس صدای تولید‌شده با سامانه هوش‌مصنوعی از هرگونه اصوات مزاحم پاک و درنهایت، داده‌ها برای شنوندگانی بیرون از این آزمایش پخش شد. به‌گفته نیما مسگرانی، شنوندگان تا 75 درصد مواقع توانستند صداها را بفهمند و تکرار کنند که در مقایسه با تلاش‌های قبلی به‌طور متوسط بی‌نظیر است. او همچنین پیش‌بینی می‌کند که این فناوری دست‌کم تا یک دهه آینده در سطح جهانی در دسترس خواهد بود و هرچند امکان انجام اندازه‌گیری‌های الکتروکورتیکوگرافی (در تماس مستقیم با کورتکس مغز) محدود است، اما به‌هررو، این آزمایش می‌تواند پایه و اساس تبدیل افکار انسان به گفتار باشد. گام بعدی، اصلاح الگوریتم‌ها است تا بتوانند کلمات و جملات پیچیده را رمزگشایی کنند، تاحدی‌که این فناوری در آینده، واقعا بتواند به نقطه عطفی تبدیل شود که نه‌فقط در زندگی روزمره، که برای رفاه بیمارانی که به‌دلیل بیماری‌های تخریب نورونی و آسیب‌های مغزی نمی‌توانند صحبت کنند هم مفید باشد.

الگوریتمی برای تبدیل فعالیت مغزی به جملات

پس‌از مطالعات سال ۲۰۱۹ دانشمندان دانشگاه کلمبیا، گروهی از پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در سال ۲۰۲۰ الگوریتمی را توسعه دادند که قادر است امواج مغزی را پردازش و آنها را به جملات معنا‌دار تبدیل کند. براساس داده‌های این محققان که در نشریه تخصصی نیچر نوروساینس منتشر شده است، میانگین میزان خطای این مدل برابر با ۳ درصد است. جوزف ماکین، متخصص یادگیری ماشین در این پژوهش می‌گوید: «واسط‌های ذهن و ماشین موفقیت محدودی در رمزگذاری فعالیت‌های عصبی نشان می‌دهند و قادر به رمزگشایی قطعات کلمات یا جملات خاص ساده هستند.» کار ماکین و گروهش با مشارکت چهار داوطلب شروع شد که در مغز آنها هم الکترودهایی برای نظارت بر تشنج‌های صرع کاشته شده بود. از داوطلبان خواسته شد تا حدود ۵۰ جمله مختلف را چندبار با صدای بلند بخوانند: جملات ساده‌ای چون «تینا ترنر یک خواننده پاپ است» یا «آن دزدها ۳۰ جواهر را دزدیدند». و هم‌زمان دانشمندان فعالیت مغز آنها را ثبت کردند. سپس الگوریتم هوش‌مصنوعی که برای تبدیل سیگنال‌های مغز به نمایش‌های انتزاعی، در قالب رشته‌های عددی طراحی شده بود، این داده‌های جمع‌آوری‌شده را پردازش کرد. در مرحله بعد، این رشته‌های عددی را کلمه به کلمه رمزگشایی کرد تا جملات تولید شوند. درطول مرحله آزمایش، سامانه ابتدا جملات بی‌معنی تولید می‌کرد، اما زمانی‌که «یاد گرفت» کدام جملات به کدام رشته‌ها متصل‌اند و کدام کلمات بیشتر با هم ظاهر می‌شوند، نتایج بهبود یافت. هرچند دقت تشخیص از فردی به فرد دیگر متفاوت است اما به‌طور متوسط فقط در ۳ درصد جملات خطا شناسایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • مرگ خاموش مرد ۵۲ ساله در مشهد
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • ماموریت جدید برای قاتل هالند: هری کین!
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری