Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مِرکِری نیوز، گرچه واکسن کرونا گامی بزرگ در مهار همه گیری کووید ۱۹ محسوب می‌شود اما متخصصان بر این باورند کشف قرص خوراکی کرونا همانند لحظه کشف پنی سیلین ارزشمند است.

شرکت فایزر و شرکت مِرک،  به تازگی از قرص خوراکی برای درمان کرونا رونمایی کردند. تحقیقات شرکت مِرک نشان می‌دهد مصرف روزانه دو قرص این شرکت داروسازی موسوم به مولنوپیراویو در ۵ روز نخست مشاهده علائم می‌تواند به میزان ۵۰ درصد از بستری شدن فرد و خطر مرگ و میر ناشی از بیماری بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی شرکت فایزر نیز حدود ۹۰ درصد از وخامت حال بیمار کم می‌کند و باعث کاهش خطر مرگ و میر بیماری می‌شود. قرار است در ۳۰ نوامبر سازمان غذا و داروی آمریکا تصمیم نهایی درباره استفاده از قرص شرکت مِرک را بگیرد. با این حال، هنوز شرکت فایزر اسناد لازم برای کسب مجوز اضطراری را به این نهاد ارائه نکرده است.

چندین شرکت بزرگ داروسازی جهان در حال انجام آزمایشات درباره قرص‌های خوراکی برای مقابله با کرونا هستند. دکتر ایپیندر سینگ، استاد داروسازی دانشگاه استنفورد در این باره می‌گوید: قرص‌های خوراکی به سهولت از سوی مردم مورد استفاده قرار می‌گیرند و کشف چنین دارو‌هایی به مهار همه گیری کرونا کمک شایانی می‌کند.

متخصصان تاکید دارند در شرایط فعلی همچنان تزریق واکسن کرونا بهترین راه برای پایان بخشیدن به همه گیری محسوب می‌شود. با این حال، دارو‌های جدید خوراکی نیز می‌تواند در افرادی که از نقص سیستم ایمنی بدن رنج می‌برند و پاسخ ایمنی کافی به واکسن نشان نمی‌دهند مورد استفاده قرار گیرد.

دانشمندان کشف داروی خوراکی مقابله با کرونا را هم اندازه و هم ردیف کشف پنی سیلین از سوی الکساندر فلمینگ در سال ۱۹۲۸ می‌دانند. اتفاقی که می‌تواند به یکی از مرگبارترین همه گیری‌های تاریخ بشر پایان دهد.

بیشتر بخوانید

تشخیص کمبود ویتامین D از روی زبان مصرف ویتامین D مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا ویروس کرونا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مهران محمدی با اشاره به برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید» در استان اردبیل اظهار کرد: این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در ۵ بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات در دانشگاه‌های ۲۱ استان کشور و ۳۰ واحد جهاددانشگاهی اجرا می‌شود، بیان کرد: در هر بخش شرکت‌کنندگان در مقاطع مختلف باید در سه دقیقه به ارائه دستاورد‌های علمی و مطالعاتی خود بپردازند تا بتوانند مورد ارزیابی داوران علمی قرار گیرند که شامل دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی همه دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دانشگاه‌های خارجی مورد تأیید وزارتین می‌باشند.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل با تشریح شرایط شرکت در بخش کتاب افزود: شرکت کنندگان می‌توانند کتاب خود و یا سایر نویسندگان و مترجمان را برای مسابقه انتخاب نمایند، اما باید تلاش شود تا آثاری که متناسب با مسائل و نیاز‌های کشور و ترجیحاً مروج آموزه‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی باشد را مدنظر قرار دهند و آثار دیگر نیز باید از ارزش محتوایی کافی برخوردار بوده و مخالف با ارزش‌های فرهنگی رسمی کشور نباشد ضمن اینکه اولویت با کتاب‌هایی است که در دو سال اخیر به چاپ رسیده باشند و یا کتاب‌هایی که به لحاظ تاریخی، فرهنگی و علمی اثر گذار باشند.
محمدی گفت: در بخش پایان نامه فارغ التحصیلان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند با اولویت موضوعات کاربردی شرکت کنند، اما پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی پذیرفته نخواهد شد.
وی افزود: در بخش مقاله، مقاله ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از آن در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی منتشر شده باشد و در بخش اختراع نیز، اختراع ارائه شده باید مربوط به دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی ثبت و دارای گواهی ثبت اختراع از مرجع رسمی باشد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل خاطر نشان کرد: در بخش طرح پژوهشی، طرح ارائه شده باید در دوران دانشجویی شرکت‌کننده یا حداکثر دو سال بعد از دانش‌آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای قرارداد و گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقات باشد، در غیر این صورت شرکت‌کننده باید تعهدنامه عدم محرمانگی طرح را به دبیرخانه مسابقات تسلیم نماید.
محمدی با بیان اینکه مسابقات سدید بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی‌کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است، اذعان داشت: مرحله کشوری این مسابقات پس از پایان مرحله مقدماتی استانی به صورت ملی اجرا خواهد شد.
وی گفت: دانشجویان دانشگاه‌های استان اردبیل و فارغ التحصیلانی که دو سال از تاریخ فراغت آن‌ها گذشته است، می‌توانند برای ثبت نام در بخش‌های مختلف این مسابقات با مراجعه به صفحه اختصاصی سدید اردبیل در سامانه فعالیت‌های فرهنگی به آدرس https://www.roytab.ir/Ard ۳ MT اطلاعات لازم را کسب و اقدام و یا با شماره ۰۴۵۳۳۷۴۹۵۰۷ داخلی ۱۱۵ و همراه ۰۹۱۴۹۵۱۱۴۶۱ ارتباط برقرار نمایند، ضمن اینکه کانال ارتباطی این مسابقات در پیام رسان ایتا به آدرس @Ard ۳ MT بصورت مدام اطلاعات و اخبار جدید را ارائه خواهد کرد.
مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل در پایان تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام در این رویداد علمی و فرهنگی تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شده و زمان برگزاری مسابقات بخش استان اردبیل، اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • تمدید مهلت ثبت نام مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!